Sadece EspressoLab kampanyasından yararlandığım öyle değişik, sorunlu kabul edilecek bir işlemin olmadığı hesabımı banladılar. Hesabı banlanıp açılan oldu mu? Olduysa nasıl bir yol izledi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (69. sayfa)
-
-
Site sıkıntılı gibi geldi banada iadeelr net dönmüyor pek tahammül edilecek gibi değil ama bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk alışveriş kampanyasına katıldıktan sonra Bekleyen İadeler kısmında +250.00 TL gözüküyor muydu ? Geri dönüş için şimdiden teşekkürler.
-
gozukmuyordu hocam
-
-
Fatura ödeyeyim dedim kocaeli’de oturanların firmaları yokmuş ödeyemedik bir de 30 liraya zorla karta başvurttu bizi iptal..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hesap doğrulaması için iban dan para göndermek yeterli mi kimlik doğrulaması göremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
--
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 4 Aralık 2024; 11:22:33 > -
cüzdan açarken tc kimlik numarası soruyordu sanırım onun dışında bir şey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fatura kampanyası 75 lira ve cüzdan 25 lira yüklenmiş
20 kasım 500 tl harcama yaptım 250 tl bugün yatmasi gerekiyordu uygulamadan geri bildirim yaptım şuan 25 tl cüzdan doğrulama kampanyası diye yüklendi. Cüzdan doğrulama kampanyası varmıydı ayrı bir kampanyamı acaba?
İlk kez cüzdan açıp para yukleyenlere 25 tl veriyor
bu kampanya kotalarının dolup dolmadığını anlama yöntemi var mı?
-
Yok. Fatura ödedim mesela az önce boşa gitti. Nays ile ödesem yüzde 5 VF pay ile ödesem yüzde 10 iade vardı.
Kasım harcamalarının iadeleri 15 Aralık’ta yatacak.
Var hocam.
Bir sayfa öncesine gitseydiniz bu mesajımı görürdünüz. Tekrar paylaşıyorum.
"Müşteri hizmetlerine kampanyaların sınırı dolduğunda listede gözüküyor mu diye sordum. Gelen cevabı aynen paylaşıyorum ;
Mono uygulaması içerisinde kampanyalarım menüsünde eğer mevcut kampanyalar görüntüleyebiliyorsa kota dolmamıştır ve kampanya şartlarını kontrol edip kampanyadan yararlanmak için harcama yapabilirsiniz.
Katılım limiti dolan kampanyalar uygulamadan kaldırılmaktadır."
-
Hoşgeldin kampanyası alışverişten 15 gün sonraydı iadesi. 3 defa kayıt açtım az once iadem geldi eşimin de haftaya 15 gün olcak bakalım kayıt açmadan gelicekmi
Kampanya koşullarına tekrar baktım, dediğiniz gibi 15 gün yazıyor. İade bana da gelmedi kayıt açtım umarım üzerine yatmazlar.
boşa gittiğini nasıl anlıyorsunuz? fatura iadesi için mesaj gelmiyor ki kazandınız diye. zaten ayın 20'sine kadar dolmaz kolay kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Yalçınkaya -- 6 Aralık 2024; 8:53:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X