Bildirim
Monitörümü yaptırayım mı yenisini mi alayım? Yardım lütfn
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
25 milyona monitör bulabiliyosan hiç düşünmeden al ne diyim....
kabloda bir sorun olmuş diyosun bunda yapılamayacak bişey yok altı üstü kablo yaptır kullan güzelce monitörün devrelerini tamir ettirmiyosun sonuçta.. -
monitörün ne marka ve kaç inç?25 milyona bulacağın monitörden dahamı kötü şu anki monitör
ben yaptır derim .bendede aynı sorun var ve ben boş bir vaktimde kendim yapmayı düşünüyorum.şöyleki;
mevcut konnektoru açarak (daha doğrusu keserek) önce kablo-pin lehimlemesini not etmek
yada en iyisi digitalle fotograflamak,sonra kabloyu arızalı yerinin biraz üstünden kesip sinyal
kablolarını açarak az önce not ettiğin yada fotografladığın sıralamaya sadık kalarak
tekrar konnektore lehimlemek ve güzelce izole etmek olayı bitirecek ve 25 milyonunda cebinde kalacaktır.
eger havya -pasta ve birazda lehimin varsa kesinlikle giriş derim dostum.olmadı gene götürür yaptırırsın
en azından denemiş olursun.ama olacaktır
-
her ikinizede teşekkür edrim kararımı verdim pratik cevaplar sayesinde..kendim ugrascam adreslerini bi kenara yazıp olmazsa tamire veririm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım_Haber -- 13 Eylül 2005, 3:20:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X