Şimdi Ara

mono faz,,,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
2
Favori
4.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:47:39 >

• ,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:48:22 >
  • Hobaa ağzımın suyu akmadı desem yalan olur. Güle güle kullanın
  • Teşekkür ederim,sağolun.
  • Şu hurdalığa uğramam gerek bir ara ne güzel şeyler geliyor yahu. Dükkanların önünden geçerken şeker çikolataya özenen çocuk gibi özendim valla.
    Hayırlı olsun trafo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

Şu hurdalığa uğramam gerek bir ara ne güzel şeyler geliyor yahu. Dükkanların önünden geçerken şeker çikolataya özenen çocuk gibi özendim valla.
    Hayırlı olsun trafo :)

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:49:12 >
  • Sizin oraya taşınıyorum. Bana acil ev bul
    Kardeşim şaka maka ama gerçekten mükemmel birşey yahu. Bendeki 2.2KVA trafoyu bile tekrar söküp sarmaya gönlüm elvermedi. Sende sökme bence. Hayırlı olsun valla ne diyebilirim başka.
    Bence şimdilik kalsın derim. Eğer eline başka böyle trafo geçmezse o zaman sargıları tekrardan sar. Eğer yüksek güçlü amfi falan yapacaksan 2x115V çok işine yarar, preanfisi için sekonderin üstüne tekrar bir sargı atıverirsin. resmen düğün tesisatı yapılır bununla :D
    Bence bu trafo inverterda ziyan olur. Benim böyle ikinci bir trafom olsa şahsen direk amfi için kullanırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mono Amfi Hakkında..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 kw amfi kalkıpta trafoyla mı yapacaksınız .

arkadaş bi işe yaramaz. aşırı büyük.
    boyutundan ziyade önemli olan işlevi. diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Sizin oraya taşınıyorum. Bana acil ev bul
    Kardeşim şaka maka ama gerçekten mükemmel birşey yahu. Bendeki 2.2KVA trafoyu bile tekrar söküp sarmaya gönlüm elvermedi. Sende sökme bence. Hayırlı olsun valla ne diyebilirim başka.
    Bence şimdilik kalsın derim. Eğer eline başka böyle trafo geçmezse o zaman sargıları tekrardan sar. Eğer yüksek güçlü amfi falan yapacaksan 2x115V çok işine yarar, preanfisi için sekonderin üstüne tekrar bir sargı atıverirsin. resmen düğün tesisatı yapılır bununla :D
    Bence bu trafo inverterda ziyan olur. Benim böyle ikinci bir trafom olsa şahsen direk amfi için kullanırdım
    Buyurun gelin,burada hurdalık bol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:50:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: edi_büdü

4 kw amfi kalkıpta trafoyla mı yapacaksınız .

arkadaş bi işe yaramaz. aşırı büyük.
    boyutundan ziyade önemli olan işlevi. diyorum
    Daha çok kullanım alanı var ama,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:51:9 >
  • Nihayet bu trafo,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:51:48 >
  • Bu gün yine hurdalıkta,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:52:44 >
  • Güç katı kartlarından birinin gücü yaklaşık 1,5kw görünüyor.Daha ilginç gördüğüm ise 2 değişik AC çıkışın kontrollu olması.
    mono faz,,,
  • Arkadaşlar,hemen üstte paylaştığım yazıcı kartlarının biri hariç üş tanesini net çalıştırdım.Başardım yani.
    ,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:53:29 >
  • Kenarda ziyan olur o yavrucaklar, sen bana gönder onları Bende bir ay kadar önce bit pazarından tanesi beş liradan iki kart aldım. Asansör kartı mı, yoksa farklı bir cihazın mı anlayamadım. Kartların her birinin üstünde 16 adet LM324, 84 adet transistör, dört adet izolasyon trafosu ve 500 küsür direnç vardı. Akşam resimleri atayım daha dokunamadım kartlara öylece yatıyor üç adet step motor da aldım tanesi iki liradan. Eğer dişlileri ayarlayabilirsem benim baskı devre delme tezgahını üç boyutlu yaparım ( seneye anca -inş )

• Hocam merak ettim bekliyorum resimleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

Hocam merak ettim bekliyorum resimleri

Akşama geliyor bomba
  • quote:

Kenarda ziyan olur o yavrucaklar, sen bana gönder onları Bende bir ay kadar önce bit pazarından tanesi beş liradan iki kart aldım. Asansör kartı mı, yoksa farklı bir cihazın mı anlayamadım. Kartların her birinin üstünde 16 adet LM324, 84 adet transistör, dört adet izolasyon trafosu ve 500 küsür direnç vardı. Akşam resimleri atayım daha dokunamadım kartlara öylece yatıyor üç adet step motor da aldım tanesi iki liradan. Eğer dişlileri ayarlayabilirsem benim baskı devre delme tezgahını üç boyutlu yaparım ( seneye anca -inş )
    Atacağım kenar,büyük bir dolap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malisert32 -- 7 Ağustos 2018; 16:54:22 >

• malisert32 kullanıcısına yanıt
    Arıza tespiti benim için ara katmanı olmayan kartlarda hiç sorun olmuyor. Zaten sürekli bu işlerle uğraştığımdan açıkçası çerez diyebilirim :) ama tamir etsem bile kullanacağım yer olmadığından yedek parça için mükkemel seçim birşey bu kartlar :) arızalı tvler kesintisiz güç kaynakları, elektronik kaynak makineleri vs çok iyi yedek parça çıkarttığı için vazgeçilmezim
    ARKADAŞLAR YANLIŞ SÖYLEMİŞİM, BU İKİ KARTI BEŞ LİRAYA ALMIŞTIM, DİĞER BEŞ LİRAYA DA BİRİ 500W DİĞERİ 450W GÜÇ KAYNAĞI ALMIŞTIM, HEPSİ AYNI TEZGAHTAN OLUNCA FİYAT ÖYLE KALMIŞ AKLIMDA Facebookumdan baktığımda ikisini beş liraya aldığımı yayınlamışım, ilk mesajı dikkate almayın

• quote:

Arıza tespiti benim için ara katmanı olmayan kartlarda hiç sorun olmuyor. Zaten sürekli bu işlerle uğraştığımdan açıkçası çerez diyebilirim :) ama tamir etsem bile kullanacağım yer olmadığından yedek parça için mükkemel seçim birşey bu kartlar :) arızalı tvler kesintisiz güç kaynakları, elektronik kaynak makineleri vs çok iyi yedek parça çıkarttığı için vazgeçilmezim
    ARKADAŞLAR YANLIŞ SÖYLEMİŞİM, BU İKİ KARTI BEŞ LİRAYA ALMIŞTIM, DİĞER BEŞ LİRAYA DA BİRİ 500W DİĞERİ 450W GÜÇ KAYNAĞI ALMIŞTIM, HEPSİ AYNI TEZGAHTAN OLUNCA FİYAT ÖYLE KALMIŞ AKLIMDA Facebookumdan baktığımda ikisini beş liraya aldığımı yayınlamışım, ilk mesajı dikkate almayın

Verdiğimiz para böyle vızıltı olunca pek dikkat etmiyoruz.3 tl. 5 tl. yani farklı yazmak çok önemli değil,hatda bedava aldık denilse yeridir.
    Bende böyle küçük çaplı yanıldığım olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.