Az önce siparişi geçtim ve bilgilendirdiler aradığım zaman 3 güne elimde olacak bende yorumlarınızı almak istiyorum. Sipariş verdiğim özellikler: İşlemci: Intel® Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz; 47W; 22nm Ram:8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM Ekran Kartı:2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2 Ekran:15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran HDD:750GB Western Digital Scorpio Black 9.5mm 7200RPM HDD SATA-3 SSD:şimdilik yok sonradan takmayı düşünüyorum
Ayrıca elimde 4 GBlık DDR3 başka bi ram daha var onuda takacağım yorumlarınız önemli benim için
Yeterince güzel bir bilgisayar. Bu fiyatta daha iyi özellikler bulunamaz herhalde. Hayırlı olsun. Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyoruz ben de almayı düşünüyorum çünkü.
Teşekkürler elime geçer geçmez paylaşcağım bilgileri
Ben de aldım bugün elimde olacak bir sıkıntı olmazsa,elime geçince belki bilgilendirme konusu açarım.
Bende bu hafta sipariş vermeyi düşünüyorum. Acaba ne kadar sürede elinize ulaşacak buradan bilgilendirirseniz sevinirim. Birde ne kadar ödediğinizi öğrenebilirmiyim? Şimdiden hayırlı olsun
Ben 3 gün demiştim ama ürün bugün elime ulaşacak o konuda baya hızlılar 1gün içinde geliyomuş 2951 tl ödedim öğrenci indirimi + çanta özelleştirmesi ile
Bilgisayar elime ulaştı arkadaşlar 1 günden daha kısa sürede 19 saatte elime ulaştı