Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Craftla uğraşacağına sağlam bir vile ward işini görür

@HkNcY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 25 Eylül 2013; 21:08:10 >
  • Maul* kullanıcısına yanıt
    tamamdır gold bulursam alırım bi tane
  • HkNcY H kullanıcısına yanıt
    İnna Pantolona Yüksek vit veya dexlisine değiştir Amulet craftlamaya devam et :)
  • yan resist hiç yok niye one with everything i kullanıyosun?
  • yorumlar için teşekkür ederim,dikkate alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HkNcY

yorumlar için teşekkür ederim,dikkate alacağım.

çarın son hali böyle oldu -->http://eu.battle.net/d3/en/profile/HkNcY-2369/hero/18551077

bazı elitler sıkıntı oluyor sadece.

hala eksiğim var mıdır?
  • nats boot u 190dex 50 arcane resli bi tanesiyle değiştirir, passive e de one with everything i koyarsan yaklaşık 130 all reslik bi kazancın olur. bi de bracers craftlamaya devam et vitality li all res li bi tane denk getirmeye çalış. damagein düşmesine çok aldanma. her run da 2-3 defa ölüyosan o farmın anlamı kalmaz. önce hayatta kalmak sonra dps bence.

cyclone strike ı kullanabilirsin. etrafında ne kadar çok mob olursa ls o kadar life getirir sana. serenity yerine de dashing strike kullanabilirsin. hem uzaktaki moblara hemen yetişir, sweeping wind i kaybetmessin, hem de frozen geldiği zaman dışarı çıkarak kaçabilirsin.

edit: public oynuyosan cyclone her türlü şart zaten. farmı çok daha hızlı hale getirecektir. hele partyde firebat wd varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellency23 -- 27 Eylül 2013; 13:50:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

nats boot u 190dex 50 arcane resli bi tanesiyle değiştirir, passive e de one with everything i koyarsan yaklaşık 130 all reslik bi kazancın olur. bi de bracers craftlamaya devam et vitality li all res li bi tane denk getirmeye çalış. damagein düşmesine çok aldanma. her run da 2-3 defa ölüyosan o farmın anlamı kalmaz. önce hayatta kalmak sonra dps bence.

cyclone strike ı kullanabilirsin. etrafında ne kadar çok mob olursa ls o kadar life getirir sana. serenity yerine de dashing strike kullanabilirsin. hem uzaktaki moblara hemen yetişir, sweeping wind i kaybetmessin, hem de frozen geldiği zaman dışarı çıkarak kaçabilirsin.

edit: public oynuyosan cyclone her türlü şart zaten. farmı çok daha hızlı hale getirecektir. hele partyde firebat wd varsa.

all res'li bi bracer var ama 6k dps düşürdüğünden kullanmıyordum.vita'lı hiç birşey denk gelmiyor craftta malesef bana :/ buildimden memnunum ama cyclone deneyebilirim.
    bişi sorayım birde wkl kullandığımızda dps hesaplaması nasıl oluyor?malum bu silah olunca 200k üstü zorluyor baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: HkNcY
    all res'li bi bracer var ama 6k dps düşürdüğünden kullanmıyordum.vita'lı hiç birşey denk gelmiyor craftta malesef bana :/ buildimden memnunum ama cyclone deneyebilirim.
    bişi sorayım birde wkl kullandığımızda dps hesaplaması nasıl oluyor?malum bu silah olunca 200k üstü zorluyor baya.

Elindeki 1-hand sworddan en az 25-30 tane craftladım, bir tanesi bile adam gibi çıkmadı... Sen bayağı şanslısın
  • ek paketten sonra monk nasıl şekillenicek acaba, en önemlisi de life steal ın kalkıp yerine nasıl can doldurucaz merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

ek paketten sonra monk nasıl şekillenicek acaba, en önemlisi de life steal ın kalkıp yerine nasıl can doldurucaz merak ediyorum.

Biraz önce yeni gelen skilleri izledim." PTR ye katılamadım :( " zaten monkun defansif ve healing skilleri yerindeydi güzel bir büyü skili bekliyordum acıkcası ama eklenen skill her skille teleport olma :( (çok detaylı birşekilde bilgim olmamasına ragmen en kötü yeni skill diyebilirim PvE için)
  • Arkadaşlar diablofans sitesinde class skilleri ile ilgili bilgiler verilmiş.

Monk ile ilgili güzel değişiklikler var.

