Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bismark78

quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Armor boşver. Pasiflerden dodge veren iki tanesini, FoT'un dodge veren rune'unu ve Mantra of evasion'ı alıp, her rakibe saç-baş yoldurtacaksın

EDIT: imla

HAKILSIN :))) pvp de kısarlarmı acaba... doodgeler kaç buarada benim skilsiz 51.1 di galiba

birde bu siprit intellienge toplasak artmıyo değilmi. sanki birinde 150 siprit yerine 200 mü gördüm yanlışmı baktım. artırma imkanımız yok değilmi.

pasif skille artıyor spirit. İnt bize sade ress veriyor...

ha bak bilmiyordum int.. ress verdiğini vaybe...

o charı nasıl dizdin merak ettim şimdi :D neyin ne verdiğini görmek istiyorsan char ekranında ilgli yazıya fare yi getir çıkar. Str ye getir armor yazısı çıkar int e getir ress vesaire... hangi clasa ne verdiğide yazıyor...

haahaha teşekkur ederim hocam bilgilerin için. caharı nasıl yaptım anlatayım. en fazla 20 gün oldu bu konu başlığı altında yazmaya başladım oyun hakkında tam anlamıyla bilgim olamdığını söyledim ya buraya bakma amacım öğrenmekti bilmekti zaten 20 gün içinde charımın geldiği noktayı görüyormusun. amacım oyunda sadece eğlenmek.
    inan bilmiyorum bilmediğim çok şey var.
    skillerim sürekli değişiyor değiştiriyorum.
    geçen yazıda hatırlıyormusun MOc değilde neden MOr demiştin hocam sen demiştin galiba. yav ben 3 saat moc mor ne onu düşündüm :D

Bende 443 int var
    buda bana 44.3 all ress veriyor. Zaten int değerinin üzerine getirince fareyi değerlerini gösteriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi

Monk da güzel karaktermiş. Cm wiz oynayan birisi olarak monka da kanım ısındı. Dodge chance durumu ve çok güzel özellik veren skiller. Özellikle ar olayı tam bana göre. İkinci karakterimi buldum geç de olsa.
    İyi oyunlar

Monk iyidir Dodge candır Hoşgeldin şimdiden

Teşekkürler

• Tamam satma o zaman; monk kas bir tane, biz de hazır bu başlık altındayken yardımcı oluruz.
  • bu fiyatlara satabiliyor musnuz hakikatten.. ben aylardan beri bunlar gibi eldivenleri satamıyorum... sürekli ahde bekliyor ve stashe geri geliyor...
  • Orijinalden alıntı: underdog

Orijinalden alıntı: underdog

Dediğim gibi kural dışı birşeyde olsa hoşgörüyle karşılancağını umdum, tabiki amacım itemi satmak. Ah dan bakıp bir fiyat belirledim, belirlediğim fiyat yanlış olabilir hala kek avı diyorsun israrla, kek avı olsa en ince ayrıntısına kadar herşeyi tartışılan,monkun herşeyini bilen, adamların olduğu foruma neden yazayım? Biraz düşünceli olmak lazım. Niyetim öyle değil dediğim halde hala aynı şeyi tekrarlayıp duruyosun. Neyse bu oyunlarda çok dolandırıcı adam olduğundan herşeyin cılkı çıktığından dolayı sende haklısın bir nevi. Ama benim amacım kesinlikle bu değildi.

Evet 30 yaşındayım nerde ne diyeceğimi iyi bilirim keşke sende kalkıp saldırgan tavırla yaklaşmasaydın biraz hoşgörülü olsaydında konu bu noktalara gelmeseydi beni yönlendirip itemin fiyatını beraber belirleseydik yardımcı olsaydın.

