Şimdi Ara

Mono amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba elimde 2 adet ts-300d4 çift bobin bass var. Bunları güzelce besliyecek bir mono amfi ne önerirsiniz. Ben Pioneer GM-D8701 mono amfisini gördüm sizce nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Pioneer GM-D9601 kullandım.

Pioneer oto amfileri şüphesiz piyasada bolca bulunan no-name denilebilecek amfilerden iyidir. Fiyatı da uygundur.

Ancak elinizde 2 adet çift sarım woofer olduğunu yazmışsınız.

Bahsettiğiniz amfinin size uygun olduğundan emin değilim.

Bütün sargıları ve sürücüleri paralel bağlayıp 1 ohm elde eder ve bu amfi ile kullanırsanız kısa sürede amfiniz arızalanır.

Mutlaka iki woofer'ı da kullanmak istiyorsanız mono değil 2 kanallı bir amfiye iki woofer'ı ayrı ayrı ve sargıları paralel 2 ohm olarak bağlamanız daha mantıklı olur.

Bu amfiyi kullanmak istiyorsanız bir seçeneğiniz her iki woofer'ın sargılarını seri, sürücüleri de paralel bağlayıp 4 ohm elde etmek... Ama bu durumda da amfinizin gücü sizi tatmin eder mi onu bilemem.

• Kursun_ kullanıcısına yanıt
    Abi yorumunuz için teşekkür ederim. Bu mono amfide 4ohm de 300W veriyo 2ohm 500W veriyor. Bence yeterli gelir gibime geliyor. Bunları tam besliyecek amfi öneriniz varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selim3481 S kullanıcısına yanıt

Yeterli olup olmayacağı beklentinize bağlı...

Esasında otomobilde subwoofer kullanılmasına gerek yoktur.

Subwoofer kullananlar abartılı bas peşindedir. Abartının sınırı yoktur elbette.

Otomobilin kapalı ve küçük iç hacminde 6 1/2" woofer'lar bile yeterli bas verir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rms-anfi-hoparlör
    17 yıl önce açıldı
    Mono Amfi Hakkında..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.