Bildirim
Monster Beats Mixr sorum var
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nereden aldınız hocam? -
yurtdışına sürekli giriş çıkan arkadaşıma aldırdım. bu bir problem midir yoksa mixr modellerde bu var mı çünkü iphone ve pc'de çok iyi ama nokia 5800 ve vodafone smarttab 10'da performans alamadım... -
5800 a takarak kulaklıga resmen küfür etmişssiniz zaten o yüzden sorun çıkartıyordur :)) -
Beats ürünlerini apple ürünleriyle kullanmanız tavsiye edilir zaten.Nokia bir telefonda çalışşsa bile gerçek kalitesinin %40 ını verir. -
quote:
Orijinalden alıntı: musty-016
Beats ürünlerini apple ürünleriyle kullanmanız tavsiye edilir zaten.Nokia bir telefonda çalışşsa bile gerçek kalitesinin %40 ını verir.
Böyle bir şey yok efendim.Bu olay monster'ın ticari çıkarları dolayısıyla apple ile çok içli dışlı olmasından kaynaklanan, tüketicinin düştüğü bir yanılgıdır. Beats'in apple ile münasebeti control talk'dan dolayıdır sadece ve sadece.Bunun dışında adam gibi bir player'da denediniz mi hiç bir beats ürününü de %40 gibi kesin bir rakam vermekten bile kaçınmıyorsunuz?
Apple+beats=en iyi performans olayı yok.En iyi player her zaman sizin zevkinize göre ve teknik olarak iyi olandır.Apple'da eq. ayarı bile yokken bir kulaklıktan apple ile istediğiniz sesi almak ne derece mümkündür bilemiyorum.İsterseniz gidip forumda ki bilgililere sorabilirsiniz, ne müzik çalarlar varmış.Arkadaşım ibeats'i htc'de kullanıyor(urbeats değil yani xe dışında bir htc) bir başka arkadaşım 1 ay öncesine kadar mediaMarkt'da nokia telefonu ile test edebilme şansı bulduğu beatsi öve öve bitiremiyor.
Buradan çıkan sonuç üzülerek söylüyorum ama küçük bir ihtimal de olsa arkadaşın ürünü sahte olabilir.Yada mixR'lar yeni çıktığı için ve şu anda resmen deneme/yanılma yöntemi ile piyasada test edildiği için kronik problemleri olabilir.Bir ihtimal beyaz ve kırmızı modelleri çıktığında siyahlara da teknik bakımdan güncelleme gelebilir.Böyle genel bir sorun varsa o zaman belirtilir.Fakat bu sorun şuanda sizi cidden rahatsız ediyorsa,ürününüzün kaydı resmi olarak beats'e yaptırıldıysa,müşteri hizmetlerine mail atmanızı tavsiye ederim.Ürün yurt içinden alınmadığı için Aztek bu konuda yardım etmez.Yurt içinden alınmış bir beats olsaydı keşke yollardınız aztek'e bir kaç güne sorun halledilmiş veya yenisi yollanmış şekilde kafanız rahat olurdu.Şimdilik yardımım bu kadar başka konularda da olursa sorunlarınız seve seve yardım ederim.
İyi günler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana.. -- 27 Mayıs 2012; 11:04:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana..
quote:
Orijinalden alıntı: musty-016
Beats ürünlerini apple ürünleriyle kullanmanız tavsiye edilir zaten.Nokia bir telefonda çalışşsa bile gerçek kalitesinin %40 ını verir.
Böyle bir şey yok efendim.Bu olay monster'ın ticari çıkarları dolayısıyla apple ile çok içli dışlı olmasından kaynaklanan, tüketicinin düştüğü bir yanılgıdır. Beats'in apple ile münasebeti control talk'dan dolayıdır sadece ve sadece.Bunun dışında adam gibi bir player'da denediniz mi hiç bir beats ürününü de %40 gibi kesin bir rakam vermekten bile kaçınmıyorsunuz?
