Şimdi Ara

Monster Almadan Önce Kafamda ki Soru İşaretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bir süredir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum suan ki bilgisayarım acer aspire 5741g bildiğiniz gibi pek iyi bir cihaz değil,neyse bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine monster almayı düşünüyorum abra a7 ve a5 modeli bütçeme uygun fakat a7 modeli için ısınma sorunu olduğunu duydum bu doğru mu birde doğru ise aynı şey a5te de var mı ? Bir de işletim sistemi yüklü olmadan geldiği söyleniyor eğer kendim windows 7 yüklersem driverlarda bir sıkıntı olur mu ? Arkadaşlar bunların haricinde monster hakkında bildiğiniz sıkıntılı başka bir yön veya üstün olan memnun kalacağımız bir yön varmı veya monster alma şunu al diyebileceğiniz bir pc varsa yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle merhaba. Monster Tulpar T5 V4.3 modelini yaklaşık 10 gün kullanıp 15 gün koşulsuz iade fırsatıyla iade ettim. Benim aldığım modelde gtx970m 6gb ekran kartı vardı ve oyunlarda performans o fiyata alınabilecek diğer markaların notebooklarına kıyasla hayli iyiydi. Dying Light'ı max ayarlarda 35-45 fps arası oynayabiliyordum mesela.

Kasa kalitesini sorarsan o kadar güzel değil biraz ucuz gibi duruyordu. Ama görünüş şahsen benim için önemli değil performans olduktan sonra.

Neden iade ettiğime gelince, ekranda ışık sızması problemi vardı. Siyah renkleri ekranın bazı kenarları ve köşeleri tam gösteremiyor parlaklık oluyordu. Film izlerken beni inanılmaz derecede rahatsız ediyor odaklanamıyordum. Özellikle tüm karanlık sahnelerde gözüm köşelere takılıyordu. Sonra servisi arayıp bunu söylediğimde bana slim tarzı kasaların ekranlarında ışık sızmasının normal olduğunu, bunun bir sorun olmadığını, değiştirseler bile tekrar olacağını söylediler. Bende teşekkür edip kapattım telefonu ve iade hakkımı kullandım.

Yaşadığım tecrübeler bunlar, kafanda olumlu veya olumsuz bir fikir oluşmasına yardımcı olmuşumdur umarım. Bunu kesinlikle Monster'ı kötülemek için yapmıyorum hatta sadece 10 gün geçirmemize rağmen notebookumu özlüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedhirweg -- 28 Şubat 2016; 22:39:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haydarix

Öncelikle merhaba. Monster Tulpar T5 V4.3 modelini yaklaşık 10 gün kullanıp 15 gün koşulsuz iade fırsatıyla iade ettim. Benim aldığım modelde gtx970m 6gb ekran kartı vardı ve oyunlarda performans o fiyata alınabilecek diğer markaların notebooklarına kıyasla hayli iyiydi. Dying Light'ı max ayarlarda 35-45 fps arası oynayabiliyordum mesela.

Kasa kalitesini sorarsan o kadar güzel değil biraz ucuz gibi duruyordu. Ama görünüş şahsen benim için önemli değil performans olduktan sonra.

Neden iade ettiğime gelince, ekranda ışık sızması problemi vardı. Siyah renkleri ekranın bazı kenarları ve köşeleri tam gösteremiyor parlaklık oluyordu. Film izlerken beni inanılmaz derecede rahatsız ediyor odaklanamıyordum. Özellikle tüm karanlık sahnelerde gözüm köşelere takılıyordu. Sonra servisi arayıp bunu söylediğimde bana slim tarzı kasaların ekranlarında ışık sızmasının normal olduğunu, bunun bir sorun olmadığını, değiştirseler bile tekrar olacağını söylediler. Bende teşekkür edip kapattım telefonu ve iade hakkımı kullandım.

Yaşadığım tecrübeler bunlar, kafanda olumlu veya olumsuz bir fikir oluşmasına yardımcı olmuşumdur umarım. Bunu kesinlikle Monster'ı kötülemek için yapmıyorum hatta sadece 10 gün geçirmemize rağmen notebookumu özlüyorum.

Yani bu tip şeyler benim için de çok önemli dikkat sıkıntısı olan birisiyim ve belgesel serilerine çok düşkün biriyim ve film izlemeye eğer abra a5 ve a7 de böyle bir sorun yoksa almayı düşünüyorum kasa görüntüsü benim için de pek önemli değil birde fan sesi gibi bir sıkıntı oluyormuydu acaba

• tlindemann T kullanıcısına yanıt
    Fan sesi sadece turbo fan'a geçince veya performans gerektiren oyunları oynayınca rahatsız ediyordu. Ama kulaklık takılabileceğinden dolayı bence çok önemli bir sorun değil.

Beni asıl rahatsız eden ses HDD'den gelen seslerdi. Gece sessiz bir ortamda rahatsız edici derecede ses çıkartabiliyor HDD sanırım 7200rpm olmasından dolayı. Ama bu da SSD takarak çözülebilecek bir problem SSD'ler sessiz çalıştığından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haydarix

Fan sesi sadece turbo fan'a geçince veya performans gerektiren oyunları oynayınca rahatsız ediyordu. Ama kulaklık takılabileceğinden dolayı bence çok önemli bir sorun değil.

Beni asıl rahatsız eden ses HDD'den gelen seslerdi. Gece sessiz bir ortamda rahatsız edici derecede ses çıkartabiliyor HDD sanırım 7200rpm olmasından dolayı. Ama bu da SSD takarak çözülebilecek bir problem SSD'ler sessiz çalıştığından dolayı.

İste a5 te ssd yok o yüzden a7 düşünmem lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.