Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    monster ile araları iyi. yakın zamanda incelemeler artar artık bu arada t5 gri, t7 siyah renk sanırım, bendeki t7 siyah bayağı videoddaki t5 e göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 16 Mayıs 2020; 13:12:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, t7 modele göre daha gri gibi.
    Huma H5 modelindeki renk ve logo ile birebir aynı geldi bana.
  • Cihazlarınızda termal macun olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz ?
    Duruma göre sipariş verip yanına da kendim ekstradan termal macun almayı düşünüyorum.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    hocam öneri değil de, kendi macunun ile gidip servise, rica edip yaptıranllar var, tabii sen pc yanında olabilir misin ne yaptıklarını görür müsün , yapıyorlar mı bilemem, ayrıca 10875 işlemcili cihazı getirmişler, resmen 10750 alanlara şark kurnazlığı yapılmış yada ihanet edilmiş, seçme hakkı tanınmamış, bir daha monster asla.

• selamlar; monster kontro merkezi versiyonanları bazı modellerde güncellenmemiş ve güncellemeler ile ilgili ilgisizlik mi var?
  • Kendim açıp yaparım, eğer iyisiyse boş yere ikinci kez sök tak olmasın diye sordum. 10 derece fark ediyor hem boşta hem de yük altında standart macunlara göre.

Ekleme: 10875h lar 2060 lılarda bile var :) 15 gün iade vs. şansı vardı sanırım, değişim isteyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 17 Mayıs 2020; 2:41:14 >
    o kadar kötü bir zamana denk geldi ki, zor olacak, sanırım bu tatil günleri 15 güne dahil edilmez, bir bakarım, iade edip yeni gelecek modelleri bile bekleyebilirim şu olaydan sonra, bunlar 2 hafta sonra da i9 işlemcili 2060 süperli cihaz da getirir, korktum açıkçası, paramla rezil olamam, oyunlarda iki işlemcinin çok fark etmeyeceğini biliyorum ama mesele o değil, cihazın sıkıntıları da gözüme gelmeye başladı bu hareket ile...

bende macun işini bildiğim kişiye yaptırırım, dandik macun kullanıyorlar diyen vardı monster için. 10 derece fark önemli

• Hocam ne sıkıntısı çıktı ki, benim için daha uygun fiyatlı olsun 10750h olsun mantığındayım mesela. Aradaki farkı ile ram/ssd takviyesi yaparım.
    benim için ana sebep ışık sızması, tekrar diyorum müthiş seviyelerde değil ama ben karanlık ortamları severim ve herhangi bir sızma içime sinmiyor, yeni işlemci oalyı gelmese kabullenebilirdim ancak şuan bende iyi niyeti bir kenara koydum çünkü monster da öyle yapmış oldu bu hareket ile, abd gibi yerlerde ışık sızması affedilmez eğer tüketici bunu sorun olarak görürse, ama bize sürekli bu sıkıntı değil vs diyerek kabul ettirdiler bu işi, yukarıda bir arkadaş ışık sızması yok yazmış cihazı abra örneğin, mesele işlemci değil sonuçta bu cihaz gelecekse neden 10750 ile gelmedi, 500 lira benim bütçeme uygun iise onu tercih ederdim, mesele bu, dediğim gibi monster benim gözümden hızlı düştü bunu iade edebilir yada satabilirim, ek donanım ve hediyeler ile iyi bir fiyat verip sıfıra yakın bir cihazı elden çıkarmak zor olmasa gerek, güzel bir toplama cihaz oldu sonuçta, masaüstü toplamaya niyetlendim 3000 serisini bekleyip artık,

• Işık sızması tv den monitöre her üründe oluyor fald panel olsa bile. Yok diyenler fark etmiyordur eminim notebook larda. Neyse en iyisi görerek almak galiba bu bütçe için. Eldeki ile idare edeyim bir süre daha.

ben bu cihazı 17 değil 13 bine alsam pamuklara sarardım ki 13 bin de iyi para masaüstü için, lakin neredeyse 20 bin verip kafa karışınca olmaz o iş, monster alacaklara tavsiyem en fp ürünü alsınlar mesela 10750-2060, adam en kötü durumda bile zaten 11 bin verdim piyasaya göre yine kardayım der geçer. ben fp olarak monster 1 numara diyorum ama kesinlikle 2. kez tercih etmeyeceğim, marka algısı da büyük mesele, şuan asusun ne işlemciler ile ne cihazlar çıkaracağını herkes biliyor ama monster sürpriz yapabilir her an, alacaksanız bunu göz önünde bulnudurarak almanızı öneririm. ayrıca 10875, 2070 kombosu güzel olur bu cihaza, 10875+2060 bilemedim, 10750-2060 iyi gibi.