tamam kek avı olmasın :D
    Tepkim biraz fazla olmuş olabilir , kusura bakmayın fakat karşı taraftan bakınca: Birisi gelmiş monk konusuna eline bi eldiven düşmüş onu kaça sattığını , foruma kaça satacağını yazıyor bunla ilgili başka başlık olmasına rağmen. Sizdende reaksiyon geç gelince ben bari yapayım dedim yöneticilere bildirdim ve beni haklı gördükleri için iletinizi sildiler sonrada bir birimize ağır konuşmaya başladık sinirler gerildi. Siz kadar bende sinirlendim ve işin gerçeği sizi sinirlendirmek istedim sinirlendiğim için...monk başlığında seviye olmadığı ile ilgili iletiniz olmasa idi biraz alttan alabilirdim...

bende gidip elime düşen bütün itemleri wd başlığında paylaşabilirim fakat bu hoş olmaz , sopayla kovalarlar :D

nese kusura bakmayın, olan oldu her ikimiz açısından... Ben konuyu kendi adıma kapatttım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi kural dışı birşeyde olsa hoşgörüyle karşılancağını umdum, tabiki amacım itemi satmak. Ah dan bakıp bir fiyat belirledim, belirlediğim fiyat yanlış olabilir hala kek avı diyorsun israrla, kek avı olsa en ince ayrıntısına kadar herşeyi tartışılan,monkun herşeyini bilen, adamların olduğu foruma neden yazayım? Biraz düşünceli olmak lazım. Niyetim öyle değil dediğim halde hala aynı şeyi tekrarlayıp duruyosun. Neyse bu oyunlarda çok dolandırıcı adam olduğundan herşeyin cılkı çıktığından dolayı sende haklısın bir nevi. Ama benim amacım kesinlikle bu değildi.

Evet 30 yaşındayım nerde ne diyeceğimi iyi bilirim keşke sende kalkıp saldırgan tavırla yaklaşmasaydın biraz hoşgörülü olsaydında konu bu noktalara gelmeseydi beni yönlendirip itemin fiyatını beraber belirleseydik yardımcı olsaydın.

tamam kek avı olmasın :D
    Tepkim biraz fazla olmuş olabilir , kusura bakmayın fakat karşı taraftan bakınca: Birisi gelmiş monk konusuna eline bi eldiven düşmüş onu kaça sattığını , foruma kaça satacağını yazıyor bunla ilgili başka başlık olmasına rağmen. Sizdende reaksiyon geç gelince ben bari yapayım dedim yöneticilere bildirdim ve beni haklı gördükleri için iletinizi sildiler sonrada bir birimize ağır konuşmaya başladık sinirler gerildi. Siz kadar bende sinirlendim ve işin gerçeği sizi sinirlendirmek istedim sinirlendiğim için...monk başlığında seviye olmadığı ile ilgili iletiniz olmasa idi biraz alttan alabilirdim...

bende gidip elime düşen bütün itemleri wd başlığında paylaşabilirim fakat bu hoş olmaz , sopayla kovalarlar :D

nese kusura bakmayın, olan oldu her ikimiz açısından... Ben konuyu kendi adıma kapatttım.

İstediğin zaman gel wd forumuna istediğinide paylaş birşey olmaz ben arkandayım Monk başlığında seviye konusuna gelince, hiç böyle bir tepki beklemediğim için mesajı atar atmaz 2 tane tepkili mesaj alınca ne oluyo dedim, ben bunlara bişi sorsam herkes dalga geçecek demekki diye düşündüm. Neyse o sözümüde geri alıyorum sana kızdım öyle söyledim dememem gerekirdi ama sinirle oluyor bunlar. Benim adımada konu kapanmıştır. Hepinize iyi oyunlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Monk'um 60 lvl oldugunda silah alacagım. Fakat çoğu esyayı wizardımdaki esyalarla ortak kullanacagım için atack speedli build kullanmak istiyorum. Ls değil de lohu da kullanmak için. Bundan dolayı 2h silah almak istemiyorum. Fakat iki tane 1h silah takmada bilgi eksikliğim var. Wizardda as hesaplanırken silahın asi ve itemlerdeki ekstra as çarpılıp bulunuyor. Peki 2 tane 1h silah takarsam bu hesaplama nasıl oluyor monkda? Bir de dps hesaplanırken ikisi ayrı ayrı mı etki ediyor? Soketsiz echoing fury ve cdli soketli dagger alırsam sizce dogru bır hareket mı olur? Bir de asli build spirit sorunu yasamamak için iyi mi? Çünkü gözlemim monkda spirit sorunu üst seviyede.
  • quote:

