Şimdi Ara

Monk Tartışma Başlığı (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
11
Favori
102.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, yazasım varmış demek ki Rica ederim kardeşim
  • Kardeşim videolarını izledim (kıyafet tipleri berbat bu arada) oyunun. İce mage buildi yapmış bir elemanın barbar arkıyla oyununu izledim. Oyun herşeyiyle çok güzel 1 eksik var sanki playerlikle pek alakası yok gibi. Ama oyundaki ambians direk d2 yi hatırlattı ve direk çekti beni. Bahsettiğin craft materyallerini ve gate açma olaylarını bende gördüm. Übere girer gibi giriliyor sanırım. gerçkten çok beğendim. Akşam oyunda olursan konuşalım ayrıntılı. D3den umudu kesebilirim bende senin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

Kardeşim videolarını izledim (kıyafet tipleri berbat bu arada) oyunun. İce mage buildi yapmış bir elemanın barbar arkıyla oyununu izledim. Oyun herşeyiyle çok güzel 1 eksik var sanki playerlikle pek alakası yok gibi. Ama oyundaki ambians direk d2 yi hatırlattı ve direk çekti beni. Bahsettiğin craft materyallerini ve gate açma olaylarını bende gördüm. Übere girer gibi giriliyor sanırım. gerçkten çok beğendim. Akşam oyunda olursan konuşalım ayrıntılı. D3den umudu kesebilirim bende senin gibi

Tmm konuşuruz gene detaylı, valla diablo'yu öldürürmü bilmem ama 1.1 patch gelene kadar d3 den cacık olmayacağı ortada. En azından o boşluğu dolduracak benim için
  • Hocam hakikaten amma yazmışsın. Benim hayatta yapamayacağım bir şey, taktir ettim.
    23 ocak open beta ile başlarız oyuna o zaman. Şimdiden indiriyorum. Denemekten zarar gelmez.
    İmzalarımızda ilerleyen zamanlarda POE detaylarımızı da paylaşırsak birbirimize faydamız olur oyunda herhalde.
  • Monk Tartışma Başlığı altında farklı oyunlar hakkında çok detaya girmeyelim lütfen. Sonuçta bu başlığa giren/takip eden insanların tümü bundan hoşlanmayabilir. Saygılar
  • Haklısın hocam oyundan konuşmaya karar verdik zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Monk Tartışma Başlığı altında farklı oyunlar hakkında çok detaya girmeyelim lütfen. Sonuçta bu başlığa giren/takip eden insanların tümü bundan hoşlanmayabilir. Saygılar

Aynı şeyi ben de düşündüm. Rahatsızlık için kusura bakmayın.
    Eeee, yok mu benim monk'a öneri?
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/ayhanKurt-2454/hero/19118539

• Evet, kabul ediyorum son mesajlarımız biraz gereksiz oldu bu konu için. Yanlış anlaşılmasın (Rahatsız olan olduysa) amacım D3 forumunda başka oyun fanlığı yapmak değildi. Oyunu çok anlatasım varmış, arkadaşım sorunca da bu konuya denk geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Evet, kabul ediyorum son mesajlarımız biraz gereksiz oldu bu konu için. Yanlış anlaşılmasın (Rahatsız olan olduysa) amacım D3 forumunda başka oyun fanlığı yapmak değildi. Oyunu çok anlatasım varmış, arkadaşım sorunca da bu konuya denk geldi

Çok güzel oyunu anlatmışsın , sonuna kadar okudum fakat bunu keşke ayrı bir başlık açarak yapsaydınız.Kimsenin art niyet aradığını yada başka bir oyun fanlığı yaptığınızı düşündüğünü düşünmüyorum fakat benim açımdan gereksiz ve saçma bir oyun ve bu tamamen benim fikrim zevkler ve renkler...( internetten oyunu ve oynanış şeklini izledim birazda) ha bunu neden anlattım? mesajınızı şikayet eden kişi bendim.Tamam ufak notlar veriliyor fakat sizinki tam sürüm anlatım olmuş , başlık Monk ne bilim hiç yeri değil. sizde zaten olgunlukla herşyin farkındasınız. Sisler altında kalmış gibi hissetmemek adına bunları yazıyorum. Umarım beni anlamışınızdır :D

