Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
15
Favori
50.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maplurtz

arkadaşlar bu 3 seçenek ne işe yarıyor bilen var mı

Kontrol panelini nasıl açıyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende v5.1.1 var ve yaklaşık bir aydır sabit diskten cızırtı gibi ses geliyor ne yapmalıyım ne gibi problem olabilir. Servise götürürsem düzeltirler mi?
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Sn. Kakà;

Control Center isimli programı bilgisayarınızda kurulu ise saat ikonu olan bölümden ikona çift tıkladığınızda program arayüzü açılacaktır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • RAkara kullanıcısına yanıt
    Sn. RAkara;

Dilerseniz bu konu ile ilgili olarak 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayıp arkadaşlarımıza yaşadığınız problemi iletin size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışsınlar.

Saygılarımızla,

• maplurtz M kullanıcısına yanıt
    Sn. maplurtz;

1 > Num Lock tuşu açık iken yanar.
    A > Caps Lock tuşu açık iken yanar.
    En alttaki ikon ise Scroll Lock açık iken yanar.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. Kakà;

Control Center isimli programı bilgisayarınızda kurulu ise saat ikonu olan bölümden ikona çift tıkladığınızda program arayüzü açılacaktır.

Saygılarımızla,

Bende yok o program , nerden indirebilirim?

Sn. Kakà;

www.monsternotebook.com.tr
    Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
    http://www.monsternotebook.com.tr/suruculer.html
    linkinden modelinize ait sürücüler sayfasından ilgili programı indirip kurabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• quote:

Sn. Kakà;

Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
    http://www.monsternotebook.com.tr/suruculer.html
    linkinden modelinize ait sürücüler sayfasından ilgili programı indirip kurabilirsiniz.

Saygılarımızla,

O listeden hangisini indirecegim. Control center diye bir şey yok

Sn. Kakà;

ABRAA5V5.1.X Sürücü Sayfası
    http://www.monsternotebook.com.tr/ABRAA5V5X.html
    linkinde "Kısayol Tuşları > Kısayol Panel Sürücüsü" olarak yazıyor. "Hotkey > Control Center Programı" olarak yazmıyor sanıyorum siz de bu nedenle Control Center programını bulamadınız.

Konu ile ilgilenen arkadaşlarımızı bilgilendirdim kısa bir süre sonra tekrar kontrol etmenizi rica ediyorum.

Saygılarımızla,

• arkadaslar bende abra a5 v5 var.bu cihazin kasasi biraz dayaniksiz gibi.ekran kismini hafif ittirince bukuluyor bu yuzden sirt cantama atip tasimaya korkuyorum kitaplar falan da var.laptop cantasi mi almali miyim yoksa sorun olmaz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batgyro kullanıcısına yanıt
    Bir problem olmaz monster ile çok kez seyahat ettim sorun yaşamadım.
  • Arkadaşlar ben de abra a5 almayı düşünmeye başladı. Kullananlar ses kalitesi, yüksekliği için ne der? Aradığım ultra düzeyde müthiş sesler değil ama vasatın üstüne çıksın isterim açıkçası.

Ayrıca yanımda taşıyacağım çokça, ağırlığı ve ondan da ziyade malzeme kalitesi nasıldır? Ne dersiniz bu noktada acaba?
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de ABRA A5 V5.2 + Samsung 120GB 850 EVO M.2 Sata SSD + IPS Mat LED Ekran ilaveleri ile aranızdayım :) Pazartesi öğlen verdiğim sipariş salı günü öğleden sonra elime ulaştı. Teşekkürler Monster ;)
  • Dr.Berkay D kullanıcısına yanıt
    Sn. Dr.Berkay;

Monster markasını tercih ettiğiniz için biz de size teşekkür ederiz.

Bol oyun dolu güzel günler dileriz.

Saygılarımızla,

• Merhaba,

Soğutma ayarını "otomatik" yaptığım zaman Chrome'da 1-2 sekmenin yüklenişi bile fanı epey aktif hale getiriyor. Oyun oynadığım sırada fan istediği kadar ses çıkartsın, sorun değil benim için. Ama 1-2 tane sekmenin açılışı bu kadar soğutma ihtiyacı doğurduğunu düşünmüyorum daha önceki notebook deneyimlerime göre. Büyük ihtimâl BIOS kaynaklı olsa gerek. Sormak istediğim; Kullandığım ayarlar işlemci sıcaklığının aşırı artmasına veya anakart bileşenlerinin ömrünü olumsuz etkilemesine yol açar mı ?

