Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 17 k cihaz oluşturdum sipariş onaylandı, şimdi şöyle diyeyim bence dizüstüne 10 bin vermek ble(2070-2080 kart yoksa) fazla ancak ülke şartları ortada, ben bu cihaza ram SSD gaming çanta ve kılıf gibi eklemeler yaparak bu fiyata sahip oldum, aynı cihazın daha eksik özellikli muadili 20 binden aşağı değil, ayrıca bu cihazı farklı bir alana koymak lazım zira pilinden kasasına bu cihaz tam olmuş bir cihaz, eğer her halinden belli olduğu gibi eluktonics Max 17 bin aynısı gibi görünüyor, tüm bu durumları biröaraya getirdiğimiz de ben memnun olmasam da para da ülke içinde kalsın diye bu olayı yaptım, size cihaz geldiğinde ne hissettiğini daha net söyleyebilirim, şuan olaya 4-5 bin lira cepte kaldı gözüyle bakıyorum, diğer türlü hoşuma gitmiyor bu değil hiçbir cihaz bunparayı etmez lakin paramız ve ekonomimiz vergimiz bu, değeri yok, bu topladığım cihazın 17.3 inç Asus karşılığının daha fazlaya mal olacağına eminşm ama elbette marka markadır lakin bu tulpar kasası umduğumuz kasa ise efsanedir asla pişman olmam tek korkum cihaz sıkıntı çıkarırsa ne ile karşılaşacağım( Asus msı farklı değil ama monster soru işareti servis ve yaklaşım olaral benim için, özellikle garanti bittikten sonra)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli olsun hocam. İns memnun kalirsiniz. İyi gunlerde kullanin

• MadMen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizde sanırım cihaz arayışındasınız umarım en iyi seçimi yaparsınız

• Merhaba arkadaşlar, kardeşimin okulu için ağır olmayan, işini görecek güçlü bir bilgisayar arıyoruz. Bunun için Monster Huma H4 v3.2’yi ciddi olarak ön sıralara aldım. Diğer windows cihazlara göre donanım olarak çok önde. Bu cihazı kullanan var ise, fikrini alabilir miyim?

Not : kod yazma ve çizim programları dışında fazla donanım isteyen iş yapılmayacak. 14” de okula götürebilmesi için en uygun boyut. Macbook Air da düşündük ama okul hayatında sıkıntı çıkması durumu ve hocaların önermemesi üzerine windows üzerine gidiyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayirli ramazanlar arkadaslar çok çeşitli oyun oynayan biri değilim tek istediğim işten geldiğimde stres atmak, oynamak istediklerim fifa, fps tarzı ve f1 serisi bu abinize kardeşimize hangi monsteri tavsiye edersiniz teşekkürler. Ps4 um var onuda satacağım yakinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 6 Mayıs 2020; 20:16:21 >
  • Aynen hocam kovalamacadayim. Bu hafta sonu bi cihazla bitircem bu sureci. Yoruldum gercekten.Monster a7 alicaktim 8 bine 1650 ekran kartina vermeye gonlum razi olmadi. 1660ti li cikarmadi beni uzdu monster. Yoksa direk alicaktim

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt
    Abra a5 10.nesil i7 li cihazlar seni idare eder hocam. 7300-7500 civarina bulursun. 7 binden asagi kalmadi zaten cihaz

• MadMen kullanıcısına yanıt
    monster araştırırken dikkatimi çekti, eğer cihaza ekstra eklemeler yapmayacaksanız, gg hb trendyol gibi satış yerlerinde 300-500 lira indirimle cihaz satıyorlar, doların 7,20 olduğu süreçte önemli ayrıntı, 1660 ti bekleyerek iyi yapıyorsun ama genel arayışta bu yönde olduğu için bu cihaz çıkar çıkmaz tükeniyor çok hızlı hareket etmek gerekiyor, şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün A5 V15.8 modelinin 16gb ramli versiyonunu satın aldım,yorumları okuyunca içime biraz korku düştü daha şimdiden pişman olma düzeyine geldim,umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz ips panelde veya başka bir şeyinde.Çok yüksek oyunlar veya sürekli oyun oynayan birisi değilim uzun süre kullanmayı düşünerek aldım.

• Bende aynı modelden aldım.İlk kez Monster kullanacağım ,biraz tedirginim.İnşallah hiçbir sorun çıkarmaz.Bu bilgisayar şans işi biraz.Perşembe akşamı geçtim siparişimi ,sabırsızlıkla bekliyorum.Bende sözünü ettiğin niyetle
    aldım bu bilgisayarı, uzun zaman kullanmak amacım, iyi birşey olsun ara sıra sıkılınca oyun oynarım dedim.
    You.tube da en son çıkan 10. nesil işlemcili Monsterlar için temizlik ,bakım ,ssd, ram takma, performance değerlendirme için videolar bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cunkurd -- 9 Mayıs 2020; 14:30:11 >
  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    Macbook ları hocalar neden önermiyor? Ne gibi sıkıntı olur acaba? Bizde Macbook pro düşünüyoruz 16 inç

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    windows olmadığı için oyun konuları sıkıntılı(windows yüklenebiliyor ama sıkıntı, yazılım dışında soğutma vs konuları da problem), donanım fiyat oranı düşük, 10 bine alınan cihaz ile 20 bine alınan pro arasında oyun performansı aşırı uç oluyor, ekran akrtı ile ilgili bir durum, macbook pro ile monster birbirine zıt cihazlar örneğin lakin herkesin önermeme sebebi başka ve performansdan ziyade işletim sistemi ve kullanım amacı ile ilgili durumlardan ötürü

• Bende Abra a5 modelini alacağım sanırım fiyatlar çok uçtu Monster şu an fiyat performans konusunda en iyisi. Sadece mağazasının açılmasını bekliyorum bir görüp alayım en azından diye 1650 10300h modelini ilk Monster ürünüm olacak umarım memnun kalırım.