Monk'um 60 lvl oldugunda silah alacagım. Fakat çoğu esyayı wizardımdaki esyalarla ortak kullanacagım için atack speedli build kullanmak istiyorum. Ls değil de lohu da kullanmak için. Bundan dolayı 2h silah almak istemiyorum. Fakat iki tane 1h silah takmada bilgi eksikliğim var. Wizardda as hesaplanırken silahın asi ve itemlerdeki ekstra as çarpılıp bulunuyor. Peki 2 tane 1h silah takarsam bu hesaplama nasıl oluyor monkda? Bir de dps hesaplanırken ikisi ayrı ayrı mı etki ediyor? Soketsiz echoing fury ve cdli soketli dagger alırsam sizce dogru bır hareket mı olur? Bir de asli build spirit sorunu yasamamak için iyi mi? Çünkü gözlemim monkda spirit sorunu üst seviyede.

Fikir vermesi açısından benim hacıyı örnek vereyim. İnna setle "not enough spirit " cümlesini duymazsın. Yüzüklerim sadece xp için dikkat edersen ve bu haliyle mp5 e kadar oynayabiliyorum. Asıl yüzükleri takınca solo mp9 a kadar kolay kolay ölmüyorum. Atak hızım 2.14- 2.20 olarak vuran ele göre değişiyor.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/barku75-2600/hero/20021877

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 10 Ocak 2013; 18:53:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Monk'um 60 lvl oldugunda silah alacagım. Fakat çoğu esyayı wizardımdaki esyalarla ortak kullanacagım için atack speedli build kullanmak istiyorum. Ls değil de lohu da kullanmak için. Bundan dolayı 2h silah almak istemiyorum. Fakat iki tane 1h silah takmada bilgi eksikliğim var. Wizardda as hesaplanırken silahın asi ve itemlerdeki ekstra as çarpılıp bulunuyor. Peki 2 tane 1h silah takarsam bu hesaplama nasıl oluyor monkda? Bir de dps hesaplanırken ikisi ayrı ayrı mı etki ediyor? Soketsiz echoing fury ve cdli soketli dagger alırsam sizce dogru bır hareket mı olur? Bir de asli build spirit sorunu yasamamak için iyi mi? Çünkü gözlemim monkda spirit sorunu üst seviyede.

Fikir vermesi açısından benim hacıyı örnek vereyim. İnna setle "not enough spirit " cümledini duymazsın. Yüzüklerim sadece xp için dikkat edersen ve bu haliyle mp5 e kadar oynayabiliyorum. Asıl yüzükleri takınca solo mp9 a kadar kolay kolay ölmüyorum. Atak hızım 2.14- 2.20 olarak vuran ele göre değişiyor.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/barku75-2600/hero/20021877

Merhaba Barku
    Teşekkürler yorum için.Ben monku ıkıncı karakter olarak oynayacagım. Wizard ile mp10da hızlıca oynayabiliyorum,bu yuzden monk ile yuksek mpde oynamayaı düşünmüyorum. Düşük mpde hızlı ve zevk almak amacım. Anladıgım kadarıyla vuran ele gore as değişiyor. Yani yine aynı mantık ama hangi silah ile vurulursa o weapon as olarak hesaplanıyor. Güzelmiş. Spirit konusunda inna setden sadece 0.33 regen geliyor. Bu yetiyor mu? Çünkü pasiflerle su an bunu 4 yaptıgımda bile yetmiyor. As ile ilgili bir durum mu bu? primary vurusu sanıyede ne kadar cok vurursa o kadar çok spirit getireceğinden mi?