Apple+beats=en iyi performans olayı yok.En iyi player her zaman sizin zevkinize göre ve teknik olarak iyi olandır.Apple'da eq. ayarı bile yokken bir kulaklıktan apple ile istediğiniz sesi almak ne derece mümkündür bilemiyorum.İsterseniz gidip forumda ki bilgililere sorabilirsiniz, ne müzik çalarlar varmış.Arkadaşım ibeats'i htc'de kullanıyor(urbeats değil yani xe dışında bir htc) bir başka arkadaşım 1 ay öncesine kadar mediaMarkt'da nokia telefonu ile test edebilme şansı bulduğu beatsi öve öve bitiremiyor.
Buradan çıkan sonuç üzülerek söylüyorum ama küçük bir ihtimal de olsa arkadaşın ürünü sahte olabilir.Yada mixR'lar yeni çıktığı için ve şu anda resmen deneme/yanılma yöntemi ile piyasada test edildiği için kronik problemleri olabilir.Bir ihtimal beyaz ve kırmızı modelleri çıktığında siyahlara da teknik bakımdan güncelleme gelebilir.Böyle genel bir sorun varsa o zaman belirtilir.Fakat bu sorun şuanda sizi cidden rahatsız ediyorsa,ürününüzün kaydı resmi olarak beats'e yaptırıldıysa,müşteri hizmetlerine mail atmanızı tavsiye ederim.Ürün yurt içinden alınmadığı için Aztek bu konuda yardım etmez.Yurt içinden alınmış bir beats olsaydı keşke yollardınız aztek'e bir kaç güne sorun halledilmiş veya yenisi yollanmış şekilde kafanız rahat olurdu.Şimdilik yardımım bu kadar başka konularda da olursa sorunlarınız seve seve yardım ederim.
İyi günler..
Arkadaşım bir kere okuyup ne anladıysan ona göre cevap vermişsin de benim demek istediğim şu. Örneğin; Blackberry Bold 9700'e Beats Studio'yu taktığında alacağın kalite+seviye ile apple bir cihaza ( ipod+iphone+ipad ) taktığında alacağın kalite+seviye aynı değil çok daha düşük ayrıca nokia telefona taktığında bu Blackberry Bold 9700'den daha da düşüyor.Şimdi ben bunları kafamdan uydurucak değilim.Tek tek denedim ve deneyimimi buraya yazıyorum.Kesin %40 yada %80 demedim aklımdan geçen ortalama bir değer yazdım ki bu da deneyimlerime göre.
Evet diğer arkadaşın ürünü belki de orjinal değildir ama ben Beatsin nerdeyse tüm ürünlerini tek tek deneyip kullanmış birisiyim.Bu deneyimlerime göre bir bilgi paylaşırım,yoksa senin dediklerini apple ile içli dışlı olmalarını reklam paylarını hepsini bende biliyorum.Kısacası benim arkadaşa demek istediğim,örneğin kulaklığı nokia telefonda yada blackberryde kullanacaksa tam verim alamıycağıydı.Bu düşünceme deneyimime inanmayan varsa da yukarda yazdıklarımı deneyebilirler.
-
meraba arkadaşlar ban iki tane sipariş verdim mixr ve tour mikrafonlu. fakat benim telefona uymadi sony xperia tour saticam hic kulanmadim 2 sene garanti orjinal D&R MAADAN ALDİM herturlu gaantiye vrim numaram benim cep 05546723090 adim zakir adresim restammm_09@hotmail.com ayin 19.09.2012 ulaşti bana kargoyla -
Yanlis kulaklik almissiniz, geri gonderin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mobile Prof.
monster dr dre beats audio kullaklığa media mark 1120 TL istiyor almamı tavsiye edermisiniz bu fiyatta pahalı değil mi ? -
300 liraya aynı performansı alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: legolas4121
quote:
monster dr dre beats audio kullaklığa media mark 1120 TL istiyor almamı tavsiye edermisiniz bu fiyatta pahalı değil mi ?
