Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/KillorDieTr-2127/hero/17025030

Beyler bu itemlerle mp5-6 da rahatlıkla oynaya biliyorum act 3 farmlıya biliyorum ama dpsm biraz düşük gibi vede bu canımı sıkıyor acaba düşünüyorum şöle 1600 lohlu bi skorn mu alsam sizce nasıl olr ?

edit: echoing fury düşme kötü bi silah vardı onunyerine ve shenlong un diğeri vardı bi ara bi hevesle demon acmıştım o yüzden 2 sinide satmak zorunda kalmıştım 1 i satılmıştı sora demon sarmayınca monka geri döndüm ve böle abuk bu silah durumum oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathbell -- 15 Kasım 2012; 19:45:42 >
  • Arkadaşlar dps hesabıyla ilgili bir şey sorucaktım, malum fist weaponların socketli olanları çok pahalı. 2 fist weapon var . Birisi socketsiz 1k dps , diğeri socketli 800 küsür dps de . Benim sorum socketli weaponun %100 chd gemli halimi yoksa diğer 1k dps li weapon mu daha çok dps arttırır. Veya bunları hesaplıyabiliceğim bir program varsa bir site varmı? Yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JawCrusher
    Veya bunları hesaplıyabiliceğim bir program varsa bir site varmı? Yardımlarınızı bekliyorum

www.d3rawr.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

quote:

Veya bunları hesaplıyabiliceğim bir program varsa bir site varmı? Yardımlarınızı bekliyorum

www.d3rawr.com/

Çok teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar dps hesabıyla ilgili bir şey sorucaktım, malum fist weaponların socketli olanları çok pahalı. 2 fist weapon var . Birisi socketsiz 1k dps , diğeri socketli 800 küsür dps de . Benim sorum socketli weaponun %100 chd gemli halimi yoksa diğer 1k dps li weapon mu daha çok dps arttırır. Veya bunları hesaplıyabiliceğim bir program varsa bir site varmı? Yardımlarınızı bekliyorum

Hocam 3 5 post üstte tartışması var. Bi okusaydın keşke

Pardon yanlış meseja alıntı yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 16 Kasım 2012; 9:17:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deathbell

http://eu.battle.net/d3/en/profile/KillorDieTr-2127/hero/17025030

Beyler bu itemlerle mp5-6 da rahatlıkla oynaya biliyorum act 3 farmlıya biliyorum ama dpsm biraz düşük gibi vede bu canımı sıkıyor acaba düşünüyorum şöle 1600 lohlu bi skorn mu alsam sizce nasıl olr ?

edit: echoing fury düşme kötü bi silah vardı onunyerine ve shenlong un diğeri vardı bi ara bi hevesle demon acmıştım o yüzden 2 sinide satmak zorunda kalmıştım 1 i satılmıştı sora demon sarmayınca monka geri döndüm ve böle abuk bu silah durumum oldu :D

Hocam 3 5 post üstte tartışmasını yapmıştık... As değeriniz yüksekse neden olmasın.

• Merhaba Diablo sever arkadaşlar,
    Diablo III Karekterlerimize güzel sloganlar buluyoruz sizlerinde değerli katkılarınızı bekleriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_68082695/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68082695
  • quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

quote:

Hocam 3 5 post üstte tartışmasını yapmıştık... As değeriniz yüksekse neden olmasın.

as için bi tane lacuni alabilirim ama onlarda çok pahalı critical chance liler. ama skorn lada dpsm baya bi artıcak bundanda eminim ne yapıcam hiç bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

as için bi tane lacuni alabilirim ama onlarda çok pahalı critical chance liler. ama skorn lada dpsm baya bi artıcak bundanda eminim ne yapıcam hiç bilmiyorum

Merhaba

4 gündür Monk başlığına mesaj atılmamış. Ya milletin charlar oturmuş artık tartışalacak bişi yok yada monk oynayan sayısı az :) Neyse...

Hocam ben Skorn cuyum. Önceleri 5.7 Life Steali Skorn da mp4 ideal mp5 biraz stres li kasıyordum. Lakin AS sevisini 1.42 seviyesine çıkarınca (The Witching almadım onuda alınca 1.51 olacak lacuni de alırsam 1.6 olur) karakter kendini anca gösterdi. Mantra Eva Blacklash Rune(%50 Weapon damage Skorn ile çok iyi sonuç veriyor) ile MP6 ideal MP7 Stres li kasabileceğim seviyeye geldim. Aslında MP10 da tek başıma 30-40 kişilik yaratık gurubunun içine girip sadece mosune tuşuna basılı tutarak ve Mantra Eva yı 3 sn de bir kullanarak rahatlıkla aralarından çıkabiliyorum ama Eliteler de bu yemiyor. Ateş ve Arcane açanlarda canımı dolduramıyorum (Hala daha Damage/Res/AS eksiği olduğu buradan ortaya çıkıyor). Özetle Skorn kullanacaksak yüksek damage ile Life ı tekrar yerine koyacak atak hızına erişmek gerekiyor. Buda MP6+ için minimum 1.4 tür.

