Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Rica ederim kardeşim ne demek.

O bahsettiğin Rune'a ait ekstra bir açıklama yoktu, cyclone strike'in rune'siz hali açıklanmış sadece ama muhtemelen rune'ler den bundan etkilenecektir.

Valla bana çok yarar bu Wave of Light buff'ı ama çok heveslenmek istemiyorum çünkü PTR'de bu skill'i gören başlayacak monk op diye ağlamaya live patch'e geçmeden bu değerleri kırparlar gibi geliyor bana ama zaman gösterecek onu.

Ama varya açıklamalardan sonra düşündümde gerçektende 1 tane spirit tüketen skill kullanmıyoruz... Sweeping windin süresini bitirme sürekli dokun + mantraya 1 kere bas spamlama. Oyna git... 1 tane spirit tüketen skil iyi olucak. Soj bu skile ne veriyodu (wave of light ) kritik şansımı?

Aynen dediğin gibi kimse kullanmıyordu bunları. Wave of light çok güzel oldu diyoruz ama %566 damage özellikle dual wield kullananlar için çok anlam ifade etmiyordu, kullanılabilir olması için %1200 gibi değerler doğru bence. Diğer spirit harcayan skiller zaten beş para etmezdi, bir tek exploding palm vardı. Bu değişiklikler de amaç bunları kullandırmak gibi görünüyor.

Pve de bu skillerin çoğu gene kullanılmayacaktır ama pvp de işe yarayacak çok skill'imiz oldu gibi duruyor. Özellikle pvp'de monk gençekten OP olabilir bu değişiklliklerle.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim kardeşim ne demek.

O bahsettiğin Rune'a ait ekstra bir açıklama yoktu, cyclone strike'in rune'siz hali açıklanmış sadece ama muhtemelen rune'ler den bundan etkilenecektir.

Valla bana çok yarar bu Wave of Light buff'ı ama çok heveslenmek istemiyorum çünkü PTR'de bu skill'i gören başlayacak monk op diye ağlamaya live patch'e geçmeden bu değerleri kırparlar gibi geliyor bana ama zaman gösterecek onu.

Ama varya açıklamalardan sonra düşündümde gerçektende 1 tane spirit tüketen skill kullanmıyoruz... Sweeping windin süresini bitirme sürekli dokun + mantraya 1 kere bas spamlama. Oyna git... 1 tane spirit tüketen skil iyi olucak. Soj bu skile ne veriyodu (wave of light ) kritik şansımı?

Aynen dediğin gibi kimse kullanmıyordu bunları. Wave of light çok güzel oldu diyoruz ama %566 damage özellikle dual wield kullananlar için çok anlam ifade etmiyordu, kullanılabilir olması için %1200 gibi değerler doğru bence. Diğer spirit harcayan skiller zaten beş para etmezdi, bir tek exploding palm vardı. Bu değişiklikler de amaç bunları kullandırmak gibi görünüyor.

Pve de bu skillerin çoğu gene kullanılmayacaktır ama pvp de işe yarayacak çok skill'imiz oldu gibi duruyor. Özellikle pvp'de monk gençekten OP olabilir bu değişiklliklerle.

Inner Sactuary;
    Forbidden Palace: içinde durduğunuz sürece kazandığınız %10 ekstra damage %15'e çıkarıldı

Bunuda es geçmemek gerek. Dün mp8 klasik farmımızda (topla-vur) denedim aslında güzel ama tek sıkıntı skili ortaya attığımda tüm yaratıkları alanın dışına (doğal olarak) itmesi. Farmı biraz zorlaştırdı diyebilirim.

• Şu kendine çekme skill'i CM wiz olan party için halen iyi durumda heralde, yoksa daha mı kötü oldu. 8 tane çekecekmiş artık, olsun kaçanlarda 8'den fazla olmuyordu zaten. Sorun yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Şu kendine çekme skill'i CM wiz olan party için halen iyi durumda heralde, yoksa daha mı kötü oldu. 8 tane çekecekmiş artık, olsun kaçanlarda 8'den fazla olmuyordu zaten. Sorun yok gibi.

Olurmu Cem. Diyelimki 8 eleman cektim. 1 boss 4 tanede minion. Etti 5, dışardan 3 tane çekebilcem. Her defasında dibimdekileri çekerse ne anlamı kalıcak? Ama en büyük fiyaskoda ilizyonlarda olur bu durumda skili atmamak daha mantıklı. Orda sen tepelerine filan zıplarsın artık benden bişe bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 15 Ocak 2013; 17:11:50 >

• Bize 2 monk şart (Utkan duy sesimi)
  • quote:

quote:

Şu kendine çekme skill'i CM wiz olan party için halen iyi durumda heralde, yoksa daha mı kötü oldu. 8 tane çekecekmiş artık, olsun kaçanlarda 8'den fazla olmuyordu zaten. Sorun yok gibi.

