Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tespitlerinde son derece haklısın hocam. Thoug 5mnu geçti ama Tor6da denemedim daha Tor 5de denedim rahat ama genel itibariyle bakacak olursak Tor6dada hala sorun çıkaracağa benziyor gibi. Evet Monk solo yüksek farm karkaterinden ziyade ekip farmına çok daha yatkın bi karakter. Monku ayrı ve özel kılanda bu zaten. ROS'a kadar bu build ve itemlerin keyfini çıkarmaya bakmalıyız. ROS'la birlikte bir çok şey değişecek ve bu itemlerin buildlerin bir çoğu kısa bir süre sonra yalan olacak. Onun için dediğim kafaya çok takmadan alabildiğimiz kadar keyif almaya bakmalıyız diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar merhaba şöyle ufak bir test videosu hazrladım sizlerle paylaşmak istedim. yüzükler ve silahlarda ufak bir değişim şart t4-5 iyi şekilde gidiyor solo ve partyle ama t6 için yetersiz dps var biliyorum. eğer sizinde görüşünüz varsa seve seve dinler uygulamaya çalışırım ..

https://www.youtube.com/watch?v=Vo2zMxbZWfU buda video , su anda mage ve monk ile ilerliyorum mage içinde imzamdan bilgilere ulaşabilirsiniz arkadaslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelicityS

arkadaşlar merhaba şöyle ufak bir test videosu hazrladım sizlerle paylaşmak istedim. yüzükler ve silahlarda ufak bir değişim şart t4-5 iyi şekilde gidiyor solo ve partyle ama t6 için yetersiz dps var biliyorum. eğer sizinde görüşünüz varsa seve seve dinler uygulamaya çalışırım ..

https://www.youtube.com/watch?v=Vo2zMxbZWfU buda video , su anda mage ve monk ile ilerliyorum mage içinde imzamdan bilgilere ulaşabilirsiniz arkadaslar...

Hocam planları nereden buldunuz acaba kime baksam craft set giyiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

quote:

Orijinalden alıntı: FelicityS

arkadaşlar merhaba şöyle ufak bir test videosu hazrladım sizlerle paylaşmak istedim. yüzükler ve silahlarda ufak bir değişim şart t4-5 iyi şekilde gidiyor solo ve partyle ama t6 için yetersiz dps var biliyorum. eğer sizinde görüşünüz varsa seve seve dinler uygulamaya çalışırım ..

Hocam planları nereden buldunuz acaba kime baksam craft set giyiyor

kardesim walla ben kendim düşürdüm sansa bir günde sages ashera demon ve cain art arda 4 kez run yaptım sansıma düştü.
    b

• Monk için şu anda T-6'da solo olarak ne yapabilecek item var var ne de build var.
    Ancak Monk şu anda support olarak efsane durumda. Benim Monk DPS 25k şu anda ve iddia ediyorum oyundaki bütün en iyi monk'lardan daha iyi T-6 party Monk'udur. 20-30 sn arasında COTA full kesip çıkmak mı dersin, T-6 keep farm mı dersin, cath 3 dk altında keselim mi dersin, hepsini mikeemmeell party ile affetmez.

Küçük bir anekdot vereyim: Geçen gece bir maceraya tutuştuk, T-6 Belial üstüne T-6 Diablo kesicez. Eyv can sıkıntısı sonuçta, paragon geçmiş 400'ü. Party'de ben varım işte 630k geçiyor full buff wiz, 1 tane 150k unbuff oyunu bilen ama dandik ger DH, 1 tane güzel wiz yine 600k fullbuff, 1 tane oyunu bilmeyen ama iyi gear dps Monk var.

Eveeet ben bu party'de 2 kere 630k buff wiz ile geliyorum ve Belial'ın %5 HP kalıyor kesemiyoruz. Bu party'deki Monk'a diyorum; dostum, ne olur 1 tane party buff dps skill al, be olur flesh al ya da palace al; kesin keseriz o zaman; çünkü bak Belial'da HP kalmıyor bir şey. Yok efenim elemanın build varmış, quicksilver'dan vazgeçmedi bu arkadaş, bunu yerine bir flesh ya da bir başka party dps buff skill almadı.