Ek olarak BIOS güncellemeleri hakkında bir şey sormak istiyorum. Şu anki BIOS sürümü, yani 1.03.05 sürümünden başka BIOS sürümünü yayınlayacak mısınız ? Ve bir de masaüstü üzerinden BIOS flash'layabilsek daha iyi olurdu.

İyi çalışmalar diliyorum.

• sertacaygun kullanıcısına yanıt
    Sn. sertacaygun;

Kullandığın uygulamalar arka planda kapatmadığın sürece açık kalır ve işlemciyi kullanır.

Bu uygulamaların işlemciyi ne kadar kullandığını görev yöneticisinden performans sekmesi altından CPU % kullanımı grafiğinden kontrol edebilirsin.

Gereksiz uygulamaları kapatman yararlı olur hatta güç seçeneklerinden cihazı dengeli moda alman işlemciyi gereksiz yormaz ve gerektiği zaman kullanılmasını sağlar ama uzun vadede cihazına da zararı dokunmaz.

Chrome 'u açtığında arka planda tarayıcıya ilave olarak çalışan gereksiz eklenti ya da istem dışı cihazına programlar ile birlikte kurulan malware diye tabir edilen yazılımlar varsa bunlar sekme yüklenirken işlemciye yük bindiriyor olabilir ve doğal olarakta işlemci kendini korumaya almak için fanı yüksek devire bir süre çalıştırıp sonra normale çekiyor olabilir. Bu bir sorun değil aksine koruma tedbirinden kaynaklanıyor.

Ayrıca bazı siteler arka planda çalıştırdıkları flash veya java tabanlı script veya reklamlar ile pc 'leri gereksiz yorabilirler bu yazılımlardan veya reklamlardan korunmak için reklamları engellemeye yarayan eklentileri deneyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 14 Ekim 2015; 15:55:21 >

• quote:

Sn. sertacaygun;

Kullandığın uygulamalar arka planda kapatmadığın sürece açık kalır ve işlemciyi kullanır.

Bu uygulamaların işlemciyi ne kadar kullandığını görev yöneticisinden performans sekmesi altından CPU % kullanımı grafiğinden kontrol edebilirsin.

Gereksiz uygulamaları kapatman yararlı olur hatta güç seçeneklerinden cihazı dengeli moda alman işlemciyi gereksiz yormaz ve gerektiği zaman kullanılmasını sağlar ama uzun vadede cihazına da zararı dokunmaz.

Chrome 'u açtığında arka planda tarayıcıya ilave olarak çalışan gereksiz eklenti ya da istem dışı cihazına programlar ile birlikte kurulan malware diye tabir edilen yazılımlar varsa bunlar sekme yüklenirken işlemciye yük bindiriyor olabilir ve doğal olarakta işlemci kendini korumaya almak için fanı yüksek devire bir süre çalıştırıp sonra normale çekiyor olabilir. Bu bir sorun değil aksine koruma tedbirinden kaynaklanıyor.

Ayrıca bazı siteler arka planda çalıştırdıkları flash veya java tabanlı script veya reklamlar ile pc 'leri gereksiz yorabilirler bu yazılımlardan veya reklamlardan korunmak için reklamları engellemeye yarayan eklentileri deneyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Sistemimde antivirüs yüklü. İşlemciye yük bindiren sadece Chrome. O da sadece web sayfaları yüklenirken %20 civarı. Peki şu sıcaklık değerleri masaüstü uygulamalarını kullandığım zaman dilimi için ideal mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sertacaygun kullanıcısına yanıt
    Sn. sertacaygun;

Yüklediğiniz resim gözükmüyor. Sorunuzu sitemizin MESAJ GÖNDER bölümünden sormanızı rica ediyoruz.

Ayrıca dilerseniz 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayarak arkadaşlarımızdan konu ile ilgili telefondan da destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• windows 10 x64 de çalışmayan bir program ya da uyumsuz bir sürücü var mı?
  • Bazen bilgisayar gtx 960m ekran kartını görmüyor. Bilgisayarı tekrar başlatınca görüyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Bir de son zamanlarda mavi ekran olayı artmaya başladı. Oyun dışında sadece nette gezinirken bile mavi ekran aldım. Sinir bozmaya başladı bu durum.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.