• quote:

Monk u bir wizzard yada wd gibi düşünme. Bizde spirit skillerin kullanımı için önemli fakat main skillerimiz spirit ürettikleri için tempesh rush haricinde pekde spirit sıkıntısı yaşanmaz. İnna set 4 lediğinde tornado yapan Sweeping Wind skili 75 yerine sadece 5 spirit harcar dolayısı ile tekrar basman için spirit dolmasını beklemezsin. Zaten inna set yok ise bile 7-10 vuruşta tekrar spirit dolacağından Sweeping Wind tekrar basabilirsin.Deli gibi diğer spirit tüketen skilleri basma durumu söz konusu olmayacağından mantralar haricinde ve cd li 2-3 skilin (cold down var zaten) haricinde spirit ihtiyacı yok...

Nerede gözlemledin bu spirit sorununu anlayamadım (tempesh rushda lazım)...

Edit: 3 tane pasif skil var spirt üreten , 1 mantra ve 3 tanede main skill var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 10 Ocak 2013; 19:31:26 >

• quote:

quote:

Monk u bir wizzard yada wd gibi düşünme. Bizde spirit skillerin kullanımı için önemli fakat main skillerimiz spirit ürettikleri için tempesh rush haricinde pekde spirit sıkıntısı yaşanmaz. İnna set 4 lediğinde tornado yapan Sweeping Wind skili 75 yerine sadece 5 spirit harcar dolayısı ile tekrar basman için spirit dolmasını beklemezsin. Zaten inna set yok ise bile 7-10 vuruşta tekrar spirit dolacağından Sweeping Wind tekrar basabilirsin.Deli gibi diğer spirit tüketen skilleri basma durumu söz konusu olmayacağından mantralar haricinde ve cd li 2-3 skilin (cold down var zaten) haricinde spirit ihtiyacı yok...

Sanırım benim kullandıgım buıldden kaynaklanan bir durum. Cyclone+Exploding+Seven-sided bir de teleport ile spirit çok harcıyorum. Tempest rush yapanların çogu skorn kullanıyor. Asli build ile tempest rushda spirit sorunu yasanabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi -- 10 Ocak 2013; 19:50:20 >

• quote:

quote:

quote:

Sanırım benim kullandıgım buıldden kaynaklanan bir durum. Cyclone+Exploding+Seven-sided bir de teleport ile spirit çok harcıyorum. Tempest rush yapanların çogu skorn kullanıyor. Asli build ile tempest rushda spirit sorunu yasanabilir mi?

bu kullandıkların ile dps veremezsin.Ben skorn ile tempesh rush yapıyorum ve spirit sorunum yok. Monku bu şekilde anlamaya çalışma. Main skiller var punch tarzı yumruk atan onlar ana dps skilleri tempesh rush ile hızlı farm yapmıyorsan , yapıyorsanda spirit regen için kullanırsun mainleri.Cyclone eğer tanklık yapacaksan çok işe yarar (mp 10 giderken cm wizard var ise kullanıyorum). Tempesh rush yapmadanda skorn kullanılı. Alırsın life steal lisini akarsın gecelere.
    buildini değiştirmeden önce diğer skilleri öğren o zaman doğru yolu bulursun.

ekle sana skorn farmı göstereyim (T.Rush)

KAANSAM#2508

• Tempest rushı biliyorum. Youtubedan videoları izlemiştim. Benim sormak istediğim şuydu. Şu linkdehttp://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6758727222
    Whirlwind ve tempest rush ın cost hesaplarını vermış. Sanırım yeni patchde bu mıktarlar dusmus as arttıkca.Örneğin önceki patchde as 2de bu 20 iken sımdı 13 olmus. Çoğu profile baktıgımda tempest rush kullananlar 2h sılah kullandıgını gordugum ıcın boyle bır soru sormustum. İşin matematıgını anlamaya çalısıyorum. Ben 2h gıdemem, çunku oncekı mesajda da belırttıgım gıbı wızard ıtemlerımı kullanacagım. Onlarda da ziyadesiyle as ve loh oldugu için 1h+1h li asli buıl benım ıcın mantıklı olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi -- 10 Ocak 2013; 21:07:01 >

• quote:

Tempest rushı biliyorum. Youtubedan videoları izlemiştim. Benim sormak istediğim şuydu. Şu linkdehttp://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6758727222
    Whirlwind ve tempest rush ın cost hesaplarını vermış. Sanırım yeni patchde bu mıktarlar dusmus as arttıkca.Örneğin önceki patchde as 2de bu 20 iken sımdı 13 olmus. Çoğu profile baktıgımda tempest rush kullananlar 2h sılah kullandıgını gordugum ıcın boyle bır soru sormustum. İşin matematıgını anlamaya çalısıyorum. Ben 2h gıdemem, çunku oncekı mesajda da belırttıgım gıbı wızard ıtemlerımı kullanacagım. Onlarda da ziyadesiyle as ve loh oldugu için 1h+1h li asli buıl benım ıcın mantıklı olan.

