Cüzdan açtım ama sanalkart ile harcama yaparken 3d secure gelmiyor sabahtan beri. başına gelen var mı? |
MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (86. sayfa)
-
-
Spam kısma geliyor olabilir mi. Yinede bir kontrol edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kart detayları kısmına girin en altta son işlemlerde yatırılan miktarlar gözüküyor hocam , bende de sizinki gibi gözüküyor 0.00tl hepsi ama iadeler yatırılmış erkenden 👍
Fark ettim, sağol hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk alışverişine %50 iade kampanyasının iadesini bugün yatırmışlar. İşlemi 13 Ocak'ta yapmıştım Nakit iadelerim bölümünde iade tarihi 15 Şubat olarak görünüyordu ama alışveriş tarihinden 15 gün sonra yatırdılar. İade edilen tutar banka hesabına çekilebiliyor.
-
2025₺ yeni yıl alışverişe 225₺ iade market, gıda, restoran ve giyim diyor. Akaryakıt deneyen oldumu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence onunla alakası yok çünkü ben kardeş valide üçümüzde de kassa vardı bende uzun süredir mono da vardı o yüzden 250₺ kampanyası hiç appte çıkmadı bile geçen sene sonu Valideye mono açtık onda çıktı fakat alışveriş yapmayı unuttuk ertesi ay kayboldu şimdi kardeşe yeni mono açtık onun hesapta App’te gözüküyor kampanya ay sonuna kadar bence ona verecek..
Bilgilendirme; 3 hesap actim benim onceden kassa vardi kampanyada cikiyordu 500tl harcadim gelmedi belki orada gecerli degildir diye baska yerde 500 harcadim yalandan 1000tl gitti . Uygulamada kassa vs birsey yazmiyor ve benim gibi katakulliye getirilen cok kisi var o yuzden bddk ya 2 gun once sikayet ettim. 250tl den degil bu tarz kisiyi cok fazla kandirdiklari icin ve gereken cezayi yesin diye. Insanlar nasil olsa hak hukuk nedir bilmez diye iyicene koyun yerine koyuyorlar onceden de oyleydi fakat daha da cogaldi o yuzden ucretten degil adam gibi acik acik yazssinlar. Mono diye uygulama cikartiyor yok kassa massa diye sacmaliyor oldu olacak finans bankasi karti olanlara hic verme nasil olsa baglanti var diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 29 Ocak 2025; 13:13:0 > -
Benim nakit iade bekleyen market 100 görünüyor ama fatura 75 görünmüyor. Umarım üstüne yatmazlar.
Gerçek harcama mı yapmıştınız siz hocam biz mono cüzdanı bile kassa şifreleriyle açıyoruz fakat bizde uygulama da gözükmeyip onda gözüktüğü için yatar diye düşündüm 15 gün geçti mi bir de harcamadan sonra..
Daha önce Kassa hesabı olan ama mono da yeni hesap açıp o ay İlk alışveriş 250 iadesi yatan var mı
Bu durumda olup da iadesi yatan hiç kimse yoksa boşuna hiç uğraşmayalım..
daha önce kassa hesabınız var mıydı
kassa hesabınız var mıydı monodan önce
sizin iade yattı mı veya önceden kassa hesabınız var mıydı
3 hesap actim 2 tanesi ailem olana geldi benim kassa var diye gelmedi. Gercek harcama. Hatta farkli sektorde denedigim halde gelmedi. Zaten ilk kendilerine kayit actigimda 2022 de acmissiniz dedi. Bende dedim o zaman bu uygulama bile yoktu dedim kassa hesabim var diye bunda verilmemesi ne alakasi var vs dedim fakat sorunu cozecek degillerdi uzatmadan sikayetvar.com a kayit acdim geri donus olmadi (gerci zaten onceden baska sekilde acilan kayittan donmuslerdi) maksat millet gorsun dusuk puan vermek için actim. Ardindan da bddk ya kayit actim. Bosuna ugrasmayin hic kimseye gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kassa hesabım yoktu kassa nedir onu bile bilmiyorum 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Qnb Finansbank Enpara Kassa Mono
Bunlar babadan oğula nesil herhalde
Monoyla İstanbulkarta yükleme için 3d şifresi gelmiyor, tahminim sim bloke koydu mono, lakin sim blokeyi monoda nasıl kaldıracağız, telefonla ulaşım da yok monoya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durumdayız o zaman. QNB uygulamasından kaldırılıyormuş yazdılar başlıkta bi deneyin Dijital Şifre Al adımından. Bana "sözleşmeniz eksik şubeye uğrayın" diyor uğraşmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X