Olurmu Cem. Diyelimki 8 eleman cektim. 1 boss 4 tanede minion. Etti 5, dışardan 3 tane çekebilcem. Her defasında dibimdekileri çekerse ne anlamı kalıcak? Ama en büyük fiyaskoda ilizyonlarda olur bu durumda skili atmamak daha mantıklı. Orda sen tepelerine filan zıplarsın artık benden bişe bekleme

Hayırlısı madem; yine de skillere buff geliyormuş, daha fazla vurup daha hızlı patlatır monk donmuları, sonra yeni 8'li-10'lu grupları alırız ortaya, onları hoplatırız öyle gider. Daha fazla monk daha fazla ortaya alıp hoplatmak demek tabi.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlısı madem; yine de skillere buff geliyormuş, daha fazla vurup daha hızlı patlatır monk donmuları, sonra yeni 8'li-10'lu grupları alırız ortaya, onları hoplatırız öyle gider. Daha fazla monk daha fazla ortaya alıp hoplatmak demek tabi.

Sayende dmg yemekten kurtulup müzmin barbarımızada şu lanet bufu (warcry) açtırırsak ben komple spirit regene dönerim. Toplar toplar wave of ligtı vururum kafalarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 15 Ocak 2013; 17:39:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sayende dmg yemekten kurtulup müzmin barbarımızada şu lanet bufu (warcry) açtırırsak ben komple spirit regene dönerim. Toplar toplar wave of lightı vururum kafalarına

• quote:

Bize 2 monk şart (Utkan duy sesimi)

Yasin daha önce oyundan neden sıkıldığımı anlatmıştım sana. Oyunda "proggress" diye bir mantık kalmadı. Zaten çok azdı, son bir kaç patch ile hiç kalmadı.
    Oyun tamamen loto'ya döndü. 200 saat farm yap best rolled bir item buldun buldun yoksa bu 200 saati direk çöpe at. Best rolled bir item bulamadıkça harcadığın vakit tamamen çöpe gidiyor. Belki yeni başlayan yada orta seviyede olnalar için bu böyle değil ama bizim gibi end game'de takılanlar için durum içler acısı.

1.07'de de durum değişmiyor yeni BOA itemler eklemişler tek bir güzel roll için gene yüzlerce saat uğraş dur o roll'u bulamadıkça yani loto'yu tutturamadıkça harcadığın yüzlerce saatin sana gram faydası olmuyor. Bu iş böyle gitmez, bu oyuna sağlam bir end game gelmedikçe, o da muhtemelen 1.1 patch'le olacak, ben haftada birkaç saatten fazla zaman ayırmayı düşünmüyorum bu oyuna.

Ben size 2. monk olamayacağım ama sizi POE'ye beklerim. Yeni başladım henüz oyunu çözmekle uğraşıyorum ama Diablo'dan beklediğim her şey bu oyunda var gibi görünüyor. Oyunda aksiyon diablo kadar iyi değil belki ama şöyle tarif edeyim; POE'nin tüm item, currency, skill, end game sistemini alıp diablo'ya entegre etseler yüzyılın en iyi arpg'si çıkardı ortaya.

Oyun 23 Ocak'da open betaya geçiyor, aslında tam olarak beta sayılmaz çünkü Realese'de karakterler wipe yemiyecek, sadece eksik olan içerik eklenecek. PoE Diablo'yu ezer filan demiyorum kesinlikle ama Diablo'yu seven herkesin bu oyuna göz atmasını tavsiye ederim

• quote:

quote:

Yasin daha önce oyundan neden sıkıldığımı anlatmıştım sana. Oyunda "proggress" diye bir mantık kalmadı. Zaten çok azdı, son bir kaç patch ile hiç kalmadı.
    Oyun tamamen loto'ya döndü. 200 saat farm yap best rolled bir item buldun buldun yoksa bu 200 saati direk çöpe at. Best rolled bir item bulamadıkça harcadığın vakit tamamen çöpe gidiyor. Belki yeni başlayan yada orta seviyede olnalar için bu böyle değil ama bizim gibi end game'de takılanlar için durum içler acısı.