• tulpar t7 v21 cihaz kargoda 2 güne ulaşır diye düşünüyorum, bu ara büyük bir sipariş bombardımanı var belli oluyor, umarım kalite kontrolleri aceleye getirmiyorlardır, beklenti yükseltmiyorum, cihazdan tek beklentim, macbook pro ve ortalama bir oyun kasa toplayabileceğim bir meblağ verip karşılığında beni pişman etmemesi, insanlar bu markaya biraz ön yargılı ve mutlaka haklı sebepleri de vardır ama cihazın sesine laf edenler oluyor adamın kullandığı ekran kartı 2070, oyun bilgisayarı bu, sessiz çalışması ne derece mümkün tabii ses var ses var unutmamak lazım birde cızırtı duydum insnlar belirtmiş, bu yeni kasa daha yeni ve olacağını sanmam ama hoş bir şey değil diğer seriler için, bende üzülürdüm bu duruma takılırdım doğruya doğru, ama mesela ısınma konusu önemli, soğutucu ile kullanacağım bir cihazda 90 dereceyş görürsem işte o pişmanlık gerçekleşir örneğin, iyi ayırmak lazım ak ve karayı, eğer kusur ararsak tüm aletler emrimizde zaten. Şuan tek bildiğim oyun dizüstü piyasasında işlemci- ekran kartı bazında aynı donanımı monster da 3-4 bin lira ucuza alıyorsun ve monter ben dünyaya açılacağım diyor, tulpar v21 bir kırılma noktası olup tüm serilere yansıyabilir, şuan tr tüketicisinin yararı için bunun böyle gerçekleşmesini umalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 10 Mayıs 2020; 13:58:40 >

• Son zamanlarda ürün alanların kargolama süreci nasıl acaba? Kaç günde kargoya verildi

• tulpar t7 için ilk izlenimlerim olumlu, ıps ekranın klasik ışık sızmaları cihazda mevcut ama çok daha büyük markalarda da bu problem mevcut oluyor maalesef bunu sadece siyah arka planda görebilirsiniz, ısınma konsuna gelirsek cihazın i7 işlemci ve 2070 taşıyan ince ve hafif bir yapıda olduğunu düşününce kabul edilmeyecek bir seviyede değil ancak serin bir cihaz değil, belli bir kısım ısınıyor ama ısınıyor

• Yeni çıkan modeller için (özellikle tulpar v21 serileri) neden inceleme videosu gelmiyor anlamıyorum?
    Bu işi monster kendisi de yapabilir bence. Tuhaf bir dönemden geçiyoruz. Kimsenin gidip bilgisayarları fiziksel olarak inceleme şansı yok. En azından böyle bir dönemde modellerin detaylı incelemelerini paylaşabilirler.

Örneğin ben 2 aydır performanslı ve hafif bilgisayar arıyorum. MSI Prestige 15, Monster Huma H5 derken şimdi, 1.7 kg - 1.89mm'lik tulpar t5 v21 modeli çıkmış. Donanım olarakta çok güzel fakat tek bir incelemesi bile yok modelin. Ben nasıl anlayayım şimdi fiziksel olarak inceliğini. Bence biraz daha fazla özen gösterilmesi gerekiyor.
  • ernuynk kullanıcısına yanıt
    Haklı eleştiri , şuan cihaz hızla tükeniyor ve insanlar performans konusu soru işareti şekilde alıyor cihazı, yavaştan videolar gelmeye başladı ancak teknoloji siteleri ve monster bu konuda bir şey yapamaması ilginç, şuan cihazın iyi satması ve gümrükten kolay kolay ürün sokamadıkları için mundar edilecek cihaz çıkaramadılar yada bu dönemde talebi karşılayacak kadar çok cihaz stoğu sağlayamayacakları için daha fazla öne çıkarmak istemediler diyeceğim ama bu da vizyonlu bir markanın yapacağı iş değil, oysa bu cihaz klasik monster algısını değiştirebilecek bir cihaz olabilirdi, adamların incelemeden sonra stok tüketebilecek bir cihaza böyle yaklaşmaları değişik bir durum mutlaka açıklaması vardır ama .

Örneğin bu cihaz fiyat bandı olarak da psikolojik bir deneme olabilir, insanların tepkilerine göre bir yol çizecekleri için şuan analiz yapıyor olabilirler, iade cihaz briktirip sitelere dağıtmayı planlıyor olabilirler, ihtimaller var ama her yol bu cihazın küçük bir teaser olarak bile olsa tanıtılması gerekliliği gerçeğini değiştirmiyor

• Abra a5 v15.8 bu sabah elime ulaştı,ürün beklediğimden kaliteli ve gayet şık duruyor,ince bir tasarıma sahip,ips ekranda herhangi bir ışık sızmasıyla karşılaşmadım gün boyunca kullandım ilk izlenimlerim olumlu yönde.

• Mesut Çevik sesimizi duymuş
  • 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.