Şimdi Ara

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.726
Cevap
136
Favori
134.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kart 2 ayda geldi o süreçte kampanya kalmamış. monokokiyev

• Şu an hata veriyor kart bilgilerimi goruntuleyemiyorum genel bir sorun mu var acaba? (199 kod)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 23 Şubat 2024; 19:19:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura kampanyası geri gelmiş ama 250'ye 50 TL olarak hem de gene yeni üyelere özel. xD Önceki fatura kampanyalarından çöktükleri 100 TL'mi geri alabilirsem kapatacağım. Güya 2-5 iş günü içinde bilgilendireceklerdi, 3 hafta oldu.

• ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya ekran görüntüsü lazım, yardımcı olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu mono nun müşteri hizmetleri numarası falan yok mu? Fiziki kartlar geldi market kampanyasında kota dolup dolmadığını öğrenmek için.

• Şöyne bi kampanyalara baktım da; Baba kampanyaların hemen hepsi hep yeni müşterilere özel. Ufak tefek en altta kalan ve % 10 dan az iade, para, geri ödeme veren kampanyalar ise eski üyelere kalıyor. Böyle bir uygulama kullanılmayarak veya hesap silinerek cezalandırılmalı...

• Bu biriken mono puanlar nakte çevrilmiyor,sürekli hata veriyor.. Dümenci olmuş bunlar da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 2 Nisan 2024; 9:35:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mono hesabınızı silmek istiyorsanız;

"Mono hakkında" yazısını bulun, ona dokunduğunuzda hesap silme seçeneği çıkıyor.

• bu ay birkaç tane yeni kampanya gelmiş ilgilenenler varsa bakabilir, 500 kişi sınırları var ama ben çok paylaşıldığını görmedim dolmamıştır bence

MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

• umarım konuyu hortlatmış olmam konu ölmüş  

kart ücretini iade alabilen var mı ?30 tl vermiştim ilk defa kartla harcama yaptım iadesi gelmedi soguk su mu iciyoruz 30tl üzerine  

• xxxcem kullanıcısına yanıt

Yazın hocam mh'ne.

sebepsiz yere ban attıkları için, üzerimden üye kazanmamaları için bu şekilde içerikleri silmek zorunda kaldım.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

anlayamadım hocam, dh mi ban atıyor mono mu ? mh bir yazayım sagolun.

birkaç kere para yükledim çektim, mono hesabı banlandı.

bu rezaletin üzerinde, üye kazandırmamak için konuyu pasifledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 30 Eylül 2024; 14:18:52 >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun.
    bunun acısını bizler takla atarak çıkartcaz. konuyu bana devredebilir misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023de kartı alırken kart ücreti iade yazıyordu.Simdi telefondan bakarken gördüm kartı aldıktan sonra 3 ay icinde islem yaparsanız iade alınır gibi bişey yazıyor MONO APP(Qnb) [ANA KONU] 

• Geçen ay fatura kampanyası kapsamında 250 tl üzeri fatura ödemesi yaptım cüzdan içi, kurallarda da cüzdan içi ödeme geçerli diyordu. 50 tl iade bir sonraki ayın ilk beş günü içerisinde yüklenir diyordu. Bugün ayın beşinci günü ne gelen ne giden var, daha aktif kampanyalarını bile yerine getiremeyecek kadar rezil bir kuruluş bunlar. Muhtemelen 00:00 a kadar da gelmeyecek. Kayıt oluşturacağım, gelecek cevap sonrası hesabı silip uygulamayı kaldıracağım. Sakın ola kampanyalarına falan kanmayın bunların.

• nier kullanıcısına yanıt
    çakma bir uygulama ya kapılmayın bu tür şeylere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

Mono pişmanlıktır..Geçen sene ekimde 500/50 market iadesine çöktüler.O günden bu yana tek işlem yapmadım...

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Şikayet kaydı oluşturup cevap bekleyeceğim. İade gelse de gelmese de hesabı sileceğim bir boka da yaramıyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.