• Videocardz.com dan yeni kartlara baktım da, 2060 refresh ile 2070 refresh arasında bayağı fark var(4.6tf vs 6.8tf).Watt başına performans olarak da 2070 2060 dan bayağı bir önde(60 gf/w vs 40gf/w) Bir de güncel oyunlar 6gb vram e dayanmış şuan.
    10750 ile 2060 satılmıyor şuan.
    videocardz.net
    NVIDIA GeForce RTX 2070 Mobile Refresh | VideoCardz.net
    https://videocardz.net/nvidia-geforce-rtx-2070-mobile-refresh

videocardz.net
    NVIDIA GeForce RTX 2060 Mobile Refresh | VideoCardz.net
    https://videocardz.net/nvidia-geforce-rtx-2060-mobile-refresh#

Beklerim gibi duruyor yeni alüminyum/karbon fiber kasalı, 480nit argb %99 ekranlı, 97wh pilli xps leri gördükten sonra. Tam bir 10 yıllık cihaz çıkarmışlar. Monster için maks bütçem 13 civarı iken xps de 15/20 arası bütçe ayırabilirim. Yurt dışı fiyatları da benzer, bakalım kaçtan getirecek amansız Dell TR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 17 Mayıs 2020; 17:30:29 >

o çok hızlı tükeniyor, güzel kombin fiyatı da nispeten iyi, dell i hiç sevmem çünkü adamlar alienware dizüstüleri tr ye pek sokmadı yada çok pahalıya getirdi bir iki yere, muhtemelen sağlam fiyat çekmeleri garanti, 15 inç 15, 17 inç 20 bine gelir ama oyun pcsi olarak değil macbook 16 inç cihazıma rakip olarak alırım onu ki almam büyük ihtimal, cihaz çok güzel o ayrı konu lakin windows cihaz alacaksam oyun konusunda bir şeyler sunmalı, bu cihazlar 2060 mq ile gelir en yüksek ki sıkıntı, o kadar para verdikten sonra

• Arkadaşlar haziran ayında karne indirimi vs gibi bir kampanya söz konusu olur mu acaba ?

Birde abra serisi laptop seçimi yapma konusunda kafama takılan bir iki soru var:

- 1650ti / 1650 refresh ekran kartı arasında performans farkı fazla mı?
    - i7 10750 almak çok fark yaratır mı i5 10300’e göre (ısınma ve kullanımda değer mi yani)
    - Bazı modellerde xhunter ram kullanılmış, samsung ile kıyaslarsak samsung tercih et denilecek gibi bir farkı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    -ikisi de max-q ise yüzde 10 fark var.
    -10300'de 4c/8t var, bence fiyatına göre iyi.
    -Ram konusunda bozulmadığı müddetçe bu seviyede uçurum farklar olmuyor. Intel ler ram seçen işlemciler de değil.

Abra larda 47 wh pil var ve en zayıf yanı bu bence. Bir de bu eski kasaysa sanırım problemler vardı hoparlör/ses vs. de. Emin değilim ama.
    Hocam i5 al yeterli mi diyorsunuz yani uzun vadede de ? İşlemci etkisini nerede hissedebilirim

Eski kasa yeni kasa ayrımını bilmiyorum onu nasıl anlıyoruz

10750 de fazladan gen2 port, 150w adaptör, 256gb hafıza var. Bence 1500 lira için değer görünüyor. Ses sistemi falan da farklı. V11 ile v12 kıyası yapıyoruz dimi? Biri 7 diğeri 8.5 olan notbook.

V12 yeni kasa mı oluyor yani onu mu tercih etmeliyim hocam söylediğiniz detaylara bakmamıştım.

İ7 için V11 ve V15 e bakıyordum aslında, birde i5 olarak v12

V11 yeni gibi duruyor ek gen2 usb3 portuyla ve thx ses sistemiyle. V21 tulpar larda da aynı sistem var.

• Bu yüzden konu bile açtım arkadaşlar
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143539039

Beyefendiler illaki kargoyla netten satış yapıyolar
    Sanki herkesin kartı varmışda belki benim kartım yok
    Ben peşin parayla alacağım artı kargoda paketleri
    Karpuz gibi atıyolar birde aynı şehirdeyim dünya para
    Vereceğim neden gidip gözümle görüp elimle kendim almıyorumki
    Sanki depodan sevk edenler için hastalıık riski sıfırmı
    En azından haftanın 2 günü belli satler içinde mağazalarını açıp
    Peşın satış yapabilirler Mail ve telefonla şikayetimi bildirdim geri dönme lutfunu bile göstermediler insan ilişkiler sufırın altında bu kadarda aciziyet tembellik saçmalık Olmamalı valla giderim Asus rog strıxe alırım olur biter
    Çevremdeki herkesede bu durumu anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 19 Mayıs 2020; 9:57:47 >

• 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.