Monk skill seçimlerin yanlış ben sana onu anlatmaya çalıştım. Skorn u unut onu örnek olarak verdim. ister 1h 1h kullan ister ls li ister lohlu farketmez ister ise skornlu. Monkun spirit sıkıntısı çektiğini yazmışsın bu bir tek Tempesh rush farmında olan bir durum. Diğer durumlarda oyuncunun seçimlerinde hata vardır.Yukarda yazdıklarımı dikkatli okursan ne demek istediğimi anlayacaksın.

Zaten main skillerle vururken spirit otomatik dolar gear seçimine ve pasif seçimine göre spirit boşalması daha az yaşarsın...Ha sen main skill dediğim

Fists of Thunder
    Deadly Reach
    Crippling Wave
    Way of the Hundred Fists

bunlardan birini seçmez isen ve kullanmazsan senin için en iyi seçenek Tempehs rush dur ki onuda doğru dürüst yapamazsın, spirit bitince ortada kalrısın.
    yukarda yazdığım 4 skilden en az birini tercih edeceksin monk isen yoksa dediğim gibi bi işe yaramaz sil gitsin charı sana sadece eziyet olur.

Bunları yukardada iletilerimde yazmıştım , monku iyi öğrenmen lazım bence. Kullandıklarını değilde kullanmadığın skilleri öğren . Yazdığım 4 skillde sana SPİRİT üretir ve sağlam dps çıkarır hatta biri birkaçı normal dps ini bufflar...

Edit: Monku lütefen iki defa yazdım bazı şeyleri ama lütfen wizard ile wd ile karıştırma öle mana bitti hatret bitti durumu yok zaten vururken kazanıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 10 Ocak 2013; 21:52:17 >

• Sana spirit sadece mantra spamlamada lazım olacak; o da her 3 saniyede 50 spirit. Monk dps'i zaten spirit generator'lardan geliyor; spirit spender'lardan değil. Normal dps'ini yaparken zaten gereken spriti de biriktirmiş olursun. Attack speed falan-filan hikaye. Benim itemlerde sadece pantolonda as var; aktif dps 1.8-2m arası.
  • Monku yenı oynadıgım için bilgi eksikliğim var. Wizardda arcane bitme durumu olmuyor. Hep bir döngüyle hiç sorun olmuyor. Proc sayeseınde rahatız.Burda bunu sadece primary skillerle veya regen ile yapmak kötüymüş. Oynarken bunu farketmıstım ama yıne bır proc sıstemı gıbı bırsey vardır dıye ummustum. O zaman kullanılcak skilleri daha dikkatli seçmek gerek. Yani devamlı kafama göre önceki mesajımda bahsettiğim skilleri kullanamayacagım demek oluyor bu. Zaten dediğim gibi zevkine oynayacagım monku. Ustalaşmak gibi gayem yok.
    İyi oyunlar
  • 1.07 ile monk'ta yapılan değişiklikler; (Bilgiler diablofans sitesinden alınmıştır )

Cyclone Strike; 24 yard'daki tüm düşmanları kendine çekmek yerine 24 yard'daki 8 adet düşmana kadar kendine çekebilecek, Damage değeri %100 den %313'e çıkarıldı.

Dashing Strike: Damage değeri %160 dan %303'e çıkarıldı.

Inner Sactuary;
    Forbidden Palace: içinde durduğunuz sürece kazandığınız %10 ekstra damage %15'e çıkarıldı
    Sanctified Ground: Düşmanın movement speed'ini yavaşlatma oranı %60'dan %80'e çıkarıldı.

