Şimdi Ara

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.344
Cevap
100
Favori
107.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri limiti var ise ay ortasında ve sonunda bu kampanya katilmak anlamsız olur bence
  • Fatura kampanyası sadece uygulama üzerinden ödemede mi geçerli,sordum saçma sapan cevap vermişler..
  • kraly61 K kullanıcısına yanıt
    Monoyu 1 kasım sabahı ilk defa telefonuma indirdim.
    500+/250 kampanyasını görür görmez amazondan 500₺ giftcard aldım ( 2-3 saat sürdü amazonun mono karttan para çekmesi. giftcard da gecikmeli geldi)

Akşam üstü arkadaşımı gördüm monoAPP davet gönderdim onu da üye yaptık o da alacak bir şey bulamadı benim gibi 500₺ amazon gift card aldı.

Benden çok sonra alışveriş yapan arkadaşıma dün 250₺ iade yattı. 17 gün geçti bana yatmadı.

Konu hakkın da kayıt açtım bakalım ne cavap verecekler çok merak ediyorum. Limit cart curt vs.. derse QNB ye ait ne varsa kredi kartı , banka kartı vs. boykot edip kapatıyorum.
  • Kampanyalarla ilgili sayaç yada kota dolunca kaldırmaları gerekmez mi neye göre katılacağız kampanyalara ya yatarsa diye mi
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

aslında kota bitti derlerse rekabet kurumu, bddk neresi varsa sikayet etmek lazım eldeki kanıtlarla. olmayan kampanyanın reklamı yapılıyor. güzel bir ceza yerler hem.

• Uygulamadan fatura ödedim sms gelmedi zaten burda da belirtilmişti.
    Kampanyalar kota dolduğunda kaldırılıyormuş listeden müşteri hizmetleri öyle söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: troublemakerboy

Monoyu 1 kasım sabahı ilk defa telefonuma indirdim.
    500+/250 kampanyasını görür görmez amazondan 500₺ giftcard aldım ( 2-3 saat sürdü amazonun mono karttan para çekmesi. giftcard da gecikmeli geldi)

Akşam üstü arkadaşımı gördüm monoAPP davet gönderdim onu da üye yaptık o da alacak bir şey bulamadı benim gibi 500₺ amazon gift card aldı.

Benden çok sonra alışveriş yapan arkadaşıma dün 250₺ iade yattı. 17 gün geçti bana yatmadı.

Konu hakkın da kayıt açtım bakalım ne cavap verecekler çok merak ediyorum. Limit cart curt vs.. derse QNB ye ait ne varsa kredi kartı , banka kartı vs. boykot edip kapatıyorum.

15 gün sonra dediği kampanya bittikten sonra 15 gün sonra heralde uygulama da böyle bi yer var benim işlemde 15 Aralık'ta yatacak görünüşe göre

MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 18 Kasım 2024; 14:42:51 >

• Hemen konuyu hortlatalım, üye olma sürecinde “cep telefonu başka bir hesaba kayıtlıdır” şeklinde sorun yaşayarak başladım ve çözüm süreci neredeyse bir hafta sürdü. Az önce 500 liralık Amazon hediye çeki aldım ve bilin bakalım ne oldu? Tabii ki işlemlerinde iadeye alınan bir harcama gözükmüyor. Kayıt açtıracağım ama pek ümidim yok.

MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

• Ben de PlayStation 700 TL harcama yaptım, bekleyen nakitler kısmında da görünmüyor. Ayrıca ayın 9 unda biriken puanları nakite çevirme talebinde bulundum hala ses yok. Kapatacağım iadeleri bekleyip. Mağarada yaşayan bireyler kullanabilir.
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

hocam kusura bakmayın görmemişim mesajınızı, şimdi baktım 14 Ekim'de ödemişim ben. daha öncesinde 24 Eylül'de ödeyip yararlandım başka bir faturada ve onda da geldi. ben geçen sene bir keresinde ayın 28'inde ödemiştim o zaman gelmemişti. çok bilen olmadığı için dolmuyor genelde o yüzden ilk 20 gün risksiz bence

• Emre Yalçınkaya E kullanıcısına yanıt
    60₺ başka yerden kesin iademiz var 15₺ için ben o riski almam başka bir şey sorucam

MONO APP(Qnb) [ANA KONU]

Kasım öncesi de hesabı cüzdana para yüklemeleri olup da yine de bu ilk alışveriş kampanyasından yararlananlar iadeleri yüklenenler var mı acaba
  • kraly61 K kullanıcısına yanıt
    ekimde mono hesabınız var mıydı

Hayır Kasım'da açtım

ben bu kampanyadan yararlanmadım ama bir yakınımın hesabında Ekim ayında cüzdan açmıştım ve 25 TL yüklemeye 25 TL kampanyasidnan yaralanmıştım gelmişti iadesi, onda da aynı bu kampanya gibi ilk defa cüzdan açıyor olma şartı vardı

• Emre Yalçınkaya E kullanıcısına yanıt
    kasımda kapatıp tekrar mı açmıştınız yoksa cüzdan ekimde ki açık halinde duruyor muydu
  • Ben Finansbank'ın yerinde olsam kassa uygulamasını da mono'ya entegre ederim. Tam super app olur bu uygulama.

• 250 kişi katılımlı kampanya mı olur ya?

Bunlar kafayı yemiş resmen.

Hiç bulaşmayın.

MONO APP(Qnb) [ANA KONU] 

• Eczane kampanyası için harcama yaptıktan sonra cashback ile ilgili sms geldi, geçen hafta fatura ödemesi sonrası herhangi bir mesaj gelmemişti. fatura kampanyasından cashback beklememem gerekiyor sanırım.

• 500/250 icin limit doldu mu? Dikkate alınıyor mu bu kota
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.