Şimdi Ara

mono faz,,, (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, bu yazıcı motorlarına ne kadar saydınız? Bana da step motor lazım olacak. Onun için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanesi 1 tl.gibi geldi. Umarım sizde böyle uygun fiyatlarda bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malisert32 kullanıcısına yanıt
    İnşallah bulurum.

• malisert32 kullanıcısına yanıt
    Hurdacıda yazıcı yoktu maalesef. Sahibinden de adamın biri yazıcıda silindirleri döndüren köşeli motorlara kargo haric 56 lira istiyordu. 56 lira vermek de bana pek uygun gelmedi. Hala bakıyorum.
    Bir de hurdada eski cihazların içinde güzel soğutucular denk geliyor, kilo hesabına aldığım için ekonomik oluyor. Özellikle kuzey köprüsü soğutucuları, muhtelif renkleriyle çok hoş duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 13 Temmuz 2015; 13:15:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Hurdacıda yazıcı yoktu maalesef. Sahibinden de adamın biri yazıcıda silindirleri döndüren köşeli motorlara kargo haric 56 lira istiyordu. 56 lira vermek de bana pek uygun gelmedi. Hala bakıyorum.
    Bir de hurdada eski cihazların içinde güzel soğutucular denk geliyor, kilo hesabına aldığım için ekonomik oluyor. Özellikle kuzey köprüsü soğutucuları, muhtelif renkleriyle çok hoş duruyor.

Hocam geçen bende yaşlı bir amcanın ses sistemi çıkma parçaları dükkanını gördüm trafo sordum 12v tek.çıkışlı bir trafo vardı hatta mikrofonlu bir devreye bağlıydı çıkış entegrelerinin soğutucusu rahat 15 cm vardı trafo bayaa ağırdı dedim.kaça verirsin 20 tl dedi. Trafonun kaç v emin olmadigim.için almadım . Hatta belki 10 liraya bile verebilirdi. Bir soğutucu akşam öyle 7.8 lira zaten. Üzerindeki entegreleri okuyamadım ama bayram.sonrası yeniden ziyaret edeceğim orayı

Hiç belli olmuyor nereden ne çıkacağı ara ara dolaşmak lazim

• yolcu27 Y kullanıcısına yanıt
    Hurdacıya, tornavida pense gibi birkaç el aletiyle gidiyorum. Orada parçalayıp dağıtıp işime yarayanları toplayıp, kilosuna göre bi ödeme yapıp çıkıyorum. Aldığım şeyler arasında 2 tane lg bir tane de asus cdrom var, çok güzel track çalıyorlar, onları da 50 kuruş 1 lira gibi bir paraya almıştım.
    Tavsiyem hurdacıya bakmak. Adamlar malın kendinden ziyade kaç kilo olduğuna baktıkları için çok ucuza getirebiliyorsun. Çıkma parça satanlar daha yüksek fiyatlar verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 13 Temmuz 2015; 14:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malisert32

Çıkış voltajı,doluluk oranı,frekans sayısı manuel ayar edilebilir,kalın inverter kaynak makinası soğutucuları,,
    sepic devrelerine yoğunlaşıp yüksek akımlı tasarım plânlarken,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:38:16 >
  • Evet ölçümü yaptım,hesap gerçekten doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:39:7 >
  • Bahsettiğim APC 3KVA'lik On-line UPS,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:39:54 >
  • Bu ISIS resimleri ise,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:40:37 >
  • quote:

Madem oldu tam olsun.
    Bahsettiğim APC 3KVA'lik On-line UPS'de 10uF değil 20 uF kapasitör varmış arkadaşlar.Zaten resimde sizlerde göreceksiniz.
    Şimdi gelelim 20uF kap. kayıbının hesabına,,uzatmamak adına hesabı kısa tutuyorum;1/314x0,000020=50 Hz.de 160 ohm iç direnci,,,220V/160R=1,375Ax220V=302Watt kapasitör kayıbı,,çok fazla,,gerçekten çok fazla...
    Çok kaliteli,çok verimli bildiğimiz bu APC'de sadece kap. kayıbı 302W yok artııık...
    mono faz,,,

Hocam yanlışınız var, o kondansatörün üzerinde 300 watt harcanıyor olsa alev alev yanması lazımdı.
    Hesap doğru, 300 watt çekiyor ama bu görünür güç değil, reaktif güç . Bunu anlıyorsunuz. Bu gücün karşılığını bireysel kullanıcılar ödemezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

quote:

Madem oldu tam olsun.
    Bahsettiğim APC 3KVA'lik On-line UPS'de 10uF değil 20 uF kapasitör varmış arkadaşlar.Zaten resimde sizlerde göreceksiniz.
    Şimdi gelelim 20uF kap. kayıbının hesabına,,uzatmamak adına hesabı kısa tutuyorum;1/314x0,000020=50 Hz.de 160 ohm iç direnci,,,220V/160R=1,375Ax220V=302Watt kapasitör kayıbı,,çok fazla,,gerçekten çok fazla...
    Çok kaliteli,çok verimli bildiğimiz bu APC'de sadece kap. kayıbı 302W yok artııık...

Hocam yanlışınız var, o kondansatörün üzerinde 300 watt harcanıyor olsa alev alev yanması lazımdı.
    Hesap doğru, 300 watt çekiyor ama bu görünür güç değil, reaktif güç . Bunu anlıyorsunuz. Bu gücün karşılığını bireysel kullanıcılar ödemezler.

Alıntıları Göster
    ,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:41:34 >

• Aktif güç reaktif güç meselesinden ,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:43:2 >
  • quote:

,,,,,,,,,,,

Alıntıları Göster
    burada bahsettiğim devre,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:43:43 >
  • ,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:44:20 >
  • Kond.lerin,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:44:56 >
  • http://www.scheppach.com/de/produkte/einzelansicht/categories/hobelmaschinen-1/products/abricht-und-dickenhobelmaschine-scheppach-plana-30-400v/backPID/produktuebersicht.html?cHash=88d2ac8edf

ARKADAŞLAR BERHABA LİNKİNİ VERDİĞİM CİHAZ TRAFAZE VE 220V 3 FAZ A ÇERİRECEK NASIL MİR ÜRÜN KULLANMAM GEREKİR ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: basss soud

http://www.scheppach.com/de/produkte/einzelansicht/categories/hobelmaschinen-1/products/abricht-und-dickenhobelmaschine-scheppach-plana-30-400v/backPID/produktuebersicht.html?cHash=88d2ac8edf

ARKADAŞLAR BERHABA LİNKİNİ VERDİĞİM CİHAZ TRAFAZE VE 220V 3 FAZ A ÇERİRECEK NASIL MİR ÜRÜN KULLANMAM GEREKİR ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Soruyu biraz açarmısınız?Yani cihaz 3 faz ve siz ev elektriğini(220VAC mono faz)3 faza mı çevirmek istiyorsunuz? Aslında linkteki açıklamada 400V-50 Hz. gerek denmiş.3 faz ibaresi göremedim.Acaba mono faz 400V'damı çalışıyor?

• ABİ CİHAZ 3 FAZ ÇALIŞIYOR 400 V BEN BUNU 220V İLE ÇALIŞTIRMAM GEREKİYOR TRAFAZ VERMİYORLAR BULUNDUĞUM YERE
  • ÜZERİNDEKİ MOTOR BU
    Bu mesaja eklenen görseller:

mono faz,,,
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.