• Skornla üst seviyelere(mp7+) çıkmak çok zor. Monkda hız çok önemli vurduğun sürece varsın. Ama skornla çok seri mp1 2 hatta3 yapılır eze eze. Monkda asla kullanmıyacağım bir item.
  • quote:

Skornla üst seviyelere(mp7+) çıkmak çok zor. Monkda hız çok önemli vurduğun sürece varsın. Ama skornla çok seri mp1 2 hatta3 yapılır eze eze. Monkda asla kullanmıyacağım bir item.

1.42 AS ile eze eze mp6 yapıyorum aynı partiye gel gör isersen! (Skorn konusunda bakış açın genişler). Keza 1.42 nin üstüne aşağıdakiler eklenince MP7+ yapılabilir.

%9 Mempo
    %9 Witching
    %9 Lacuni
    %3 takılardan kaybım var

1,72 AS oluyor. Ha buda yetmez deyip life ihtiyacımda fazla yok diyorsan. %9 Tal Rasha Chest ile 1.81 AS yapar ki sana şöyle bir karşılaştırma sunmak isterim;

Dual Weapon ile 1.61 AS olan charına %81 AS eklersen 2.74 AS yapar ki! 500-800 One Hand Weapon damage ile 2.74 AS mi yoksa 1400-1500 Two Hand Weapon damage ile 1.81 AS mi efektif olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 19 Kasım 2012; 13:15:19 >

• Peki 1100 dps li 2 fist 2.60 as ile oynarsak hangisi daha etkili olur? 500-800 demissiniz ama sanırım 1hand leri ezmek icin soylediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

Peki 1100 dps li 2 fist 2.60 as ile oynarsak hangisi daha etkili olur? 500-800 demissiniz ama sanırım 1hand leri ezmek icin soylediniz.

Hesap basit

*İyi one hand silahlar 1000 üstü! Normalde 1000 / 1.4 AS ile gerçekte 715 base Weapon damage var. Bizim AS toplamda 2,72 = 0,367 (1 sn / 2,72 as) saniye 1 vuruş eder. ~1.5 saniyede, 1 hand 5 kere vurur. 5x715=3575 damage yapar

*İyi Two hand Silahlar 1300 üstü Normalde 1300 / 1 As ile gerçekte 1300 base Weapon damage var. Bizim AS toplamda 1.81 = 0,552 (1 sn / 1,81 as) saniye 1 vuruş eder. ~1.5 saniyede, 2 hand 3 kere vurur. 3x1300 =3900 damage yapar

İşin içine Crit Damage girince fark daha da artacaktır.

Not : 2 hand için AS şart AS için para şart (Mempo,Lacuni,The Witching,Inna Pant,Tal rasha) yani 2 hand biraz zengin işi...
    Son Not : 1 hand 1100 dps silahlarda(soket/crit damage/LOH) zengin işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 19 Kasım 2012; 16:08:28 >

• 2hand için as şart diyorsunuzda skorn larda life steal veya loh sabitmiki sadece as aransın bildiğim tek random özellikliydi skorn lar. Bence shen long setle kendiliğinden chd damage li olanı %95chd 1050 dps civarı alıp loh ozellikli olanı soc li almak daha mantıklı gibi chd soc gercekten zengin işi ama bu onerdiklerim makul fiyatlara elde edilebilinır. Skorn a gorede survive oranı daha yuksek gibi. Tabi zevk meselesi kimi ekranda yuksek damage ler gormek ister kimi ekranda damage şelalesi gormek ister sizinkide guzel bi yontem benimkide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agni_tr

2hand için as şart diyorsunuzda skorn larda life steal veya loh sabitmiki sadece as aransın bildiğim tek random özellikliydi skorn lar. Bence shen long setle kendiliğinden chd damage li olanı %95chd 1050 dps civarı alıp loh ozellikli olanı soc li almak daha mantıklı gibi chd soc gercekten zengin işi ama bu onerdiklerim makul fiyatlara elde edilebilinır. Skorn a gorede survive oranı daha yuksek gibi. Tabi zevk meselesi kimi ekranda yuksek damage ler gormek ister kimi ekranda damage şelalesi gormek ister sizinkide guzel bi yontem benimkide.

Tabi canım zevk meselesi. Aslında çok iyi özetledin. Ben yüksek damage görmek hoşuma gidiyor. Artı ben skillerim de Seven-Side-Stike ile Wave of Light i da sık kullanıyorum. Bu skiller sayesinde 10k lara düşen canım anında 50k ya geri dönüyor. Yani bu da benim oyun stilim... Keza benim bu mesajları yazmamdaki amaç en iyi skorn demek değildi. Skornda çok iyi demektir. Skorn demek sadece mp1, 2, 3 farm değil... Yeterki uygun kombineyi oluşturun...

• Skon u kullandiğim halde olumsuz sonuç aldim İAS 1.90 da ken hala yavaş vurdugu öğrendim Blizard forumlarında gezerken bulduğum konu skorn attack speed monka göre bug varmış.