Yapmayın,etmeyin. 1100 TL o kulaklığa verilir mi?
Performansın P sini alırsınız o ayrı tabii.. -
quote:
quote:
quote:
monster dr dre beats audio kullaklığa media mark 1120 TL istiyor almamı tavsiye edermisiniz bu fiyatta pahalı değil mi ?
Performansın P sini alırsınız o ayrı tabii..
türkiyede bulabiliceğim hangi kulaklığı tavsiye edersiniz hayatımda güzel müzik dinliyemedim mp3 çalar alıyorum olmuyor kulaklık alıyorum olmuyor sonra herkez beats audio dio onuda alayımda şu müziği dinliyim diyorum peki bu kulaklık kaç TL olsa alınır alsam güzel ses çıkar mı siz tavsiyede bulunun alma diyince ben yine yanlış yerlere kayarım siz tavsiye edin lütfen
-
quote:
quote:
quote:
quote:
türkiyede bulabiliceğim hangi kulaklığı tavsiye edersiniz hayatımda güzel müzik dinliyemedim mp3 çalar alıyorum olmuyor kulaklık alıyorum olmuyor sonra herkez beats audio dio onuda alayımda şu müziği dinliyim diyorum peki bu kulaklık kaç TL olsa alınır alsam güzel ses çıkar mı siz tavsiyede bulunun alma diyince ben yine yanlış yerlere kayarım siz tavsiye edin lütfen
Öncelikle kulaklık kültürüm burada bulunan arkadaşların 10'da 1'i kadar belki vardır. (10larca, 100lerce, milyonlarca kulaklık denemedim.)
Yine de bilgilendirmek amacıyla bir iki kelam edeyim.
Dinlediğiniz Müzik türü,
Kullanılan kaynak (Bu çok önemli.) daha da açmak gerekirse; Mp3 çalar mı? Yoksa Pc mi kullanılacak?
İleriye dönük mü? veya (Şunu alayım da.. ileride nasıl olsa istediğim tarzda bir kulaklık alıp ikisini birlikte kullanırım hesabı.)
Yani bütçenin en fazla kısmını kulaklığa yatırıp, toptan mı çözmek istiyorsunuz?
1000 TL civarına alacağınız herhangi üst seviye kulaklık için Amfi ve Dac %90 gereklidir. (Bazı güç istemeyen Lüks kulaklıklar hariç..)
Ben olsam bütçeyi biraz düşürürdüm. Ne de olsa ilk defa böyle bir kulaklık alacaksınız. Seviye seviye atlamanız daha doğru olur. (Daha önce kulaklık deneyiminiz varsa alabilirsiniz.)
Son olarak,
Taşınabilir bir sistem mi düşünüyorsunuz?
Vereceğiniz cevaba karşılık veremeyebilirim. Ne de olsa fazla kulaklık ve Amfi tecrübem yok.
Bilgili arkadaşlar daha fazla aydınlatır sizi.
Mesela ben 900TL'ye HD650 almıştım. Uplifting Trance ve Psychedelic Rock dinlerim. (Arada bir Jazz vs. bir şeylere akıyorum.)
Benim için en iyi çözüm HD650 olmuştu.
Onun için her zaman tanıdıklarıma da söylerim.. Dinlediğiniz Müzik türünü söyleyin diye.
Not: Alıntı'ya cevap vermiyorum. Bu mesaj güncellenecektir kalabalık olmasın diye.
Beats rezalet. Öyle böyle değil gerçekten rezalet. Doğal değil, hiç bir türe gitmiyor.
Rap dinleyeyim dedim, o bile olmuyor. Ben böyle rezalet kulaklık görmedim.
Daha çok yazmak isterdim de.. Beats fanları kızar diye yazmıyorum. 5 kuruş verilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 27 Eylül 2012; 12:48:46 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Öncelikle kulaklık kültürüm burada bulunan arkadaşların 10'da 1'i kadar belki vardır. (10larca, 100lerce, milyonlarca kulaklık denemedim.)
