Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkdaşlar bende ssd- msata yok msata taklı olan arkadaşlara soruyorum. harddiske kurduğunuz oyunlar harddiskten mi açılıyor direk yani normal harddisk hızındamı yoksa msata nın hızındamı. harddisk ve msatayı nasıl kullanıyorsunuz nereye neyi kuruyorsunuz. cevaplarsanız sevinirim.
  • Bugün media player classic den HD film izlerken dondu bilgisayar?
  • 2 gündür açmıyordum pcyi şimdi açayım dedim otomatik onarım hazırlanıyor diyor tak kapanıyor pc açamıyorum. Önceden bir sorun da yoktu neden böyle yaptı anlamadim. W10 abra 4.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster A5 V2 ile beni de listeye dahil edebilirsiniz

• merhaba
    bende yeni moster aldım listeye ekleyebilirsiniz. :)
    Abra v5.2.2 olanın 120GB değil 250GB SSD olarak aldım.(IPS+250GB SSD, 1TB HDD, 16GB 2133Mhz,...)

• Şu ürünü almayı düşünüyorum. Yorum, tavsiye var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mext

Şu ürünü almayı düşünüyorum. Yorum, tavsiye var mı?

Monster'ın kendi sitesinden al, komisyon vermesinler

Bir de yukarıda bahsettiğim soğutmayla ilgili sorun ile ilgili bilgi vermek istiyorum; Büyük ihtimal Control Center sürümünde sıkıntı vardı. Format atıp Clevo'nun sitesindeki güncel sürücülerle yeniden yükledim aleti. Boştayken 55-60 civarıda, tam yükte 90'da tutuyor işlemciyi. Abzürd şekilde tam fan kullanımı da yapmıyor Chrome'da 1-2 sekme için . Bilginiz olsun istedim.

• Parmak izi okuyucusunu sadece bilgisayarı açarken kullanabiliyorum. Bunu daha geniş amaçlı kullanabilmek için bu modelin kendi yazılımı var mıdır? Klasör,dosya vs şifrelemek için kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

quote:

Orijinalden alıntı: Mext

Şu ürünü almayı düşünüyorum. Yorum, tavsiye var mı?

Monster'ın kendi sitesinden al, komisyon vermesinler

Bir de yukarıda bahsettiğim soğutmayla ilgili sorun ile ilgili bilgi vermek istiyorum; Büyük ihtimal Control Center sürümünde sıkıntı vardı. Format atıp Clevo'nun sitesindeki güncel sürücülerle yeniden yükledim aleti. Boştayken 55-60 civarıda, tam yükte 90'da tutuyor işlemciyi. Abzürd şekilde tam fan kullanımı da yapmıyor Chrome'da 1-2 sekme için . Bilginiz olsun istedim.

n11 den indirim alabiliyorum bir miktar onun için.

• Alet elime geçti, inceledim biraz ve ölü pixelle karşılaştım. Şimdi geri göndermem, işleme almaları ve geri göndermeleri de en erken çarşamba olacak yani 5 gün.

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m)
     Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m)

• Selamar herkese.

Windows 10lu bilgisayarımda soradan ortaya çıkan bir sorun baş gösterdi. Bilgisayarla işim bitince, 1-2 saat kullanmayacaksam uykuya alıyorum. Uykuya aldıktan sonra kulaklık fişine bağlı ses sistemimden ses gelmiyor. Sorun jackte veya ses sisteminde değil. Sorun donanımsal da değil. Sonradan ortaya çıkan yaılımsal.

Sürücü güncelleyim istedim, benim kullandığım sürücüyle aynı sürüm, sürücü. Ne yapmam gerekiyor ? Tahminim Windows 10 güncellemeleriyle birlikte geldiği ama emin de değilim haliyle.

Ekleme = Windows 10'daki es karıştırıcıyı açınca ses seviyesi göstergesi yükselip azalıyor. Sizde de benzeri bir durum var mı diye sormak istedim.

Kendinize iyi bakın.
  • Mext kullanıcısına yanıt
    Sn. Mext;

Arayın arkadaşlarımız memnuniyetle size yardımcı olsunlar. En kısa sürede aynı gün ürünü çıkartmaya çalışır arkadaşlarımız.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • sertacaygun kullanıcısına yanıt
    Sn. sertacaygun;

444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayarak arkadaşlarımızdan konu ile ilgili yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• Dr.Berkay D kullanıcısına yanıt
    Sn. Dr.Berkay;

Müşteri destek hattımızı arayarak arkadaşlarımızdan konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• iyi günler arkadaşlar
    Abra A5 V5.2 + ips ile aranıza katıldım bugün.

umarım kimseler vardır buralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 4 Aralık 2015; 15:40:21 >
  • Arkadaşlar mimar bir tanıdık var autocat falan kullanacak monster abra a5 işini görür mü

• Cs goda fps problemi yasayan varmi a5 ile?
  • genccimbomlu kullanıcısına yanıt
    Sn. genccimbomlu;

Hayırlı olsun. Bol oyun dolu güzel günler dileriz.

Saygılarımızla,

• Born To Die kullanıcısına yanıt
    Sn. Born To Die;

Problem mi yaşıyorsunuz? Evet ise ne gibi bir hata aldığınızı ayrıntılı olarak yazmanız problemin çözümünde etkili olacaktır.

Ayrıca çözüm konusunda 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı da arayabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• muaz1 kullanıcısına yanıt
    Sn. muaz1;

Çok rahat işini görecektir. Genelde Autocad ya da Solidworks, Catia, Lumion kullanıcıları 17.3" ABRA A7 modellerimizi tercih ediyorlar ama küçük ekranda çalışmak sizin için problem değilse zaten donanımlar aynı sorunsuz çalışabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.