Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onrgly

Merhabalar daha önce monster tulpar T7 v19.3 modeli almıştım. Ekranda olupiksel çıktı ve geri gönderip 15 gün hakkından iade işlemi sağladım. Bu süreçte rtx2060 10nesil i7 modeli çıktı ve 10.299 fiyatı görünce hemen sipariş verip cihazı aldım. Bugün de yeni cihazlar çıktı ve batarya ve adaptör farkı gördüm. açıkçası ışıl ışıl LED'li falan olması benim işime yaramıyor. Hatta sevmiyorum. Ama bu batarya ve adaptör farkı performans da bir fark yaratır mı performans için ?? Daha uzun süre gitmesi dışında bir fark yaratmaz ise önemli değil benim açımdan. Her batarya bir gün ölümü tadiyor çünkü. 1500 TL fark için değmez.
    Hangi model bu link alabilir miyim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/ bu ucuz yollu olan modeli.https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-1/
    Buda pavyon klavyeli güçlü bataryalı en önemlisi thunderbolt olan ve 1600 TL pahalı olan modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Performans farklı olmadığı sürece çok önemli değil benim için bu arada o modelde thunderbolt varmış. İleride bir gün harici ekran kartı takmak için gerek olur da pişman olur muyuz acaba. 1600 değilde 600 TL fark olsa verirdim ama muhtemelen ben de mevcut siparişimi kullanacağım.

• quote:

Performans farklı olmadığı sürece çok önemli değil benim için bu arada o modelde thunderbolt varmış. İleride bir gün harici ekran kartı takmak için gerek olur da pişman olur muyuz acaba. 1600 değilde 600 TL fark olsa verirdim ama muhtemelen ben de mevcut siparişimi kullanacağım.
    Anlamadığım iki model arasında daha büyük bataryaya sahip model diğerinden 400 gram daha hafif. Biri 2.5 kg daha büyük bataryaya sahip olan 2.1 kilogram garip geldi. Büyük pil olanda muhtemelen hdd yuvasını kaldırdılar ama ağırlık farkı neden çözemedim.

Kasayı inceltmişler. HDD yuvasını kısmışlar. Klavyeden mum+ enter tuşlarını kaldırmışlar ama yine de daha büyük batarya ekleyip daha düşük ağırlığı nasıl yapmışlar acaba

kasada magnezyum alaşımlı ürün kullanıldıysa o da kiloya etki eder, kasa bile daralmış küçülmüş, hdd vs derken durum bu lakin ben bu cihazı canlı görmeden incelemeden almam, sonuçta 15 bin üzeri ücret vereceğim, kasa kalitesinden ısınmasına çok önemli ayrıntılar var, msı gibi marka 15.6 inçlik cihazını benzer incelikte, 3 fan ile 2.1 kg yapıp yine ısınıyor diye eleştiriliyor, monster ne yapmış ne kullanmış ne olacak da 17 inçlik cihaza 2.1 kg yapabiliyor? asusun 17 inçlik yeni s17 ince cihazı max q ekran kartı kullanırken monster nasıl daha güçlü versiyonu sığdırabilmiş cihaza? bunlar soru işareti, genellikle cihazlar satılmaya başlamadan incelemeler çıkar bu cihaz için o da geçerli olmamış, soru işareti olarak bekliyor bakalım ne olacak, monster a bu ücreti verir miyim bilmiyorum ama

• Muhtemelen undervolt ile ısınmayı çözecekler ancak o da performanstan yer muhakkak. Dün v20.2 cihaz stres testlerde 81 dereceye zor geldi ve hız 4.2 GHz hıza sabitlendi. Hayır şimdi biz bu 10.nesil i7 işlemciye turboboost 5.0ghz diyoruz ama 4.2 GHz e sabitleniyor. Hadi overclock falan Max 4.5 d getirelim. Ee o zaman bunu 5.0ghz diye satmanın mantığı ne ki. Isınmasın diye undervolt u basıp nasıl sürüyorlar piyasaya cihazları.

• onrgly kullanıcısına yanıt
    doğrudur, gerçekçi olmak lazım, bu cihazlar 5.0 seviyesinde 1 dakika devam edemez, intelin oyunlarda 1 tık avantajı dışında bir esprisi kalmadı, monster ın intele bağlı oluşu üzücü, 10875 olsa hadii derim ama 10750 amdnin çerezi olur ancak, şimdi monster amd 4800h alsa koysa şu cihaza 1660 ti ve 2060 yeni sürüm ile optimize etse(amd 2060 üzeri grafik kartı koymuyor yada koyamıyor), asus a15 i nisan yada mart başında 10bin küsür liradan hepsi brada da sattı, monster bir tık üstüne 11i500 e satsa hiç düşünmeden git al ama vizyon lazım, tabii anlaşmalar vesaire de oalbilir ama monster amd yoluna gitmek zorunda fp istiyorsa, o undervolt benim kontrolümde olmalı ben 14 nm işlemciyi neden tercih edeyim, 4900 hs 7nm 4.2 ghz çıkıyor zaten oh mis, 15.6-17.3 amd cihaz gelse hiç markaya bakmadan alacağım ama yok o da piyasa da, a15 kaltesiz bir cihazdı o nedenle almadım

• Sonuna kadar katılıyorum. A15 e ben de niyetlendim epey ama karar verene kadar satıldı sonra da stok gelmedi. 10299 a monster tulpar T7 v20.2 aldım. Bundan önce de v19.3 vardı i79750h 1660ti onu da 9500 TL ye almıştım. İade Edip v20.2 ye geçtim. Siparişi bekliyorum ama tamamen sürpriz. Undervolt lu diye yorumlar var. Bilemedim 4.2-4.6ghz gibi hızları görür müyüz. Isınma problem olur mu. Panelde yine ölü piksel cikarmi. Tepkime süresi 3ms grey to grey olur mu. Hiç bir tanıtım inceleme videosu yok. Stok açıldı 2 gün içinde geri kapandı/bitti. Daha sonra da pavyon klavyeli modellerini verdiler. 1600 TL fark ile ultra pilli thunderbolt olan cihazlar koydular. iyi mi ettik kötü mü bilemedim. Dahası bir kaç hafta sonra rtx2060super ekran kartlisi gelir mi.

