Şimdi Ara

MONİTÖRÜM TİTRİYO. AMA SOĞUKTAN DEĞİL:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR. BENİM BİR PROBLEMİM VAR PC HAKKINDA. BENİM MONİTÖRÜM TİTRİYO NE İŞ ANLAMADIM YENİ MONİTÖR ALDIM AMA YİNE DURMADI. BAŞKA Bİ ODADA DENEDİM ORADA KESİYO TİTREMEYİ ELEKTRİĞİ BAŞKA ODADAN ALDIM PC Yİ KENDİ YERİNE GETİRDİM YİNE TİTRİYO DELİ OLDUM VALLA NE İŞTİR BU ANLAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM.

• başka yerde yapmıyosa şuan bulunduğu yerde manyetik bişeyler vardır belki

yakından geçen bi elektrik kablosu hoparlör vs
  • evet monitörü etkileyen herhangi bi cisim vardır....aynısı sorun arkadaşımda vardı monitörün yanına metal gibi bir madde yaklaştırdıgında renkler birbirine giriyodu...
  • televizyon antenleriyle arasında 10 m falan bi mesefa var etkileyebilirmi acaba 10 metredeki tv anteni monitörü.
  • javascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))
  • Çözünürlükle ilgili olabilir.1280*1024 yapmalısın
  • bu sorunu biliyorum bnde yaşıyorum odamda hngi monitörü takarsam takayım günün belirli saatlerinde titreme oluşuyor..başka odaya götürdüğümde ise en ufak titreme yok 1600*1200@85hz'de camdan daha net bnde başka odadan elektrik çekitm yine olmadı..etrafta manyetik hiç1şey yok ztn 10yıldır pc kullanıyorum hertürlü donanımda geçti elimden hemen anlarım bişey olsa ama komik olan etrafta hiç1şey yk yani dışardan gelecek bi manyetik akımda yok karşımız askeriye ve koskoca arazi bomboş altımız öğrenci üstümüz boş bizim evde öğrenci evi elektronik eşya fln yok bende elektrikten dedim gittim 900lük ups aldım tunçmatik sadece monitörü bağladım yine aynı şey yani elektriktende değil neden bilmiyorum tam mühendislik bir iş heralde beni gerçekten aştı bu olay..yalnız elektrikçi bi arkadaşıma sordum evin içinde değilde binanın girişinde elektrik fazlarımı(salladım) ne varmış 3 adetmiş bunlar biri yetersiz ise diğerleride 220yi vermezmiş onları değiştirmemi söyledi bnde uğraşmadım ztn bnmki pek olmuyor rastlamıyorumda ztn ama elektriğin çok kullanıldığı saatlerde yine farkediyorum..eğer çözümünü bulursan banada ilet dostum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer eviniz müstakil değilse kofreye 3 faz geliyor.bu fazların voltaj olarak değerlerini ölçmenizi ve tesisatınızı hangi faz kuvvetliyse o faza takmanızı tavsiye ederim.sadece pc diil evdeki bütün elektronik aletler tehlike altında çünkü eğer sorun elektrikse....
  • tamamen toprak hat ile alakalı bir durum, eğer toprak hatsız bir prizde takılıysa titreme olur ve bide ekran yenileme hızını yükseltmeyi deneyin, 50 hertz,60 hertz, 75 hertz gibi (monitörün desteklediği ölçüde tabiki)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.