Bu arada monk charınız çok güzel onuda belirteyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

Evet, kabul ediyorum son mesajlarımız biraz gereksiz oldu bu konu için. Yanlış anlaşılmasın (Rahatsız olan olduysa) amacım D3 forumunda başka oyun fanlığı yapmak değildi. Oyunu çok anlatasım varmış, arkadaşım sorunca da bu konuya denk geldi

Çok güzel oyunu anlatmışsın , sonuna kadar okudum fakat bunu keşke ayrı bir başlık açarak yapsaydınız.Kimsenin art niyet aradığını yada başka bir oyun fanlığı yaptığınızı düşündüğünü düşünmüyorum fakat benim açımdan gereksiz ve saçma bir oyun ve bu tamamen benim fikrim zevkler ve renkler...( internetten oyunu ve oynanış şeklini izledim birazda) ha bunu neden anlattım? mesajınızı şikayet eden kişi bendim.Tamam ufak notlar veriliyor fakat sizinki tam sürüm anlatım olmuş , başlık Monk ne bilim hiç yeri değil. sizde zaten olgunlukla herşyin farkındasınız. Sisler altında kalmış gibi hissetmemek adına bunları yazıyorum. Umarım beni anlamışınızdır :D

Teşekkür ederim, sizi gayet iyi anladım. Zaten yazının rahatsızlık verebileceğini sonradan ben de düşündüm ama silmeye de kıyamadım, kaptırıp baya bir yazmışım
    Her ne kadar oyun tanıtımı gibi görünmüş olsa da, konu monk başlığındaki arkadaşlarımla yaptığım sohbetten ibarettir, yanlış anlaşılmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

quote:

Teşekkür ederim, sizi gayet iyi anladım. Zaten yazının rahatsızlık verebileceğini sonradan ben de düşündüm ama silmeye de kıyamadım, kaptırıp baya bir yazmışım
    Her ne kadar oyun tanıtımı gibi görünmüş olsa da, konu monk başlığındaki arkadaşlarımla yaptığım sohbetten ibarettir, yanlış anlaşılmasın.

Hocam zaten ben verilen emeğe saygı açısından silmedim o mesajı, sonuçta uğraşıp bir yazı hazırlamışsınız. Az çok tanıdığımdan ötürü de ufak bir uyarının yeterli olacağını biliyordum. İyi sohbetler

• Mekanı benimsediğimizden olsa gerek
  • Arkadaşlar konuya şöyle bir göz attım yeni monk char kastım paragon level 8 oldum ama sanırım charı tam oturtturamadım fazla goldum yoktu 10mil civarında birşey vardı elimden geldiğinice birşeyler almaya çalıştım ama tam anlamıyorumda yardımınıza ihtiyacım var eksiklerimi söylerseniz sevinirim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Galoobooshka-2132/hero/17131013
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

Arkadaşlar konuya şöyle bir göz attım yeni monk char kastım paragon level 8 oldum ama sanırım charı tam oturtturamadım fazla goldum yoktu 10mil civarında birşey vardı elimden geldiğinice birşeyler almaya çalıştım ama tam anlamıyorumda yardımınıza ihtiyacım var eksiklerimi söylerseniz sevinirim.

Selam,

Benim de bütçesel sorunlardan dolayı hala istediğim gibi bir monkum yok malesef. ama küçük bir kaç tavsiye vereyim, MF ağarlıklı bir gear olmuş ve Resistlerin çok dağınık. Tek bir Resist üstüne yoğunlaş derim ( Cold itemlar biraz daha ucuz ) Cold Resist + All resisit itemler kullanıp resist değerini 600 lerin üstüne çıkardığında mp3-4 çok rahat farmlanabiliyor.
    İkinci konu silahların, evet set item olduğu için bir miktar avantaj sağlamış, ama ortalama 800 DPS'li Soketli , CHD veren bir Fist kullanmanı öneririm, DPS çok daha yükseklere çıkacaktır. CHC miktarın hatrı sayılır değerde ama CHD biraz düşük kalmış gibi görünüyor.
    eminim ustalar çok daha iyi yorumlar yaparlar. 12 lvl paragonlu bi monktan anca bu kadar :)

