Şimdi Ara

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.821
Cevap
140
Favori
144.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Starbucks harcaması yapıp da nakit iadeler kısmında görünen var mı bende görünmüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu ay hiç yeni kampanya yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kampanya kalmamış pazartesi gelir diye düşünüyorum hiç olmazsa bir Espressolab vs

• gelen bir şey yok mono da bitti

• 2025tl harcamaya 225tl kampanyası kazanımı yatan var mı? Bugün diye biliyordum ama gelmedi

• Mono hakikaten de bitmiş pazartesi bugün kampanya gelir diye düşünüyordum hiç yoksa espressolab ve ya Starbucks vs hiçbiri gelmemiş anlaşılan uygulamayı -varsa- yedek telefona ya da direkt silme zamanı geliyor

• Arkadilar şuan market ile kahve konusunda ern iyi puan veren uygulama nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Monoda silindi elveda

• Mono kendini bitirmiş!

hiç ama hiç kampanyası kumpanyası yok

tamamen bitirmişler!

ülen Ramazan ayı hürmetine bari yapar be qnb mi ne bu banka?

bu QNByi anlamak da çok zor zaten Mono diye çıkarttı 3-4 ay zar zor idare etti QNB mono bitti

zirraatt da ZiraatPay diye tüm malum kanallarda ve radyoda reklamlara bol bol milletin parasını boş kampanyasız reklamlar yaparak veriyor sonuçta ziraatpay da fos çıkacak. qnb mono 4 ay iyi dayandı ha

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Devletin parasıyla boş beleş reklam yapıyorlar hedef kitle gençler emekli tayfa banka kartını zor kullanıyor keşke o bütçeyi kampanyalara fonlasaydı

• monoya yazdım bu ay neden kampanya yok diye cevap vermediler bile

• kadirkul20 kullanıcısına yanıt

market nays 500/100

• mono ocak ayının fatura ödeme kampanyası için ödediği 75 TL yi kayıt açarak alabildim malum mono cüzdanıma bloke gelmişti ve ödül hesabıma yatmamıştı. dürüst çıktılar umarım tekrar fatura ödeme kampanyası gelir

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Kurudu artik burasıda

• quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

monoya yazdım bu ay neden kampanya yok diye cevap vermediler bile

sonunda cevap verdiler bu ay kampanyaları yokmuş ileri aylarda belki dediler.Bende kendilerine güle güle dedim.Her zamanki gibi qnb şaşırtmadı tabiiiMONO APP(Qnb) [ANA KONU] 

• inexo kullanıcısına yanıt
    Ziraat,Halk,Vakıf devlet bankaları resmen paraları yandaş kanallara akıtıyor ,ulan 40-50 yıllık türk filmini döne döne oynatan kanala, ne diye bu kadar çok reklam verirsin..durmadan dakika başı reklam..kim izliyor, reytingi ne o kanalın,önemi yok..ondan sonrada çık konuş,muhalefeti silkeleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Mart 2025; 10:50:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Amaç o işte örtülü şekilde paraları yandaş medyaya aktarıyorlar. Kağıt üstünde reklam gideri diye gösteriyorlar.

• Arkadaşlar belirli bir cüzdan ve ön ödemeli kartlar diye bir başlık var mı dh forumda eğer yoksa bir tane başlık açıp her ay tüm kampanyaları paylaşıp her ay düzenli güncellemeyi düşünüyorum.

Edit: Biliyorum her ay başlık ayrı ayrı ama bunları tek başlıkta tüm kampanyalar olarak toplamayı düşünüyorum böylece vakit kaybının önüne geçebiliriz kampanya aramakla uğraşmayız.

• MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

Uygulamayı silicez kart yeni geliyor, agt şaşırtmadı :)

• Banka kartıyla monoya yükleme yapılmıyor ama uygulamada menüsü var..bunun kadar boktan uygulama az bulunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.