Şimdi Ara

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
109
Favori
114.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sms gelmiyor ama yükleniyor merak etmeyin
  • Kayıt açmıştım müşteri hizmetleri ile görüştüm genel sıkıntı varmış sms gönderiminde şuan için. Yakında çözeceklermiş, sms gitmeme sorunu genelmiş.

• Geçen ay ilk kez ödediğim fatura iadesini yapmadılar,kayıt açtık vay efendim siz ilk alışverişten iade almışsınız, fatura kampanyasından yararlanamazsınız..hani nerde yazıyor şartlarda..yalan dolan bunların işleri
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Baya bildigin yokuş bu ne alaka
  • frknkll F kullanıcısına yanıt
    Bende öyle dedim müşteri temsilcisine ama cevap yok, kampanya biriminin cevabını iletiyormuş..
    Öyle bisey yok bana yatiyor sana niye yatmasin kisiye ozel mi yani
  • Eczaneye SMS gelmedi. Bugün fatura da ödedik yine SMS gelmedi. Açtığım kayıttan dolayı SMS geldi. Sms'te sizi 2 iş günü içinde arayıp, bilgi vereceğiz demişler :)
  • MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

Aktif Mono cüzdan üyeliğim vardı kapatıp yeniden açtım akabinde 30 lira üzeri para yükleyerek cüzdan hesabını doğruladım onun sonrasında da hem sanal hem de fiziki mono kartlara başvurdum ve 358 liralık faturayı ödedim. Ocak başında 75 tl iadeyi yapmazlarsa bir daha da işim olmaz kendileriyle..
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Daha önce yararlandıysan ödemiyor,benim daha önce hiç iade almadığım halde fatura iadesini yapmadılar..neymiş ilk alışveriş iadesi almışsın iki kampanya birleşmezmiş..
    Yok biz 0 250 lira iadeden yararlanmadık tek 75₺ fatura iadesi
  • nier kullanıcısına yanıt
    o zaman sanal dursun fiziki gereksizmiş biz de başvuruyu iptal edelim.

İptal edemedim cüzdanı komple kapatıp tekrar açmaya da gerek yok neyse gelsin bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 25 Aralık 2024; 16:56:17 >
    Daha absurtunu soyleyeyim. Daha once kassa uyeligim oldugu icin kampanyalardan yararlanamiyorum. Kullanmayin , kullandirtmayin. Papel, parolapara vs varken mono kullanmak saçmalık.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.