|
MONO APP(Qnb) [ANA KONU] (67. sayfa)
-
-
Fatura kampanyası sadece uygulama üzerinden ödemede mi geçerli,sordum saçma sapan cevap vermişler.. -
Monoyu 1 kasım sabahı ilk defa telefonuma indirdim.
500+/250 kampanyasını görür görmez amazondan 500₺ giftcard aldım ( 2-3 saat sürdü amazonun mono karttan para çekmesi. giftcard da gecikmeli geldi)
Akşam üstü arkadaşımı gördüm monoAPP davet gönderdim onu da üye yaptık o da alacak bir şey bulamadı benim gibi 500₺ amazon gift card aldı.
Benden çok sonra alışveriş yapan arkadaşıma dün 250₺ iade yattı. 17 gün geçti bana yatmadı.
Konu hakkın da kayıt açtım bakalım ne cavap verecekler çok merak ediyorum. Limit cart curt vs.. derse QNB ye ait ne varsa kredi kartı , banka kartı vs. boykot edip kapatıyorum. -
Kampanyalarla ilgili sayaç yada kota dolunca kaldırmaları gerekmez mi neye göre katılacağız kampanyalara ya yatarsa diye mi -
aslında kota bitti derlerse rekabet kurumu, bddk neresi varsa sikayet etmek lazım eldeki kanıtlarla. olmayan kampanyanın reklamı yapılıyor. güzel bir ceza yerler hem.
-
Uygulamadan fatura ödedim sms gelmedi zaten burda da belirtilmişti.
Kampanyalar kota dolduğunda kaldırılıyormuş listeden müşteri hizmetleri öyle söylüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: troublemakerboy
Monoyu 1 kasım sabahı ilk defa telefonuma indirdim.
500+/250 kampanyasını görür görmez amazondan 500₺ giftcard aldım ( 2-3 saat sürdü amazonun mono karttan para çekmesi. giftcard da gecikmeli geldi)
Akşam üstü arkadaşımı gördüm monoAPP davet gönderdim onu da üye yaptık o da alacak bir şey bulamadı benim gibi 500₺ amazon gift card aldı.
Benden çok sonra alışveriş yapan arkadaşıma dün 250₺ iade yattı. 17 gün geçti bana yatmadı.
Konu hakkın da kayıt açtım bakalım ne cavap verecekler çok merak ediyorum. Limit cart curt vs.. derse QNB ye ait ne varsa kredi kartı , banka kartı vs. boykot edip kapatıyorum.15 gün sonra dediği kampanya bittikten sonra 15 gün sonra heralde uygulama da böyle bi yer var benim işlemde 15 Aralık'ta yatacak görünüşe göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 18 Kasım 2024; 14:42:51 >
-
-
Ben de PlayStation 700 TL harcama yaptım, bekleyen nakitler kısmında da görünmüyor. Ayrıca ayın 9 unda biriken puanları nakite çevirme talebinde bulundum hala ses yok. Kapatacağım iadeleri bekleyip. Mağarada yaşayan bireyler kullanabilir. -
hocam kusura bakmayın görmemişim mesajınızı, şimdi baktım 14 Ekim'de ödemişim ben. daha öncesinde 24 Eylül'de ödeyip yararlandım başka bir faturada ve onda da geldi. ben geçen sene bir keresinde ayın 28'inde ödemiştim o zaman gelmemişti. çok bilen olmadığı için dolmuyor genelde o yüzden ilk 20 gün risksiz bence
-
-
ekimde mono hesabınız var mıydı -
Hayır Kasım'da açtım
-
ben bu kampanyadan yararlanmadım ama bir yakınımın hesabında Ekim ayında cüzdan açmıştım ve 25 TL yüklemeye 25 TL kampanyasidnan yaralanmıştım gelmişti iadesi, onda da aynı bu kampanya gibi ilk defa cüzdan açıyor olma şartı vardı
-
kasımda kapatıp tekrar mı açmıştınız yoksa cüzdan ekimde ki açık halinde duruyor muydu -
Ben Finansbank'ın yerinde olsam kassa uygulamasını da mono'ya entegre ederim. Tam super app olur bu uygulama.
-
250 kişi katılımlı kampanya mı olur ya?
Bunlar kafayı yemiş resmen.
Hiç bulaşmayın.
-
Eczane kampanyası için harcama yaptıktan sonra cashback ile ilgili sms geldi, geçen hafta fatura ödemesi sonrası herhangi bir mesaj gelmemişti. fatura kampanyasından cashback beklememem gerekiyor sanırım.
-
500/250 icin limit doldu mu? Dikkate alınıyor mu bu kota
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X