Skornu önermiyorum çünkü Skorn 1 skille 1 vuruyor. Fist Weapon ise 1 skill ile 2 vuruyor skorn yaratığa vururken 120k vururken Fist Weapon ise 60k-60k hizli olarak vuruyor

Monk 2-hand-1Hand (Fist Weapon hariç) silahı elinde ken hep Sırtına alip daliyor

Monkun en iyi silahi Shenlog setleridir Tabii paranız varsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

Skon u kullandiğim halde olumsuz sonuç aldim İAS 1.90 da ken hala yavaş vurdugu öğrendim Blizard forumlarında gezerken bulduğum konu skorn attack speed monka göre bug varmış.

Skornu önermiyorum çünkü Skorn 1 skille 1 vuruyor. Fist Weapon ise 1 skill ile 2 vuruyor skorn yaratığa vururken 120k vururken Fist Weapon ise 60k-60k hizli olarak vuruyor

Monk 2-hand-1Hand (Fist Weapon hariç) silahı elinde ken hep Sırtına alip daliyor

Skorn 1 skill ile 1 vuruyor. Fist Weapon ise 1 skill ile 2 vuruyor ne demek? Şunu mı demek istiyorsun?

Skorn ile Fist of Thunder skili ile görsel olarak 3 punch vuruş yap. 3. vuruşta knock back yaptı buda 3x120k damage vurdu!
    Sword/FistWeapon ile Fist of Thender skili olarak görsel olarak 3 punch vuruş yap. 3. vuruşta knock back yaptı ancak 6*60k damage mi vurdu?

Bu işi bambaşka boyuta taşır. Söylediğin çok büyük bir durum. Bunun için link felan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: birkankuyumcu

quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

Skon u kullandiğim halde olumsuz sonuç aldim İAS 1.90 da ken hala yavaş vurdugu öğrendim Blizard forumlarında gezerken bulduğum konu skorn attack speed monka göre bug varmış.

Skorn 1 skill ile 1 vuruyor. Fist Weapon ise 1 skill ile 2 vuruyor ne demek? Şunu mı demek istiyorsun?

Skorn ile Fist of Thunder skili ile görsel olarak 3 punch vuruş yap. 3. vuruşta knock back yaptı buda 3x120k damage vurdu!
    Sword/FistWeapon ile Fist of Thender skili olarak görsel olarak 3 punch vuruş yap. 3. vuruşta knock back yaptı ancak 6*60k damage mi vurdu?

Bu işi bambaşka boyuta taşır. Söylediğin çok büyük bir durum. Bunun için link felan varmı?

Öyle demek istiyorum zaten skorn Thunder of fiste göre değil.
    Deadly Reach skiline Skorn uygun silahı elinde alip daliyor en azından problem yok.
    Elinizde Fist weapon varsa deneyin Thunder of Fist te 6X60k vuruyor Skorn ise uyumsuz skildir

İllaki Skorn kullancam diyorsanız Deadly Reach skilline geçin .Demek istedğim bu Thunder of fist ile Skorn da bug var.

• quote:

quote:

Skornla üst seviyelere(mp7+) çıkmak çok zor. Monkda hız çok önemli vurduğun sürece varsın. Ama skornla çok seri mp1 2 hatta3 yapılır eze eze. Monkda asla kullanmıyacağım bir item.

1.42 AS ile eze eze mp6 yapıyorum aynı partiye gel gör isersen! (Skorn konusunda bakış açın genişler). Keza 1.42 nin üstüne aşağıdakiler eklenince MP7+ yapılabilir.

%9 Mempo
    %9 Witching
    %9 Lacuni
    %3 takılardan kaybım var

1,72 AS oluyor. Ha buda yetmez deyip life ihtiyacımda fazla yok diyorsan. %9 Tal Rasha Chest ile 1.81 AS yapar ki sana şöyle bir karşılaştırma sunmak isterim;

Dual Weapon ile 1.61 AS olan charına %81 AS eklersen 2.74 AS yapar ki! 500-800 One Hand Weapon damage ile 2.74 AS mi yoksa 1400-1500 Two Hand Weapon damage ile 1.81 AS mi efektif olur?

4 kişilik mp 10 party kurup sonucu burdan açıklayalım istersen? Madem bu kadar iddealısın.

• quote:

quote:

%9 Mempo
    %9 Witching
    %9 Lacuni
    %3 takılardan kaybım var

Sen ilk mesajında mp1 2 3 yapar ama mp7+ de dökülür dedin. Bende şuanki gearımda mp6+ elitler dahil eze eze keserim (Skorn u gösterme amacı ile). Ama istersen elite hariç mp10 tüm yaratıkları eze eze keserim. AS m Desactor Arcane gibi şeylere life sağlacak hızda değil Max 1,81 olur bende 1.42 var. Ayrıca burası tartışma formu amac şov değil test sonuçlarını göstermek. O yüzden birlikte MP10 yapıp test edelim Tag Akuma#2618

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.