Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sn. Mext;

Ürünü hemen teknik servisimize göndermeniz durumunda arkadaşlarımız işleminizi hızlandıracaklardır. Çok büyük bir aksilik olmadığı taktirde aynı günün akşamı ürününüz ekranı yeni bir panel ile değiştirilerek tekrar size gönderilecektir.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • sağolun teşekkürler .

bir soru sorayım ekran kartı gtx960m dx12 desteklemiyor mu sistemde 11.1 yazıyor desteklenen olarak, yüklü sürümde ise 12 yazıyor .

tam olarak anlamadım nedir durumum
    ürünümde monster abra a5 v5.2
  • genccimbomlu kullanıcısına yanıt
    Sn. genccimbomlu;

Buraya bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    yani aslında benim demek istediğim şey şu burada ekranda görüntüsünde donanımın desteklediği sürüm 11.1 diyor
    eksik güncellemem falan mı var bir yer mi güncellemem gerekiyor beklemek mi gerekiyor ?
     Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m)
    Sn. genccimbomlu;

Evet ama Intel ekran kartı sürümüne bakıyorsunuz.

Siz oyunları dahili grafik işlemcisi ile değil harici NVIDIA ekran kartı ile oynayacaksınız. Bu nedenle orada yazan ifadenin bir önemi yok. Notebookunuzun ekran kartı DX12 'yi Windows 10 ile kullanırsanız destekleyecektir.

Saygılarımızla,

• açıklamanız için teşekkür ederim
    Sn. genccimbomlu;

Rica ederiz.

Saygılarımızla,

• Arkadaşlar merhaba,

Sizlere birkaç sorum olucak özellikle bu cihazı kullananlar cevaplarsa sevinirim. IPS panele sahip broadwell işlemcili abra a5 V5.x model laptop almayı düşüyorum, sorularım;

1-Laptop üzerindeki mevcut hdd mekanik disk yuvasına eski tip ssd takılabilir mi? Yani kalınlığı 7mm'den büyük olanlar...

2-Youtube üzerinde çeşitli incelemelerde benim kullanmak istediğim "HDD CADDY" aparatı kullananlar vardı. Fakat hangi tip kullandıklarını net açıklamamışlar.Bu abra kasalar için kullanılacak hdd caddy 9.5mm olan mı? yoksa 12.7mm olan mı? ayrıca mevcut 7mm olan hdd'yi alacağımız hdd caddy'ye takıp kullanabilir miyiz?

Yardımlarınız için teşekkürler

iyi forumlar.
  • Beyler bende Abra A5 v4.1 ile aranıza katıldım cihazım beni memnun etti ancak bişey soracam ben monster sitesinde driverleri gördüm ama bios güncel mi değil mi bilmiyorum bios güncellemesi koymamışlar siteye bilginiz var mı güncel değilse güncelleyeyim
  • Bemde katilayim kulübe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba :) Bende ABRA A5 V5.1.1 kullanıcısıyım.Kullanıcı klubunu yeni gördüm :) Windows 10 kullanıcıları giriş ekranının gelmesini beklerken ekranın kararıp 30 - 40 sn kadar beklemesi ve daha sonra giriş ekranının gelmesi ile ilgili sıkıntı yaşayan var mı ? Ben dayanamayıp tekrar Windows 8.1 kurdum
    Bu arada Windows 10(1511) UEFI ve temiz kurulumdu ve Driverlar (Monster'ın yayınladıgı driverlar) + chrome ve antivirus ve birkaç media player kuruluydu.Anlam veremedim
  • Combobox kullanıcısına yanıt
    orjinal windows 10 mu yüklediniz ?
  • merhaba arkadaşlar 4 ay önce aldığım abra a5 sorun çıkardı garantiye göndereceğim ekranın sağ tarafında pixeller karışıyo renk renk oluyo ekrana dokununca oynatınca düzeliyor. Garanti hizmetleri nasıl daha önce deneyimli arkadaşlar varmı birde aras kargo ile çalışıyolarmış kargoda sıkıntı yaşayan oldumu aras pek iyi bir firma değil.
  • Merhba,
    Aleti ips li sekilde alanlardan rica edicem. Ekran panel ureticisi kimdir seri numarasini felan ogrenip paylasabilirmi.
    Mh ne sordum salladilar. Ekran kalitesini bilmek istiyorum.

• arkadaşlar sizce win10 a geçmeli miyim ? geçip sorun yaşayanlar veya yaşamayanlar varsa aydınlatabilirlerse çok sevinirim abra a5 v4.1
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    nasıl öğreniyoruz bilginiz varsa bakarım ben sistemden
  • maplurtz M kullanıcısına yanıt
    Benim bir arkadaşım bir yıldan uzun süredir kullanıyor aynı laptopu, aynı şekilde bende kullanıyorum. Çocuk defalarca gönderdi servise temizlik yaptırmak ram taktırmak için vs. Hepsinden memnun kalmış kısa sürede halledip geri göndermişler. Eğer istanbulda yaşıyorsanız Kadıköy'e şubelerine götürebilirsiniz, gün içinde hallediyorlar diye biliyorum.
  • 4.1 için sdd önerisi olan var mı acaba? 120-240 gb civarı. Ucuz yollu

• Yokmu aranızda Abra A5 ten sıkılıp satmak isteyen.
    Alıcıyım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

nasıl öğreniyoruz bilginiz varsa bakarım ben sistemden

Aidata adli programdan bakilabilir. Nits degerlerini felan merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.