Dip not: skillerini bu şekilde kullanıyorsan oraya da bi el atman lazım. Sweeping Wide kullan derim, hızlı fark atıyosan Cyclone ile farmı yavaş yapıyorsan master of wind ile kullanabilirsin. Mystic ally'yi ben de kullanıyorum zaman zaman ama Seven Side Strike çok daha kullanışlı oluyor özellikle de Elite Perklerinde.

@ Benim de ustalara 1-2 sorum olacak,
    İzlediğim bazı Monk videolarında, Wave of Light skilini saniye başı vuruyolar, 75 Spirit istiyor canına yandığım şeyi, bu videolarda izlediğim adamlar nasıl bir build yapmış olaiblirler de bu kadar hızlı ve sık sık Wave of Light vurabiliyor biliyormusunuz ? Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

Arkadaşlar konuya şöyle bir göz attım yeni monk char kastım paragon level 8 oldum ama sanırım charı tam oturtturamadım fazla goldum yoktu 10mil civarında birşey vardı elimden geldiğinice birşeyler almaya çalıştım ama tam anlamıyorumda yardımınıza ihtiyacım var eksiklerimi söylerseniz sevinirim.

Selam,

Benim de bütçesel sorunlardan dolayı hala istediğim gibi bir monkum yok malesef. ama küçük bir kaç tavsiye vereyim, MF ağarlıklı bir gear olmuş ve Resistlerin çok dağınık. Tek bir Resist üstüne yoğunlaş derim ( Cold itemlar biraz daha ucuz ) Cold Resist + All resisit itemler kullanıp resist değerini 600 lerin üstüne çıkardığında mp3-4 çok rahat farmlanabiliyor.
    İkinci konu silahların, evet set item olduğu için bir miktar avantaj sağlamış, ama ortalama 800 DPS'li Soketli , CHD veren bir Fist kullanmanı öneririm, DPS çok daha yükseklere çıkacaktır. CHC miktarın hatrı sayılır değerde ama CHD biraz düşük kalmış gibi görünüyor.
    eminim ustalar çok daha iyi yorumlar yaparlar. 12 lvl paragonlu bi monktan anca bu kadar :)

Dip not: skillerini bu şekilde kullanıyorsan oraya da bi el atman lazım. Sweeping Wide kullan derim, hızlı fark atıyosan Cyclone ile farmı yavaş yapıyorsan master of wind ile kullanabilirsin. Mystic ally'yi ben de kullanıyorum zaman zaman ama Seven Side Strike çok daha kullanışlı oluyor özellikle de Elite Perklerinde.

@ Benim de ustalara 1-2 sorum olacak,
    İzlediğim bazı Monk videolarında, Wave of Light skilini saniye başı vuruyolar, 75 Spirit istiyor canına yandığım şeyi, bu videolarda izlediğim adamlar nasıl bir build yapmış olaiblirler de bu kadar hızlı ve sık sık Wave of Light vurabiliyor biliyormusunuz ? Teşekkür ederim.

Merhabalar

Monk karakterinde spirit için

Pasif Skill

Exalted Soul = 100 Spirit 1 Regen/sn

Chant Of Resonance = Mantrayı 7 dk ya uzatma ve 2regen/sn

Mantra

Mantra Of Healing - Circular Breathing = 3 regen /sn

Kıyafet & Silah & Takı

İnna set (3 parça)= 0,33 spirit/sn

İnna helm = 2(yaklaşık) spirit/sn

Shenlong's set = 0,33 pirit/sn

Stone Of Jordan = Yaklaşık 2 spirit / sn + kritik atma şansını Wave of Light için 2-7% artırır.