• quote:

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/ bu ucuz yollu olan modeli.https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-1/
    Buda pavyon klavyeli güçlü bataryalı en önemlisi thunderbolt olan ve 1600 TL pahalı olan modeli.
    Pil çok iyiymiş hocam fakat 15.6” olsa çok iyiymiş.

• onrgly kullanıcısına yanıt
    8 gb 2060 uzun süre asusa özel kalacak ve daha çıkmadı cihazlar öyle düşünün, virüs olayları ileri atıyor yani olması geretiğinden yavaş işliyor her durum, eğer şu sıralar cihaza ihtiyacınız varsa o cihazları bekleyemezdiniz, gelse de 2060 6 gb köşeye kaldırılmaz, 2060 süoper fiyat olarak üstünde oturur 2070 silinir vs vs olur bence, tr burası unutmamak lazım,, teknolojide cihaz alıp bir kaç yıl haberleri cihazları takip etmemek gerekiyor zira bu işin sonu yok, mesela yakında 3000 serisi tanıtılacak, önümüzdeki süreçte dizüstülere de gelecek demek oluyor bu,% bilmem kaç performans artışı diye salacaklar değil i? ben 2070 8gb 256 bit almak istiyorum tonla para vereceğim sonra 3000 gelince üzer ama önemsemeyeceğim, önemseyemem, ülke buna el vermez, eminim fiyat vs sıkıntı olacak, şuan bile bu paralar nasıl verilir bunlara diyorum, o konuda sıkıntınız olmasın ama bu bilinmezlikler sıkıntı, cihazın üzeceğini sanmam ama kartlar açık oynanmalı, monsterın bu lüksleri yok, sonuçta 10 bin üzeri cihaz satıyorsun, asus değilsin msı değilsin(kötü demiyorum hacim olarak) ve monster cihaz alanlara, kargoya verilmeden önce burger king gibi, 1 lira falza ödeyerek ışıklı mışıklı sürüme geçmek ister misiniz dese hoş bir olay olurdu, herkes kazanırdı.

ben daha önce monster kullanmadım ve yazılanlar biraz mide bulandırıyor, şans vermek isterim ama bu kadar para verdikten sonra 5 bin daha koyup bildiğim markayı almak isterim, bu fiyatların şuan ki ortfamında etkisi ile şiştiğini bilsem de, bir ses böyle kalır da demiyor değil bakalım bayramdan sonra nihayete erdireceğim bu bekleyişi, msı gs66 stealth şuan gözüküyor ama umarım lenovo hp vs amd 4800 cihazları getirir de onlara kalmam(intel 10750)

iyi günlerde kullanın cihazınızı hocam hayırlı ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 2 Mayıs 2020; 14:49:13 >

• 4800h ve 1660 ti ne zaman stoklara gelir sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sucukluselo96 kullanıcısına yanıt
    Bence gelecek olsa haberimiz olurdu, bu yıl AMD monster beklentisini yüksek tutmamak lazım

• Amd monster değil ya Asusun Tuf serisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar mağazalar açık mı şu sıralar? Teknik servise gitmem gerek kargo vs uğraşmak istemiyorum.

• Anasının kuzusu A kullanıcısına yanıt
    monster sitesinde mağazalar bölümünde virüs nedeni ile sadece uzaktan yardım edildiğini belirtmişler, normalleşme süreci diyerek açmadılar ise durum en son kapalı olduklarıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

monster sitesinde mağazalar bölümünde virüs nedeni ile sadece uzaktan yardım edildiğini belirtmişler, normalleşme süreci diyerek açmadılar ise durum en son kapalı olduklarıydı.
    Anladım, teşekkürler. Bizim iş sonraya kaldı anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: Anasının kuzusu

Anladım, teşekkürler. Bizim iş sonraya kaldı anlaşılan

Alıntıları Göster
    Maalesef

Yok mu beyler tulpar v21 akan siparişi gelmiş olan arkadaş sipariş geçiyorum ama içimde bir ön yargı var 16k para gidecek yani

Sadece pil adaptör değil kasa farkıda varmış. Plastik kasadan, Alimünyum alaşımlı kasaya dönmüşler 21 serisi ile.
  • Hocam beni yanlis anlamayin. Kararinizi elestirmek icin solemiyorum.16k cok iyi bi para. O paralara monster icin fazla oldugunu dusunuyorum. Hersey ozellik degildir. Kasa kalitesi ekran kalitesi sogutma muhebdisligi bunlarda bi etkendir. En guncel parcalari duzgun sogutmazsan o parcalarin hic bi onemi kalmiyo malesef.Tabiki para sizin secim sizin. Benimki nacizane bi fikir.

• 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.