Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
14
Favori
50.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet daha önce ne laptopta nede masaüstünde ssd kullanmadığım için hdd ile hız dısında farkını bilmiyorum bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
  • Sillien S kullanıcısına yanıt
    Ssd cihazlar normal hdd ürünlerine oranla 4-5 kat daha hızlı yazma ve okuma gücüne sahiptir. Eğer laptop düşünürseniz kesinlikle ssd tavsiye ederim size. Farkı çok iyi anlayacaksınız. Bunun dışında önceki mesajlarda sormuştunuz.. Msata yuvalarına sadece msata ssd ürünü takılıyor. Bu şekilde yapabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Ssd cihazlar normal hdd ürünlerine oranla 4-5 kat daha hızlı yazma ve okuma gücüne sahiptir. Eğer laptop düşünürseniz kesinlikle ssd tavsiye ederim size. Farkı çok iyi anlayacaksınız. Bunun dışında önceki mesajlarda sormuştunuz.. Msata yuvalarına sadece msata ssd ürünü takılıyor. Bu şekilde yapabilirsiniz

4-5 katı demek az olur 8-9 katı daha hızlı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sillien

merhaba arkadaşlar a5 4.1 sipariş vermeyi planlıyorum fakat aklıma takılan birkaç mesele var öncelikle çerçevesi kullanan kişiler çerçevenin dikkat dağıtıp dağıtmadığını paylaşabilirlermi bu benim için oldukça önemli bir detay çünkü yaklaşık 5 yıl kullanıcam ikinci sorum ise ssd slot larına hdd takılabiliyormu ssd slotu 2.5 inch likmi? optik sürücüsü varmı? hdd optik sürücünün bulundugu kısmada takılabiliyor

çerçeve olarak çok göze hitap etmiyor fakat alışınca hiç önemi olmuyor. takıntılı biri değilsen tabi. ekran ıps mat ekran olduğu için ekrandan başka bi yere bakmak istemiyrosun. tabi parlak ekrana alıştıysan mat ekranda başta farklı gelebilir sana. laptopa gelrsek malzeme kalitesi aman aman değil ama alışınca önemsemiyorsun avantaj olarak çok hafif laptop. ağır oyunlarda işlemci hiç ısınmıyor. fakata ekran kartı çok ısınyor 86 87 dereceyi gördüm ekran kartında. birde lol oynarken fps çok değişiyor laptobu yeni aldım genel olarak memnunum laptoptan bu fiyata daha iyisi yok sonuna kadar tavsiye ederim 3200 tl yi geçirmemek şartıyla 3.500 e filan çıkarsa laptobn fiyatı f/p ürünü olmaktan çıkar artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre220

Arkadaşlar bu model hakkında olumsuz fikriniz var mı acaba?
    Yorumlayabilir misiniz kullanıcıları olarak

exper klavye exper kasa

• Arkadaşlar merhaba a5 v5.1 imi bugün teslim aldım şuan driverları yüklüyorum.Kontrol etmem gereken şeyler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurden10

Arkadaşlar merhaba a5 v5.1 imi bugün teslim aldım şuan driverları yüklüyorum.Kontrol etmem gereken şeyler varmı?

Hayırlı olsun doğru seçim

• Beni de 4.1 + 1tb +16gb ram + 120gb ssd yazabilirsin siparişi verdim cumaya kadar geliyor
  • Arkadaşlar ben yazın başında v5.1.1 almıştım ama SSD taktırmamıştım şimdi takmak istiyorum Monster'dan SSD sipariş verebilir miyim ya da gidip alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAkara

Arkadaşlar ben yazın başında v5.1.1 almıştım ama SSD taktırmamıştım şimdi takmak istiyorum Monster'dan SSD sipariş verebilir miyim ya da gidip alabilir miyim?

Hocam m2sata SSD Alıp tak illa monster dan Alman Şart değil

• İyi günler. Clevo'nun sitesinde 5.1 model numaralı (N155SD) Monster için Windows 10 sürücüleri yok, fakat sizin sitenizde mevcut. Bu iyi ve güzel bir şey. Ama benim gibi donanım sürücülerini, sabit sürücüsünde saklamayı sevenler için donanım sürücülerinin kurulum dosyalarına sürüm numaralarını da yazarsanız sevinirim. Böylelikle güncellenip güncellenmediğini anlayabiliriz. Intel, nVidia gibi sürücü konusunda sıkıntı çıkartmayan markaları/ bileşenleri hariç tutuyorum. Ama ElanTec gibi sürücü paylaşma konusunda sıkıntı çıkaran ve dizüstü üreticisinin, modele özel sağladığı yazılımları titizlikle sürüm numaralarını yazarsanız sevinirim.

İyi çalışmalar.
  • sertacaygun kullanıcısına yanıt
    w10 koymuşlar sanırım tekrar bakarmısınız clevo sitesine
  • kullanıyorum 4.1 i memnunum sorularınız varsa sorabilirsiniz.

w10 kurdum ama yapılandırma güncellemeleri alamıyorum update kısmında ise güncel diyor ne iş arakdaşlar ?
  • Sonunda ben de yeni işlemcili Abra lardan bir tane aldım. Yaklaşık 15 gün sonra cihaz elime geçecek. Hayırlısı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAkara

Hocam monster'daki ssd daha ucuz diye söyledim oradan daha ucuzunu bulamadım.

Hocam SSD de ucuza kaçma sana tavsiyem Samsung iyi bu konuda ben Kingston kullanıyorum pc de genel olarak iyi ama bir Samsung olamaz

• Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün aranıza katıldım. Şuana kadar sadece LOL deneme fırsatım oldu ama onda da beklediğim performansı alamadım. 150-200fps alıyorum falan yazmış arkadaşlar ama ben ancak 50-80fps arası alıyorum. Tüm görüntü ayarları son seviyede iken. Oyunu da yüksek performanslı grafik kartı ile çalıştır şeklinde açıyorum. Nerde hata yapıyorum acaba.
  • Counter Strike oynarken ekranda çok fazla takılma oluyor. Kare kare oynuyorum resmen. Özellikle round ilk başladığında ve çatışma anında. Böyle bir sorunla karşılaşan ya da çözümünü bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrl marius

Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün aranıza katıldım. Şuana kadar sadece LOL deneme fırsatım oldu ama onda da beklediğim performansı alamadım. 150-200fps alıyorum falan yazmış arkadaşlar ama ben ancak 50-80fps arası alıyorum. Tüm görüntü ayarları son seviyede iken. Oyunu da yüksek performanslı grafik kartı ile çalıştır şeklinde açıyorum. Nerde hata yapıyorum acaba.

fiş takılı olsun kesinlikle birde oyunda fps limiti var o limtisz olsun lolde dikey senkronizyosna la onun alıtnda bir şey daha var hangisi tam bilmiyorum ikisinde kapat sen . onun dışında sağ tıkla nvidia denetim masası var oraya gir orda 3 d ayarların yönetilmesi var ordan lol ü nvidia ekran kartıyla çalıştır de. birde sağ altta hotkey programı var onu aç orda sessiz, performans gibi modlar var ordan performansı seç.

• arkadaşlar bu 3 seçenek ne işe yarıyor bilen var mı

• maplurtz M kullanıcısına yanıt
    Num lock, caps lock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 23 Eylül 2015; 13:21:16 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.