Şimdi Ara

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: F3SV mağduru Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.573
Cevap
125
Favori
125.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece EspressoLab kampanyasından yararlandığım öyle değişik, sorunlu kabul edilecek bir işlemin olmadığı hesabımı banladılar. Hesabı banlanıp açılan oldu mu? Olduysa nasıl bir yol izledi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardack kullanıcısına yanıt

Site sıkıntılı gibi geldi banada iadeelr net dönmüyor pek tahammül edilecek gibi değil ama bakalım

Hocam ilk alışveriş kampanyasına katıldıktan sonra Bekleyen İadeler kısmında +250.00 TL gözüküyor muydu ? Geri dönüş için şimdiden teşekkürler.

• Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt

gozukmuyordu hocam

Birebir aynı durumu ben de yaşadım. Hatta ilk alışveriş sonrası bilgilendirme sms bile geldi. Kampanya koşulların daki gibi 15 gün sonra yatacağı yazıyordu ama yatmadı.

Aslın da MonoApp benim için kıvılcım bir bahane oldu. QNB tarafından enayi yerine koyulduğumu hatırladım.
    Aktif olarak kullandığım QNB kredi kartımı ve hesaplarımı tek tek kapatım

10 yıl önce EFT ücretsiz diye bulaştım bu b*ktan bankaya sonra kredi kartını da aldık. Mil bonus vs.. ödül veren onlarca alternatif varken QNB nin bana 1₺ bile bana hiç bir artısı olmadı. Kredi kartını kapatmadan önce aranıp QNB de kalma sözü verme şartı ile 1K değerin de para puan vereceklerini söylediler umrumda bile olmadı (Şaka gibi kalma sözü ödülün de bile cimrilik yaptılar. Paraf 5K teklif etmişti )

QNB = Hiç bir artısı olmayan küçük hesaplar yapan kolpa bankacılık.

MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Fatura ödeyeyim dedim kocaeli’de oturanların firmaları yokmuş ödeyemedik bir de 30 liraya zorla karta başvurttu bizi iptal..

• Hesap doğrulaması için iban dan para göndermek yeterli mi kimlik doğrulaması göremedim

• --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 4 Aralık 2024; 11:22:33 >
  • yasinim35 kullanıcısına yanıt
    cüzdan açarken tc kimlik numarası soruyordu sanırım onun dışında bir şey yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatura kampanyası 75 lira ve cüzdan 25 lira yüklenmiş

• 20 kasım 500 tl harcama yaptım 250 tl bugün yatmasi gerekiyordu uygulamadan geri bildirim yaptım şuan 25 tl cüzdan doğrulama kampanyası diye yüklendi. Cüzdan doğrulama kampanyası varmıydı ayrı bir kampanyamı acaba?

• gül_ym kullanıcısına yanıt

İlk kez cüzdan açıp para yukleyenlere 25 tl veriyor

• bu kampanya kotalarının dolup dolmadığını anlama yöntemi var mı?

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Yok. Fatura ödedim mesela az önce boşa gitti. Nays ile ödesem yüzde 5 VF pay ile ödesem yüzde 10 iade vardı.

Kasım harcamalarının iadeleri 15 Aralık’ta yatacak.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Var hocam.

Bir sayfa öncesine gitseydiniz bu mesajımı görürdünüz. Tekrar paylaşıyorum.

"Müşteri hizmetlerine kampanyaların sınırı dolduğunda listede gözüküyor mu diye sordum. Gelen cevabı aynen paylaşıyorum ;

Mono uygulaması içerisinde kampanyalarım menüsünde eğer mevcut kampanyalar görüntüleyebiliyorsa kota dolmamıştır ve kampanya şartlarını kontrol edip kampanyadan yararlanmak için harcama yapabilirsiniz.

Katılım limiti dolan kampanyalar uygulamadan kaldırılmaktadır."

• crushxd kullanıcısına yanıt

Hoşgeldin kampanyası alışverişten 15 gün sonraydı iadesi. 3 defa kayıt açtım az once iadem geldi eşimin de haftaya 15 gün olcak bakalım kayıt açmadan gelicekmi

Kampanya koşullarına tekrar baktım, dediğiniz gibi 15 gün yazıyor. İade bana da gelmedi kayıt açtım umarım üzerine yatmazlar.

• ehiamico kullanıcısına yanıt
    boşa gittiğini nasıl anlıyorsunuz? fatura iadesi için mesaj gelmiyor ki kazandınız diye. zaten ayın 20'sine kadar dolmaz kolay kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Yalçınkaya -- 6 Aralık 2024; 8:53:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.