< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (63. sayfa)
-
-
Sen tam okumamışsın anlaşılan hocam, iş günü olarak belirtilmemiş ,bir sonraki ayın ilk 5 günü diyor. Önceki de aynıydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fatura iadeleri gelmiş kontrol edebilirsiniz
Evet gelmiş fatura iadeleri. Bu fatura kampanyası her ay veriyor mu yoksa sadece bir kez mi? Detaylarda bir kez yazıyor ama ay bazında mı yoksa genel olarak mı onu anlayamadım.
Ay bazındadır bence mesela bunu yazdıkları kampanya 31 Ekim'de bitecek olan kampanya, eğer 1 Ekim-31 Aralık arası yazıp da 1 kez deseydi o zaman genel diyebilirdik.
Üyelik açtım bu kampanya için bakalım yatacak mı bir sms geldi ama o sanırım bine 100 market kampanyasıydı birleşirse güzel olacak bine 350 ilk para yüklemeye de 25 veriyormus. Limit dolduysa kötü olacak ama kampanya bulamayınca buradan alısveris yaptım bakalım.
kampanya.monoapp.com.trkampanyalar – Monohttps://kampanya.monoapp.com.tr/campaign-detail/CASHBACK/451
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 13 Ekim 2024; 20:53:50 > -
Bunlara ulaşıp da soramıyorsun da. Uygulama da yazdım konu ile alakalı cevap da vermiyorlar. Mh desen zaten yok, deneme yanılma işi ile anlayacağız anlasılan. Şu forumda iki ay üst üste fatura ödemesi yapan da yok sanırım.
evet, haklısınız. gerçekten baya sıkıntı var ulaşmak konusunda
Yeni üyelere özel 250 TL'ye kadar %50 (Max 500 250) gelmiş. 500 kişi limit var dolmamıştır diye düşünüyorum. Yararlanabilen yararlansın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 3 Kasım 2024; 10:47:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gecen ay 13 ekimde yaptim işlem 28inde geldi sorunsuz.
Bu ay fatura kampanyasi da 75 iade veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 3 Kasım 2024; 22:12:22 >
normalde iadeli işlemlerde işlem yapıldığı zaman iade kazandınız diye bildirim geliyordu. ancak 1 kasımda 250 TL üstü fatura ödememe rağmen bildirim gelmedi.. sanırım ilk 500 kişi sınırına takıldım ?
-
faturadan sonra bildirim gelmiyor. o yüzden dolup dolmadığı da anlaşılmıyor
Geçen ay fatura iadeleri 7 sinde gelmişti sanırım haftasonlarını saymıyorlar. Bu ay da yine 7 si gibi gelir fatura iadeleri herhalde.
Fatura iadeleri gelen var mı? Üzerine yattılar sanırım.
Benim cüzdanı kapatmış bunlar.İçinde para da vardı
-
Kassa kullanıyor musun? Oraya bak orada gözükür bakiyen ya da tekrar cüzdan aç o zaman bakiye geri geliyor nedense belirli aralıklarla kapatıyorlar tekrar bilgileri girip açıyoruz bu da mononun saçmalıklarından bir tanesiquote:
Orijinalden alıntı: alisverisadamiBenim cüzdanı kapatmış bunlar.İçinde para da vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iadeler gelmiş fakat normalde 50 lira yatacaktı maksimum 75 yatırmışlar. sanırım bu ayla karıştırdılar
az önce yattı 75 tl
-
güvenlik politikaları gereği engellenmiştir diyor kassa da.Mono da cüzdan açmayı deneyince aynısını diyor.Banka kartıyla para yükleyip çekmiştim parayı harcama hedefi tamamlamak için,komisyon ödedik bide nesinden rahatsız oldularsa bu işlemin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X