Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süre baktım f/p olarak monster tulpar t7 v20.2 de karar kıldım. Stokta yoktu aradım 2 de girecek dediler 2 de girdi.

Gg de world kampanyası 100 lira avantajix 100 lira isteyen kazanlar kulübü ile 50 ile 10299 yerine 10049 liraya gelir.

İ10, rtx2060 2020, 144hz ekran, 17,3 inç, gördüğüm kadarıyla epey iyi müşteri hizmetleri derken tav oldum valla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s All Good Man kullanıcısına yanıt
    i7 nin altında bir işlemci artık sana tat vermez , elinde imkanının varsa T7 19 serisi ne bak derim. ps4 4800 tl olmuş ben 1 kol 1 oyun sony mağazadan 1000 tl ye almıştım :)))) sırf oyun için çok yüksek ,,,, ayrıca t serisini ps gibi kullanabilirsin özellikle monster ın oyun kolu çok başarılı ...steam de wifi bağlatı var tv uyumlu ise vs. yani t serisi kullanıcısı olarak al derim. dolar düşüyor fiyatlara etkisi de olabilir.
  • Monster önerir misiniz dernek üyelerimiz :)
  • Beyler aldım 20.2 de bilemedim. İnsanlar neden önyargılı bu kadar?

Canım sıkıldı iade mi etsem diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedGhost

Beyler aldım 20.2 de bilemedim. İnsanlar neden önyargılı bu kadar?

Canım sıkıldı iade mi etsem diye düşünüyorum.
    2 yıldır abra kullanıyorum, gayet stabil. Ünlü markaları da şikayet eden çok kişi var. Onun için çok takmayın kafaya
  • RedGhost kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan niye geri verecenki canavar gibi oyun laptopu
    Aç oyna keyifle sen boşver milleti keyfine bak
  • Tasarım bakımından sizcede abra modelleri tulpar modellerinden daha iyi değil mi?

• baser kullanıcısına yanıt
    Abra nın hangi modelini ve hangi versiyonunu kullanıyorsun hiç keşke masaüstü alsaydım diyormusun

• RedGhost kullanıcısına yanıt
    Tulpar sencede abraya göre biraz fazla kaba durmuyor mu ve tulpar a o kadar para vermek sana dokunmuyormu

• Bence tulpar abradan daha iyi daha yeni sistem tulparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıratorak

Abra nın hangi modelini ve hangi versiyonunu kullanıyorsun hiç keşke masaüstü alsaydım diyormusun
    Masaüstü en iyi seçenek ama ben tatile ve/veya kafeye çok giderim. Onun için laptop almak zorundaydım.
    Abra a5 v13.3
  • Gerçekten bi canavar ..

• baser kullanıcısına yanıt
    Evet benimde en sevdiğim versiyonlardan fakat versyon 15e göre üst çerçeve biraz fazla kalın değilmi özellikle versyon 15e göre

• quote:

Orijinalden alıntı: fıratorak

Evet benimde en sevdiğim versiyonlardan fakat versyon 15e göre üst çerçeve biraz fazla kalın değilmi özellikle versyon 15e göre
    Evet. 15.6" yetmedi bana harici monitör aldım.
  • Pendik mostar köprüsü konusu sandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba iş yerine 2 adet laptop ve 2 adet monitor alacağım bütçem 16 bin TL Monster Huma serisi hoşuma gitti fakat muhasebe de çalıştığımızdan ve numpad olmaması büyük zorlarmı rakamlarla işimiz

excel-film-muhasebe prog ile kullanacağız biliyorum 2bin TL likte cihaz iş görür fakat patronumuz göze hoş iş görür iyi bişey alın dedi cihaz bahanesi istemiyorum dedi monster yarı yolda bırakır mı daha sonra bilindik marka neden almadın gibi durum olur mu

belki abra seriside olabilir freedos olması sorun yaratır mı
  • Monster alınca tüm donanımı kontrol edin ve testlerini yapın herhangi bir sorun varsa tespitine yönelik kullanın ilk hafta. Çok sorunla karşılaşan olabiliyor, eğer şanslıysanız sorunsuz cihaz geldiyse keyifle kullanabilirsiniz yoksa iade edin

• Monster tulpar almayı düşünüyordum artık vazgeçtim
    Asus alacağım yeni nesil işlemcili
  • quote:

Orijinalden alıntı: twob

abra a5 v15.5 ile ben de burada her türlü yardıma ve desteğe açığım
    Hocam İşlemci undervolt yapılabiliyor mu? Bazı markalar voltaj değiştirmeyi iptal ediyor diye duydum. Bu modelde var mı öyle bir sey, denediniz mi?

• urun.n11.com
    Monster Notebook Tulpar T5 V19.1.2 - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/monster-notebook-tulpar-t5-v1912-P432955984

Bu ürün nasıl, fiyatı iyi değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.