Sweeping Wind: 10 yard mesafeye kadar damage vuran aura'nın base damage değeri %15'den %20'ye çıkarıldı. Bu aura'nın damage değeri critical hit başına %45 e kadar stack lanıyordu, bu değer %60'a çıkarıldı.
    Blade Storm: Stack başına damage değeri %20'den %26'ya çıkarıldı. 3 Stack'da ulaşılan toplam değer %60'dan %78'e çıkarıldı.
    Cyclone: Vortex'lerin damage değeri %20'den %26'ya çıkarıldı.

Exploding Palm: damage değeri ölen monsterin max hp'sinin %30'undan %50'sine çıkarıldı.

Wave of Light: Damage değeri %390'dan %829'a çıkarıldı
    Wall of Light: Damage değeri %566'dan %1202'ye çıkarıldı.(işte bu sağlam buff:))

Lashing Tail Kick: damage değeri %235'den %470'e çıkarıldı.
    Vulture Claw Kick: damage değeri %259'dan %517'ye çıkarıldı.
    Spinning Flame Kick: Damage değeri %294'den %588'e çıkarıldı.

Tempest Rush: Koşarken vurduğu damage değeri %85'den %155'e çıkarıldı.

Mystic Ally:
    Water Ally:Düşmanın Movement Speed'ini düşürme oranı %30'dan %60'a çıkarıldı.
    Eternal Ally: Ally öldüğü zaman %50 şansla 5 saniye sonra yeniden dirilebiliyordu, artık %100 şansla 3 saniye sonra yeniden dirilecek. Ayrıyeten Ally'nin basic atack'ı %44 'den %60 damage değerine çıkarıldı.

Near Death Experience:"Bu skill 60 saniye içerisinde bir defadan fazla çalışmaz" ifadesi yerine "bu skill 60 saniye içerisinde 2 defa üst üste çalışmaz" ifadesi getirildi. Açıkçası bu ifade'den ben birşey anlamadım:)

Tek tek butün açıklamaları çevirmek vakit alacağından sadece nelerin değiştiğini yazdım. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur

Kaynak: http://www.diablofans.com/

• Teşekkür ederim dostum.

Anlamadığım tek nokta cyclon strike daki 2. rune (34 yarddan çekme) demi 8 yaratık çekebilecek? Bu benim için sağlam nerf olur...

Haa unutmadan... Sanada gün doğmuş... Tam skilin buflanmış yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 15 Ocak 2013; 16:08:35 >
  • Rica ederim kardeşim ne demek.

O bahsettiğin Rune'a ait ekstra bir açıklama yoktu, cyclone strike'in rune'siz hali açıklanmış sadece ama muhtemelen rune'ler de bundan etkilenecektir.

Valla bana çok yarar bu Wave of Light buff'ı ama çok heveslenmek istemiyorum çünkü PTR'de bu skill'i gören başlayacak monk op diye ağlamaya live patch'e geçmeden bu değerleri kırparlar gibi geliyor bana ama zaman gösterecek onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utk-i -- 15 Ocak 2013; 16:16:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Rica ederim kardeşim ne demek.

O bahsettiğin Rune'a ait ekstra bir açıklama yoktu, cyclone strike'in rune'siz hali açıklanmış sadece ama muhtemelen rune'ler den bundan etkilenecektir.

Valla bana çok yarar bu Wave of Light buff'ı ama çok heveslenmek istemiyorum çünkü PTR'de bu skill'i gören başlayacak monk op diye ağlamaya live patch'e geçmeden bu değerleri kırparlar gibi geliyor bana ama zaman gösterecek onu.

Ama varya açıklamalardan sonra düşündümde gerçektende 1 tane spirit tüketen skill kullanmıyoruz... Sweeping windin süresini bitirme sürekli dokun + mantraya 1 kere bas spamlama. Oyna git... 1 tane spirit tüketen skil iyi olucak. Soj bu skile ne veriyodu (wave of light ) kritik şansımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 15 Ocak 2013; 16:18:50 >

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.