Şimdi Ara

Monster Abra A5 V14.1 tavsiye , soğutucu ve ssd öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monster Abra A5 V14.1 tavsiye , soğutucu ve ssd öneri

Abra A5 v14.1 i yukarıda ki gibi özelleştirdim. Fiyat şuan 7.900
    Bu bilgisayarı kullananlar öneririmisiniz ? Akarı kokarı var mı ?

SSD seçeneğinde 2 şey arasında kaldım.
    1-) XPG 256 gb okuma 1000mbs yazma 800mbs
    2-) İntel 540s 360gb okuma 560mbs yazma 480mbs
    Aradaki hız farkı çok etkiler mi ? İntel de daha fazla alan var diye aklımı çeliyor.

Son olaraktan :) Soğutucu tavsiyesi verebilirmisiniz ?
    Şimdiden teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekret17 -- 17 Eylül 2018; 15:35:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hız farkı etkiler hocam bu birincisi. İkinci olarak da bu kadar para vermenize gerek olmadığını düşünüyorum. Daha uygun fiyata aynı özelliklerde bilgisayar bulmak mümkün.
  • Daha geçen gün 14.1 modelini aldım ve şu an bu bilgisayardan yazıyorum. ssd olarak özelleştir ve sepete ekle kısmındaki 480 gb xpg modelini aldım. Ram 2adet 8gb senin aldığın modelden. 8300 tl ye denk geldi. Fakat diğerleri ile kıyaslandığında daha uygun. 10 saniye gibi bir sürede açılıyor. Ve hızı gayet iyi. Far Cry 5 oynarken ısınmaya başladı ben de sernin gibi soğutucu arıyorum :D
  • Misaros kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı özelliklerde daha düşük fiyata dell alınabiliyor. Hem hdd 5400 rpm hemde kasası çok kaba bence. Uzun süre kullanacağım için içime sinerek beğenerek almak istiyorum :)

• serkan17117 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Nasıl cihaz ? Memnun musunuz ? Var mı bi sıkıntısı ? Çok oyun oynamam , yani oynarım ama oda Metin 2 :) yazılım render ve grafik tasarım işlerinde kullanmayı düşünüyorum. T5 v18.1 e de kayıyor gözüm ama çok pahalı 1060 çok gerekli mi sizce :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.