Şimdi Ara

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aliayse45 , zizoum Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.363
Cevap
101
Favori
108.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

duruyordu, hiç dokunmamıştım

• ege1903 E kullanıcısına yanıt

hocam fatura için sms göndermiyorlar, o da gelecektir muhtemelen. üstte bir arkadaş müşteri hizmetleriyle görüştüğünde "eğer kota dolarsa kampanya ekranından kaldıracağız." dönüşü almış. endişelenmeniz gerek yok yani

• Merhabalar. Kasım ayında Mono'ya üye oldum. Şu kampanya var. Bilgili arkadaşlar geri dönüş yaparsa sevinirim. Amazon'da bir şey alacağım. Amazon Bakiyemi biriktiriyorum. 500 TL Hediye Kartı alsam %50 iade olur mu yoksa fiziki ürün olması gerekir mi ?

Bir de konudan tam anlayamadım. Kişi sınırı dolunca kampanya kalkıyor mu ?

Edit : Amazon üzerinden fiziki bir ürün aldım. Bekleyen işlemlerde +250 TL gözüküyor. Ödeme Tarihi 15 Aralık 2024. Buradan yola çıkarsak kampanya devam ediyor.(Yeni müşteriler için)

MONO APP(Qnb) [ANA KONU]kampanya.monoapp.com.tr
    kampanyalar – Mono
    https://kampanya.monoapp.com.tr/campaign-detail/CASHBACK/463

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 25 Kasım 2024; 19:26:33 >

• Bugün eczane harcaması yaptım sms gelmedi kampanya uygulamada hâlâ aktif gözüküyor 15 gün bekleyelim bakalım.
  • 10 Kasım'da yaptığım ilk alışveriş iadesi 25 Kasım bugün yattı
  • Egeli3543 E kullanıcısına yanıt

Belki biliyorsunuzdur ama yine yazayım dedim.

Cüzdanım/Kart İşlemleri/Nakit iadelerim kısmında bekleyen ve tamamlanan işlemleriniz gözüküyor. Oradan kontrol edebilirsiniz.

• Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt

Hocam bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu baktım şimdi 75 tl iade gelecek olarak gözüküyor teşekkürler.

• Egeli3543 E kullanıcısına yanıt

Sevindim hocam.

Bende size ödeme durumunu sorayım. Benim daha fiziki kartım elime ulaşmadı. Sistemden de fiziki kart bilgilerini tam göremiyorum. Sanal kart bilgisini girip fatura ödediğimde kampanyadan yararlanabiliyor muyum ? Şimdiden teşekkürler.

Cüzdanım > ödeme işlemleri> fatura öde

• kraly61 K kullanıcısına yanıt

Hocam orayı biliyorum fakat bu kampanyanın açıklama kısmında bu aşşağıdaki bilgi yazıyor. Normalde sanal/fiziki yazardı. O yüzden sordum.

"Mono uygulaması içerisinde cüzdanları üzerinden fatura ödemesi yapan kullanıcıların da kampanyadan yararlanabilmeleri için MonoKart sahibi olması gerekmektedir."

Ona dikkat etmedim ben fiziki kart yok diye saymazlarsa kapatsınlae dükkanı iade vermeye niyetleri yoksa

Mono sanal fiziki farketmiyor, ben de fiziki kart yok iki aydır uygulama içinden fatura ödeyip iade alıyorum.

• Karttan ödeme yaptım 250 iade geldi bekleyen işlemler de tmm
    25 TL üzeri yükleme 25 vermeleri gerek o yok entrsan

Bilmiyorum ama geçerli olması gerekir sanalda olsa mono kartınız var

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Kampanyalar birleşmiyor diye biliyorum
  • nier kullanıcısına yanıt
    Fatura kampanyası 1 kez geçerli değil mi,şartlarda öyle yazmış..
  • frknkll F kullanıcısına yanıt

Birleşme yok yüklemeye veriyor 10tl 10 veriyo

25/25 veriyor

MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 26 Kasım 2024; 11:7:35 >
  • Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Şöyle okudum bir kullanıcı kampanyadan sadece 1 kere yararlanabilir yazıyor ve ilk 500 kişi için diyor birde belki bu sinir da dolmuş olabilir
  • Önemli bir konuya açıklık getireyim. Müşteri hizmetlerine kampanyaların sınırı dolduğunda listede gözüküyor mu diye sordum. Gelen cevabı aynen paylaşıyorum ;

Mono uygulaması içerisinde kampanyalarım menüsünde eğer mevcut kampanyalar görüntüleyebiliyorsa kota dolmamıştır ve kampanya şartlarını kontrol edip kampanyadan yararlanmak için harcama yapabilirsiniz.

Katılım limiti dolan kampanyalar uygulamadan kaldırılmaktadır.

• Monodaki ilk alışveriş kampanyasından iade vermediler, mail ile ulaşıp iadeyi talep ettim. Dönüş yaptılar ve daha önce kassa'da cüzdan açtığım için kampanyaya dahil olmuyormuşum. Kampanya koşullarındaki maddede '' Kampanyadan sadece Kasım ayında Mono’da ilk defa cüzdan oluşturan kullanıcılar yararlanabilir.  '' yazıyor. Israrla mh'ye kasım ayında cüzdan açtığımı söylememe rağmen, daha önce kassada cüzdan açtığım için iade alamıyacağımı söyledi. Ayriyetten fatura ödeme kampanyasına da katılım sağladım ve bekleyen iadelerde hiç bir şey gözükmüyor. Hesabımı hemen sildim , daha da bu üç kağıtçılarla işim olmaz.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.