Şimdi Ara

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
140
Favori
144.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b0Ni

kampanyalar var ama yeni kullanıcıya özel yapmışlar, eskilerde gözükmüyor o yüzden.

kampanya.monoapp.com.tr
    kampanyalar – Mono
    https://kampanya.monoapp.com.tr
    Yalnız onun içinde de bir detay var yeni kullanıcılar da yeni kampanyaların sadece birine katılabilir yani yeni monoluyum hepsine katılayım diye bir şey yok
    • Bir kullanıcı ilgili ay içerisinde kampanya görselinde “Yeni QNB Cüzdan Kullanıcılarına Özel” ibaresi bulunan kampanyalardan yalnızca birine katılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 2 Şubat 2025; 22:4:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• b0Ni kullanıcısına yanıt

bir cüzdana daha elveda demenin zamanı gelmiş o zaman.

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Aynen fatura bende de görünmüyor. İlk harcama görünüyor. Fatura 75 yattı mı?

• Shadowylord kullanıcısına yanıt
    7 Şubatta yarar en geç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boran729 B kullanıcısına yanıt
    Bende şimdi gördüm bende de yok bir cüzdana daha mı elvada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşe yarayan kampanyalar gitmiş ne anladık bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 ocakta alışveriş yaptıştım ilk alış veriş kampanyası için iade falan gelmedi. Müşteri temsilcilerine de kayıt bırakıyorsunuz, onlar sizi aramıyorlar. Ne diyim ilk ve son. Naystan devam

• nintendo71 N kullanıcısına yanıt

Nerden harcama yapmıştınız ben istanbulkart bakiye yukledim gözükmüyor

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

Steamden oyun almıştım. Öyle spesifik değişik bir yer değil. Kurallarda şurada harcayın burada harcayın da yazmıyordu. Bu tarz appler zaten ilk kampanya ile müşteri çeker, onu da beceremediler.

• nintendo71 N kullanıcısına yanıt

Mail ile dönüş yapmıyorlar mı? Tekrar arayıp sorun ne oldu diye. Kaydınızın son durumunu öğrenin bence.

• Arkadaşlar bu MonoApp’e ne olmuş? Kampanya iadem gelmiş diye bildirim geldi. Parayı çekmek için uygulamaya girdim, cüzdan aç diyor, sanal ve fiziksel kartlarım gözükmüyor. Ne oluyor?

Edit: Telefon değiştirip üst modele geçmiştim. O yüzden olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Şubat 2025; 21:31:27 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Cuzdani acin hocam eski cuzdan var diye bilgileri geri getiriyor

• babayorgun_ B kullanıcısına yanıt

Peki bu olayı yaşamamın sebebi nedir, biliyor musunuz?

Edit: Teşekkürler oldu. Eski cüzdan geri geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Şubat 2025; 21:49:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Peki bu olayı yaşamamın sebebi nedir, biliyor musunuz?

Edit: Teşekkürler oldu. Eski cüzdan geri geldi.

O ara ara oluyor mono nun en sorunlu kısmı 2 ayda bir bende de oluyor durduk yere tekrar bilgileri girip açıyorum aynı kart bilgileri geliyor ayrıca kassa kullanıyorsanız monoda gözüken bakiye orada da gözüküyor

• Mevcut müşteriye hiçbir şey yok bu ay ,İstanbulkart ,eczane hepsi uçmuş..beyinsizz bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Şubat 2025; 10:12:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

O yüzden monoyu kapattim bugün elveda

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Google Play'den yorum yapıp, eksiyi basmayı unutmayın sizde..okuyorlar orayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Şubat 2025; 10:50:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackboy55555

Uygulama üzerinden şikayet oluşturmuştum.Müşteri hizmetleri aradı.2022 yılında kassa hesabı açmışım.Kassayla mono aynı cüzdanı kullanıyorlarmış.Dolayısıyla iade olmayacakmış.Ben kassanın ne olduğunu unutmuşum.Kaldı ki şartlarda kassadan falan da bahsetmiyor.

Alıntıları Göster

BDDK'ya yazdığım şikayet işe yaradı.Verdikleri cevapta kendilerini savunmuşlar ama memnuniyet adına kampanyadan yararlandırılacağımı yazmışlar.Bugün de 250 TL iadeyi yatırmışlar.

''Bununla birlikte, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu aracılığı ile ilettiğiniz talebinize istinaden memnuniyetiniz adına kampanyadan yararlandırılacağınızı ve bu durumun müşteri nezdinde daha anlaşılabilir olabilmesi adına kampanya koşullarımıza “Kampanya tarihinden önce QNB Cüzdan altyapısını Mono haricinde kullanan herhangi bir uygulama üzerinden cüzdan hesabı açmış kullanıcılar kampanyadan yararlanamayacaktır.” maddesini eklediğimizi bilgilerinize sunarız.''

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Hem İlk harcamaya 250 hem de fatura ödemeye 75 TL birlikte alınabiliyor Ocak için değil mi?

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.