Ben dedim madem öyle, sen kafana göre takıl kardeşim. Ben benim 15k dps Monk ile geliyorum, bu sefer keseriz. Ve ilk denemede, önceki 2 denememizden %50 daha hızlı kestik. Sonrasında yine benim monk ile geldim ve ilk denemede Diablo T-6 kestik, tabi ki party'e yarayan heal skill'leri almıştım o boss kesmelerinde.

Genel party'de support full dps build budur; full buff support monk için:http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WVRkfY!Vbc!cacYZb
    Benim şu anki Monk da budur:http://eu.battle.net/d3/en/profile/KissOfDeath-2211/hero/35906984

Monk şu an solo T-6 yaparsa eyv, saygı duyarım ama gerek yok kasmasına yorulmasına. Arkasına alsın 2-3 dps ve keyfine baksın, 2-3 tuşa zamanında basarak.
    Monk oynamayı sevmiyorum, benim asıl char'ım wizard ve wizard olacak ama Monk severim; wiz iken de severim oynarken de destek olmasını severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 20 Mart 2014; 2:47:23 >

• monk oynayacak arkadaşlar ya holy dmg ya physical dmg ya da lightning gidin yoksa t5-t6 yapamazsınız imkanı yok efektif dps inizin yüksek olması lazım
    bu da benim kimseye bakmadan yaratmış olduğum hem support hem dps lightning build im

http://eu.battle.net/d3/en/profile/erna-2341/hero/33644

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 20 Mart 2014; 4:31:59 >
  • dün akşam 2 kere act 3 komple olarak public yaptım.. tamam öldürmem yok ama düşmüyorum da.. ilk partide 3 wizard diğerinde de 3 barbar denk geldi

tormennt 2 de act 3 ü bu iki grupla en fazla 3 kere ölmüşümdür.. ama öldüremiyorum da, silah düşmüyor kesinlikle.. paragon 99 ile girdim 107 olarak çıktım...özellikle wizardlar ile oynarken; yok böyle arkadaş.. spiriti dolduramıyorum adamlara vuramamaktan... nasıl bi damagedir o öyle..:):)

ayrıca buradan da sorayım +30 konusunda cevap veren olmadı..;

bu yüzük ile çıkan goblin beyazları topluyor, peki öldüğümüzde bu da çantayı sıfırlıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 20 Mart 2014; 8:42:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

dün akşam 2 kere act 3 komple olarak public yaptım.. tamam öldürmem yok ama düşmüyorum da.. ilk partide 3 wizard diğerinde de 3 barbar denk geldi

tormennt 2 de act 3 ü bu iki grupla en fazla 3 kere ölmüşümdür.. ama öldüremiyorum da, silah düşmüyor kesinlikle.. paragon 99 ile girdim 107 olarak çıktım...özellikle wizardlar ile oynarken; yok böyle arkadaş.. spiriti dolduramıyorum adamlara vuramamaktan... nasıl bi damagedir o öyle..:):)

ayrıca buradan da sorayım +30 konusunda cevap veren olmadı..;

bu yüzük ile çıkan goblin beyazları topluyor, peki öldüğümüzde bu da çantayı sıfırlıyor mu acaba?

0 lancağını pek sanmıyorum kardesimm , bendede var o yüzükten ve kardesimdede var 0 landığını görmedik kasaya atıyorr kendisi :) wizardlar fenaaa hele ki monk tank olup etrafına topladığında wizardlarda vurduğunda al sana seri seri exp :)
    .

• FelicityS kullanıcısına yanıt
    umarım o şekildedir.. wd üzerinde takılı olan zaten iyi ama bir tane de elimde fazladan var pek iyi değil.. monk ile de onu takmayı ve dolaşmayı düşünüyorum.
  • arkadaşlarhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/ExpertHalo-2364/hero/2570872 bu bağlantıda çarda 160k civarı dps var gözüküyor ama oyun içinde 202k dpsem var niye böyle bi fark var bilen varmı. Ayrıca Monk Tamamen support champ olmuş ama yinede bu monkumla iyide vuruyorum.
  • paragon bonuslar aktif ve pasif bonuslar oyun içinde dpsyi life' ı thoug'u etkiler yüksek görünür ama battle.nette karakterin unbuffsız yani paragonsuz skillsiz haliyle gösterir.
  • Bilgi için teşekkürler
  • monklar öldü herhalde :)

hadi ben canlandırayım biraz :)

aşağıdaki şekilde build ve itemlerim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/birofilo-2463/hero/1382552

resist olarak poison, attack olarak da lightning build kullanıyorum.