Yine de bilgilendirmek amacıyla bir iki kelam edeyim.
Dinlediğiniz Müzik türü,
Kullanılan kaynak (Bu çok önemli.) daha da açmak gerekirse; Mp3 çalar mı? Yoksa Pc mi kullanılacak?
İleriye dönük mü? veya (Şunu alayım da.. ileride nasıl olsa istediğim tarzda bir kulaklık alıp ikisini birlikte kullanırım hesabı.)
Yani bütçenin en fazla kısmını kulaklığa yatırıp, toptan mı çözmek istiyorsunuz?
1000 TL civarına alacağınız herhangi üst seviye kulaklık için Amfi ve Dac %90 gereklidir. (Bazı güç istemeyen Lüks kulaklıklar hariç..)
Ben olsam bütçeyi biraz düşürürdüm. Ne de olsa ilk defa böyle bir kulaklık alacaksınız. Seviye seviye atlamanız daha doğru olur. (Daha önce kulaklık deneyiminiz varsa alabilirsiniz.)
Son olarak,
Taşınabilir bir sistem mi düşünüyorsunuz?
Vereceğiniz cevaba karşılık veremeyebilirim. Ne de olsa fazla kulaklık ve Amfi tecrübem yok.
Bilgili arkadaşlar daha fazla aydınlatır sizi.
Mesela ben 900TL'ye HD650 almıştım. Uplifting Trance ve Psychedelic Rock dinlerim. (Arada bir Jazz vs. bir şeylere akıyorum.)
Benim için en iyi çözüm HD650 olmuştu.
Onun için her zaman tanıdıklarıma da söylerim.. Dinlediğiniz Müzik türünü söyleyin diye.
kardeşim ben rock da severim dinlerimde arembi de severim özellikle rihanna kulağımın içi hoplasın istiyorum bası duymak istiyorum güm güm hissettirsin :)
kulaklığı taktımı başka bi aleme geçilirya o şekil dünya ile bağlantıyı kessin otobüste serviste öle bi kulaklık önerebilirmisn
mp3 çalar da ve htc one x alıcam ondada beats audio ses sistemi var onda dinlemeyi düşünüyorum
taşınabilir sistem düşünüyoum yolculuklarda ünüversiteye giderken servise binerken o şekil bir kulaklık olsun
olsun siz yinede fikrinizi söleyin ayrıca bu monster beats audio kulaklığı neden önermiyosunuz fiyatı ne kadar olursa alınmalı Almanyada fiyatı ne kadardır ? şimdiden teşekkür ederim cevap verdiginiz için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas4121 -- 26 Eylül 2012; 22:29:12 >
-
Studio ya 300 bilemedin 400 verilir enn fazla. AKG K518 e bir amfi taksak aynı güçte baslar çıkıyor yinee. HTC ürünleri ses kalitesi pek iyi olmayan telefonlardır. Onunla kullanılacaksa zaten 1 milyarlık kulaklıktan %50 verim almanın anlamı yok. O bütçeye ultrasone hfı580, adam gibi bir player ve başlangıç için e11 gibi bir amfi alınır. Mis gibi de olur bas arayan biri için. Ama bence de fazla uçmayın. Yüksek seviye ürünlere çıkılacaksa düzgün bir player şart.
Beats ürünleri Monster markasına aittir ve şu an Nokia Lumia Serisinin kulaklıkları da Monster'ındır. (Bkz.http://www.puritybymonster.com/en/#page_home ) -
quote:
Orijinalden alıntı: berkoncu
Beats ürünleri Monster markasına aittir ve şu an Nokia Lumia Serisinin kulaklıkları da Monster'ındır. (Bkz.http://www.puritybymonster.com/en/#page_home )
Beats ile Monster anlaşmayı kesti artık Beats kendi kulaklıklarını Monster kendi kulaklıklarını üretiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X