1.07'de de durum değişmiyor yeni BOA itemler eklemişler tek bir güzel roll için gene yüzlerce saat uğraş dur o roll'u bulamadıkça yani loto'yu tutturamadıkça harcadığın yüzlerce saatin sana gram faydası olmuyor. Bu iş böyle gitmez, bu oyuna sağlam bir end game gelmedikçe, o da muhtemelen 1.1 patch'le olacak, ben haftada birkaç saatten fazla zaman ayırmayı düşünmüyorum bu oyuna.

Ben size 2. monk olamayacağım ama sizi POE'ye beklerim. Yeni başladım henüz oyunu çözmekle uğraşıyorum ama Diablo'dan beklediğim her şey bu oyunda var gibi görünüyor. Oyunda aksiyon diablo kadar iyi değil belki ama şöyle tarif edeyim; POE'nin tüm item, currency, skill, end game sistemini alıp diablo'ya entegre etseler yüzyılın en iyi arpg'si çıkardı ortaya.

Oyun 23 Ocak'da open betaya geçiyor, aslında tam olarak beta sayılmaz çünkü Realese'de karakterler wipe yemiyecek, sadece eksik olan içerik eklenecek. PoE Diablo'yu ezer filan demiyorum kesinlikle ama Diablo'yu seven herkesin bu oyuna göz atmasını tavsiye ederim

Pardon PoE ne

• Açılımını bilmediğim (şuan) oyunu begenirsem gearımı satar gelirim valla. 1 2 patch sonra döneriz hertürlü :)
  • quote:

quote:

quote:

Pardon PoE ne

Path of Exile

• quote:

Açılımını bilmediğim (şuan) oyunu begenirsem gearımı satar gelirim valla. 1 2 patch sonra döneriz hertürlü :)

Birşey satmana gerek yok, oyunda zaten parayla alınacak birşey yok, yani en azından buna gerek yok

Edit: Aynen benim de Diablo'yu bırakmak gibi bir niyetim yok zaten, adam gibi bir end game geldiğinde döneriz hep beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utk-i -- 15 Ocak 2013; 18:01:19 >
  • Anladığım kadarıyla monotonluktan herkes şikayetçi.
    Kendi adıma bir nebzede olsa beni monotonluktan kurtaracak bir değişiklik konusunda sizlerin önerilerinizi rica ediyorum.
    25m var. Nasıl bir iyileştirme yapabilirim? Gerek gear gerekse build olarak.
    Saygılar

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ayhanKurt-2454/hero/19118539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xass -- 16 Ocak 2013; 10:03:26 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon PoE ne

Path of Exile

Vallahi şimdi trailerini izledimde grafikler ve effectler cok başarılı göründü + 6 class var. Birde skill kombinasyonlarına baktımda bintane geliştirme var ağzım açık kaldı oneydi öyle yahu?

Diablo 3 bu deselerdi vallahi daha mutlu olurdum

• quote:

quote:

Açılımını bilmediğim (şuan) oyunu begenirsem gearımı satar gelirim valla. 1 2 patch sonra döneriz hertürlü :)

Birşey satmana gerek yok, oyunda zaten parayla alınacak birşey yok, yani en azından buna gerek yok

Edit: Aynen benim de Diablo'yu bırakmak gibi bir niyetim yok zaten, adam gibi bir end game geldiğinde döneriz hep beraber.

Abi oyuna biraz daha baktımda tam diablo 2 nin gelişmişi Silahlar bile aynı nerdeyse birazcık gelişmiş. Biraz daha bilgi verirmisin oyun hakkında (biliyorsan) ücret ne kadar satış oluyomu oyun içi? filan gibi.

• Oscilator Hocam, ben de aynı şeyi soracaktım. Beta Key nasıl edinebiliyoruz POE için?
    Saygılar...
  • PVP için önerim var.
    - Attack Speedli ve LOhlu Silah bulun LS skorn vardı.o az life veriyor yani LSli pvp ye yaramıyor.
    - Dexinizi abartın (Pvpde Dodge sayesinde Reflect damage elite gibi olucaksınız)
    - Resist veya HP kasın. Resistler Pvpde önplanda çıkıyor 400 allresistim vardı oda işe yaramayınca asıl itemlerimi girdirip 701 allress yaptım işe yaradı fakat dmgm düştü :)) (Hp 40k min , All resist min 650)
  • Ben sileyim en iyisi gereksiz tartışmalar olsun istemem. Yönetici arkadaşımız emeğe değer verdiği için editlememişti, ona ayrıyeten bunun için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utk-i -- 18 Ocak 2013; 19:14:36 >
  • Bilgi baya kısa olmuş kanka. TEŞEKKÜR EDERİM
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.