< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (87. sayfa)

-
-
Mono Destek kısmından 2 kez kayıt oluşturdum QNB Merkez'den arıyorlar ikisinde de çözüme ulaşmadı. Ay başında kayı olmuştum ben o zaman QNB başlıklı yakın zamanda sim değiştirdiniz blokeyi şuradan değiştirin falan diyordu ama Mono başlıklı kayıt smsleri dediğiniz gibi geldi, kaydoldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 29 Ocak 2025; 16:52:4 > -
Kassa hesabım yoktu hocam.
İademi de aldım bu arada.
-
İlk alışverişe özel %50 iade kampanasının limiti doldu mu acaba? Kampanya koşullarında şu maddede "... itibarıyla hâlâ katılabilirsiniz" benzeri bir ifade vardı iki günür sadece tarih ve saat yazıyor orada. Yakın zamanda alışveriş yapıp kampanyaya katılım SMS'i alan veya Nakit iadelerim bölümünde kampanyaya katılmış görünen var mı?
Kampanya katılımı ilk 500 kişi ile sınırlıdır. 29.01.2025 21:21
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 29 Ocak 2025; 21:25:48 > -
Aliışverişlerde SMS gelmeme sorunu QNB'nin bir sebepten sim kartınıza bloke koymasından kaynaklanıyor. Eğer QNB müşterisi değilseniz QNB şubelerine gidip şansınızı deneyin. Hesap açmadan/kart vermeden QNB müşterisi yaptılar beni, ya da onun gibi bir şey. Yeni tip kimlik tarama, yüz tanıma vb Nays uygulamasının cep telefonundan yaptırdığı işlemleri iki şubede zor yaptırabildim. İlk gittiğim şubedeki çalışan bu forumda yazılanlar kadar bile bilgiye sahip değildi, sıkışınca bizim Mono App ile hiçbir alâkamız yok dedi hatta. Allahtan ikinci şubedeki bankacı başından savmadı da çözdük sorunu.
Banka şubesine gidip sorunu çözmeden önce monoda üyelik ve şifre alma/sıfırlama vb. bilgi SMS'leri sorunsuz geliyorken 3D secure onay SMS'leri hiçbir şekilde gelmiyordu. Şu an QNB uygulamasına giriş yapabiliyorum, MH bağlandığımda telefonumdan veya kimlik numaramdan müşteri olarak algılıyor. Şubeye gitmeden önce MH ile bütün görüşmelerim QNB müşterisi olmadığınız için buradan yardımcı olamıyoruz cümlesine gelip tıkanıyordu.
Gariplikler bitmedi, daha sonra babama açtığımız cüzdanda da o QNB müşterisi olmasına rağmen aynı sorunları yaşadık. QNB uygulamasından SMS bloke kadırma işlemi bile sonuç vermedi. Konudaki kassa cüzdan muhabbetlerine de bakılırsa muhhteşem bir sistem kurmuşa benziyorlar. MH temsilcilerinin yapabilecekleri çok sınırlı, "QNB müşterisi olmadığınız için" ile başlayan cümleleri duymak için zaman kaybetmeyin, imkânınız varsa şubelere gidin.
İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 29 Ocak 2025; 21:50:21 >
-
geçen ay market harcaması yapıp 100 tl iade almıştım, bu ay yapsam gelir mi?
-
Benim ayni durumda olanlar icin yaziyorum 8ocakta ilk alisveris kampanyasindan faydalanmak icin amazondan 500 liralik hediye karti aldim ancak nakit iadeler kisminda aslan gorunmedi 250 liralik iadem. 24 ocakta cozum merkezine sikayetimi ilettem ve bugun 31 ocakta nakit iade olarak 250 tl hesabima yatti.bilginiz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stansfield__ -- 31 Ocak 2025; 17:56:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kota dolmadıysa gelir
-
Selam arkadaşlar bu ay fatura kampanyasına katıldık gelecek ayda tekrar katılabiliyor muyuz bir kerelik mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 Ocak'ta yaptığım eczane alışverişimden gelen iade bugün yattı
-
sabah baktım, ne gıda kalmış ne eczane ne de internet alışverişi tüm bankalar/uygulamalar muslukları kapatmış naysda aynı şekilde iyzico da....
-
Bu otopark indirimi ispark aylık aidatında geçiyor muydu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1100 TL'lik sipariş vermiştim. Sonrası 669 TL'lik bir ürünü iade ettim ve parasını geri aldım. Ama yine de Mono 100 TL yatırdı. Normalde yatırmamaları gerekmiyor mu? Müşteri hizmetlerine yazmam gerekir mi ? (E-ticaret kampanyası 1000 ve üzerine 100 TL)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 1 Şubat 2025; 22:49:10 > -
-
Market eczane yeni kullanıcılara özel tanımlamış bu ay
Hocam siz diyince baktım da;
Fatura - Akaryakıt - E-Ticaret - Online yemek yani neredeyse tamamı yeni kullanıcılara özel tanımlanmış. Eğer yanlış anlamadıysam
-
istanbul kart kampanyası da sonlanmış galiba. görünmüyor.
-
kampanyalar var ama yeni kullanıcıya özel yapmışlar, eskilerde gözükmüyor o yüzden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X