Şimdi Ara

MONSTER® ABRA A7 V5.2 17.3' SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyigünler. 3 gün önce başlıkda ismini yazdığım gibi MONSTER® ABRA A7 V5.2 17.3" laptop aldım.Bir çok ağır oyunu sorunsuz kaldırmasına rağmen metin2 ye girdiğimde giriş yapma yerinde belirli belirsiz siyah dikdörtgenler çıkıyor ve ID şifre yazarkende yazılar gözükmüyor.Ezbere giriş yaptıktan sonra oyun donuyor ve bi süre sonra siyah ekran gelip oyun kapanıyor.Dediğim gibi bilgisayar canavar gibi ama metin2de bu aksilikle karşılaştım yardımlarınızı bekliyorum

• Sorunumun videosu : https://youtu.be/vl3iR4WsywA
  • Bu sorunu bende dahil çok kişi yaşıyor sorun galiba win 8.1 den kaynaklı yani sizle alakası yok oyunun dosyalarındaki bir sorun bu. Win7 kurma şansınız falan varsa roun çözülebilir haftasonu deneyeceğim sizide bilgilendiririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel hd graphicsi kaldıracaksın, windows güncellemesi yoluyla ilk driveri güncellediğini biliyorum. Sonra pcnin yanında gelen driveri kuracaksın ve güncellemeyeceksin, ben böyle çözdüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede Aynı Sorun var Inteli kaldırdım bir halt olmadı bendede 4600 var öncenden vermiyordu bu hatayı şimdi baklaım Inteli kaldırıp eski direver kurucam inşallah olur kaç aydır bu sorun yüzünden mt2 ye giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JollyJumper18

Öncelikle herkese iyigünler. 3 gün önce başlıkda ismini yazdığım gibi MONSTER® ABRA A7 V5.2 17.3" laptop aldım.Bir çok ağır oyunu sorunsuz kaldırmasına rağmen metin2 ye girdiğimde giriş yapma yerinde belirli belirsiz siyah dikdörtgenler çıkıyor ve ID şifre yazarkende yazılar gözükmüyor.Ezbere giriş yaptıktan sonra oyun donuyor ve bi süre sonra siyah ekran gelip oyun kapanıyor.Dediğim gibi bilgisayar canavar gibi ama metin2de bu aksilikle karşılaştım yardımlarınızı bekliyorum

hocam meraba,
    Bende monster abra a7 v5.2 almayı düşünüyorum bilgisayar hakkındaki görüşleriniz nelerdir varsa belli başlı sorunlar var mı bi tanıtırsanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sanıyorum ki seninki de intel hd graphics 5500. Suan 5500 için çözüm yok eski sürümlerini güncellendiğinde açılıyordu fakat 5500 öyle değil. windows 10 u bekliyorum w10 da çalışmassa windows 7 ye dönüş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    ABRA A5 V17.3 Kamera Problemi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyululuk modunda çalıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.