şuan torment 2 yi farmlar pozisyona gelebildim.

elemental monk konusunda soruları olanlara yardımcı olabilirim. bununla birlikte önerileri olan arkadaşları da dinlemek isterim. hangi build daha çok iş yapabilir diye :D

özellikle fist of thunder konusunda baya bir rune modeli var. ben genelde mobları üstüme çekerek aoe vurmaya çalıştığımdan 1. rune'yi kullanıyorum ( işyerinde engel nedeniyle şuan bakamıyorum tam rune adına ) ama çok emin olamıyorum. fikri olanları dinlemek isterim.

görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glemrel -- 31 Mart 2014; 17:33:18 >

• elimdeki silahı şiddetle tavisye ederim light build içinhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/asprin-2955/hero/12539509 1350 res oluyor toplamda oyun içi toughness 9.5 m ayrıca bu blizzort profil sorunu var takmadığım eşyaları gösteriyor yada değişen özellikler görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

elimdeki silahı şiddetle tavisye ederim light build içinhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/asprin-2955/hero/12539509 1350 res oluyor toplamda oyun içi toughness 9.5 m ayrıca bu blizzort profil sorunu var takmadığım eşyaları gösteriyor yada değişen özellikler görünmüyor

Shard of fate mi o hani mephisto lu olan

• her türlü yoruma açığım arkadaşlar 10gündür falan oynuyorum oyunu.
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/boqe-2827/hero/37753174
  • adamı 70 bile yapamıyorum, o kadar zevksiz bir karakter gibi geliyor ki gözüme anlatamam..
  • Arkadaşlar 2 gündür eski 'tempest rush build' kullanarak normal ve hard düzeyde dolanıyorum. Leg düşme oranları da gayet güzel. Denemenizi öneririm.

Denemek isteyenler içen bana düşen parçalarla yaptığım buildi kısaca anlatayım.

Bu buildin temel en önemli gerekliliklerinden biri spirit reg. Bunu en yüksek düzeyde yapmaya çalışıyoruz. RoS'la gelen diğer bir özellik 'cost reduction' da çok işimize yarayacak.

Tempest Rush tabiki en önemli skill. Buna %25 koşma bonusu veren runu ekliyoruz. (Burda bir sıkıntı var gibi geliyor bana: RUN %25 hız artırmasına rağmen sanki bunun etkisi belli olmuyor gibi. Sebebini anlamadım)

Diğer mouse tuşuna en hızlı spirit artıran skill olan fist of thunder - quickening koyuyoruz.

Sweeping wind - Cyclone : Koşarken fazladan dmg için

Mantra of healing - circular breathing : Fazladan spirit kazanımı için

Blinding flash - replenishing light : Spirit bittiğinde yeniden kazanmak için.

Dashing strike - quicksilver : Mob olmayan yerlerde boşuna spirit harcamadan hızlıca hareket etmek için

Pasifler:
    Exalted soul: Spirit kazanımı ve spirit değerini artırmak için

Chant of resonance: Spirit kazanımı için

Fleet flooted : Daha hızlı koşmak için

Momentum: sürekli hareket halindeyken dmg artırmak için

Ben kafalık olarak
    bunu kullanıyorum. Spirit biterse çok işe yarıyor.

Silah olarak da bu daibo şimdiye kadarki bulabildiğim bu build için en işe yarar alet. AS'yi ikiye katlaması dmg'i inanılmaz artırıyor.

Düşük levellerde oynadığımızdan thoughness'ı düşük tutup dmg abanıyoruz.

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Ros'la gelen Mythic Rhythm passive'i üç defa spirit kazandırıcı vuruş yapmamızın ardından sonraki spirit harcayan skill'in gücünü %40 artırıyor.

Soru: Bu passive'i Tempest Rush'la beraber kullanırsak Tempest Rush devam ettiği sürece bu %40 güç artırma devam ediyor mu? Yoksa ilk başladığımız anda %40 vurup sonra normal şekilde davam mı ediyor?

Aynı şekilde üç defa spirit kazandırıcı vuruş yaptık ve Mythic Rythm aktif hale geldi. Exploding Palm - Burn Essence runu de %40 güç kazanıyor mu? Yani patlayan yaratıkların etrafa verdiği yanma hasarı da %40 artıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.