Toplam

11 spirit/sn REGEN 250 max. Spirit

Vuruşlardan

Eğer melee dövüşüyorsa vurduğu skillerden 6-8 regen / vuruş yaparki (saniyede 2 vuruş yapılıyor yaklaşık) Ortalama her saniye 12 regende burdan eklersek (minimum değerdir)

GENEL TOPLAM

Min. 23 regen yapar (as ye göre büyük ölçüde değişir) Kısaca Spirit havuzunu komple boşalmış olarak düşünürsek 3 sn de bir Wave Of Ligt Vurulabilir.

Orta mp seviyesinde (4-7) ARTIK cok etkili kullanılabileceğini düşünmekteyim (ben olsam mantrayı değiştirmem MoC Overawe candır )

NOT : Değerler Shenlong's Set li bir monk ve aktif olarak sürekli dövüştüğü düşünülerek yazılmıştır.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TouchOfSleep -- 18 Ocak 2013; 10:17:25 >

• Spirit konusunda ilk başlarda sorun yaşamıştım ama sonra as ve cc ile çözdüm. Şu an 2.29-2.76 as ve 45 cc var. Fist of thunder in Quickening rune ni aldım. Ortalama snde 2.5 hit vursam toplam 2.5*(6+0.45*15)=32 spirit üretimi oluyor. Bu ccli rune resmen ilaç gibi geldi. İlk başlarda tabi helldeyken ve wizard itemlerimi kullanamıyorken vuruyorum vuruyorum spirit dolmuyordu. Şu an çok güzel oldu. Yeni patch ile sevdiğim skillere de buff geliyorMonk karakteri çok zevk verecek bana.
    Size sormak istediğim şu an iki konu var. Birincisi cd nin fazla etkisi olmadıgını gördüm.(Yani en azından wizarddaki kadar) Bundan dolayı wizardımda kullandıgım cdli itemleri dexe mi çevirsem? Mesela eldiven ve yüzükleri yuksek dexli alsam hem dodge chance ı da kullanabılırım dıye dusunuyorum. Bir de iki tane 1h kullanmak istediğim damage etkısını yaratmadı. Şu an sadece 85k damageim oldu.Kaçırdıgım bır sey mı var. Su ankı sılahlara guncelleme yapmak istersem hangi özelliğini alayım. Echonun cdlisini alamam,çok pahalı oluyor. Dagger kotu mu sizce?

• 1001. kez ben dile getireyim; Monk oynuyorsan, kağıt üzerindeki yazılı dps'e bakma! Bufflanan spirit spender'lar önceden pve'de kullanışsızdı, hala kullanışsız. Farm için tempest rush; dps için meşhur "cookie cutter" build'ten başka efektif bir seçeneğin yok.

Verimli olması önemli değil, karakter hoplasın-zıplasın, şekil olsun diyorsan yolundan şaşma!
  • 2 üye arasında kural dışı içerikle münakaşa yaşanmış ve her iki üyenin de kural dışı olan mesajları silinmiştir. ''Troll'' kelimesi bile başlı başına mesajın silinme nedenidir. Bunun haricinde takdir edersiniz ki bu konuyu takip eden insanlar monk karakteri hakkında ''paylaşım'' görmek isterler, tartışma değil. Saygılar.
  • Hocam geçen bir şikayette bulundum ama gerçekten hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum. Aynı kişi yakın konular yakın davranışlar yakın tepkiler. Merak ediyorum nereye kadar devam edicek bu. Arkadaş başbakan yakınımı? Öyleyse isminin altına yazılsın bence.
  • Burda tamamen çifte standart var. Tamam ilk mesajımı o yüzden sildiniz peki ikinci mesajımı niye siliyorsunuz da arkadaşın mesajına dokunmuyorsunuz. Sanki herkonunuzda konudışı hiçbirşey yazılmıyor gibi. 3-4 aydır diablo kısmını takip ediyor ve paylaşım yapıyorum o kadar çok bunun örneğini gördüm ki. Ben uzatmamışım sadece arkadasın yaptıgı saygısızlıgı soylemişim. Bir daha da benle muhattap olma demişim. Neyse bu yaptığınız çifte standart karşısında yapacağım tek şey sizin yönetici olduğunuz forumun diablo kısmına bir daha paylaşımda bulunmayacağım. Alın forumunuzu güle güle kullanınız.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.