Blinding Flash - Spirit cost removed. Blinds for 3.5 seconds (up from 3)

Breath of Heaven - Spirit cost removed. Now heals for 26776-32241 Life (up from 6202-7442)

Serenity - No longer costs Spirit

İlk gözüme çarpanlar bunlar oldu ve süper olmuş

Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedgehog! -- 28 Kasım 2013; 15:39:12 >
  • Arkadaslar monk character açtım armory linkim:http://eu.battle.net/d3/en/profile/SininS-2265/hero/33330045

neler önerirsiniz? skilleri ne yapsam daha iyi olur ve ne itemlar almalıyım teşekkür ederim
  • arkadaşlar monkta dodge cap kaç ? bilen var mı ? dodge capi yakaladıktan sonra(varsa) lightning flash işe yarıyor mu ? dodge sadece fiziksel hasarlarda mı işe yarıyor ? mesela büyülerde çalışıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

arkadaşlar monkta dodge cap kaç ? bilen var mı ? dodge capi yakaladıktan sonra(varsa) lightning flash işe yarıyor mu ? dodge sadece fiziksel hasarlarda mı işe yarıyor ? mesela büyülerde çalışıyor mu ?

Çalışıyor diye biliyorum
  • Merhabalar
    Arkadaşlar 3 aydır monk healler ile pvp oynamaktayım. Arada sırada pve oynuyorum raidlerde healım çok düşük çıkıyor "renewing mist" "uplift" de kullanıyorum ama bi türlü diğer heallerlerin yarısı kadar bile heal atamıyorum. Pve healler monk kullanan varsa fikirlerinizi bekliyorum.
  • kerem_mnd kullanıcısına yanıt
    Sen yanlış gelmişsin
  • ROS'un ve skillerdeki değişikliğin duyurulmasından sonra tekrar monka dönüş yaparım diye düşünmüştüm. 2.0.1'in yayınlanmasının ardından monk hakkında çok iyi şeyler okumadığım için barbarla oynamaya devam ettim ilk gün.

2. gün ise bakalım nasıl olmuş diye emekli monkumu yeniden denemeye başladım. üzerindeki eşyaların toplamı 10-20m yi geçmezdi çünkü hem altın biriktirmek hem de barbara yatırım yapmak için satmıştım üstümdekileri. Skilleri biraz inceledikten sonra özellikle pasifleri değiştirdiğim zaman iyi durumda sayılabilecek barbaraımdan daha etkili olduğunu özellikle de parti içinde çok efektif olabileceiğini düşündüm. Şimdi kendimce yaptığım ufak değişiklikleri anlatıp yorumlarınızı bekliyorum.

Artık ls'nin bir önemi kalmayacağına göre herkes gibi monk da lps ve loh abanmak durumunda kalacak ama monkun ayrı güzel bir özelliği olan life per spirit spent bence hayatta kalmanın en önemli etkenlerinden biri olacak. Bunu sağlamak için transcedence pasifi ve mümkün olduğunca health globe healing bonus gerekecek. Bu pasif sayesinden başlıktaki +lpss'nin de yardımıyla 180 lpss kazanmış oldum ki 50 spirit harcayan bir skill kullandığımda 9000 hp geri kazanıyorum.

Diğer pasiflerden exalted soul, chant of resonance ve near death eperience da spirit kazanımı için yardımcı olabilir ayrıca +spirit veren silahlar da çok işe yarayacak.

Yine mantra of healing, health globe bonusuyla absorve edilecek hasarı artırırken, circular breathing runu de ayrıca spirit kazanmak için kullanılabilir.

Aktif skillerin çoğunda değiştirme için bir sebep göremedim.

Fist of thunder - quickening , hızlı spirit kazanmak için.

Sweeping wind ve serenity yine vazgeçilmez.

Cyclone strike ve exploding palm kombosu da kalabalık grupları kısa zamanda halletmek için.

Yorumlarınızı bekliyorum.

• sa88racada8ra S kullanıcısına yanıt
    güzel düşünmüşsün. yapımcıların monkun kendini healleyebilme özelliğini ön plana çıkarmaları gerekiyordu ve bunun üzerinde çalıştıkları belli oluyor.
    bende şöyle bir not çıkarttım. heal skillerinin etkisini arttıran etkenler;
    'Life Per Second' özelliği 7 skillin,
    'Health Globe Healing Bonus' özelliği 15 skillin,
    'Life Per Hit' özelliği de 1 skillin etkisini arttırıyor.

Bunları kullanarakta güzel buildler yapılabilir.
  • Yeni patchle birlikte kendimi çok ezik hissettim
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tayff-2130/hero/17778445

Build bulamıyorum eski buildlerde artık AS düştüğü için yavaşladı sanki
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.