Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emir.ksk

tulpar t7 v3.1 makinenin ekranı yavaş yavaş ölmeye başladı. 10+ yerde ölü pixel var ve klavyenin 2-3 tuşu zorlamadan basmıyor. klavye neyse de bu ekranın modelini bilen var mı acaba ? makine yıllar boyunca sabit yerde kaldı 1 metre bile hareket ettirmedim, düşürmedim.
    Selam . Kaç yaşında bilgisayar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baser

Selam . Kaç yaşında bilgisayar?

Alıntıları Göster
    5. yılına girdi hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 31 Mart 2020; 21:31:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eamil

Arkadaşlar Tulpar T7 v19.3 kullanımımda ön incelememi paylaşayım sizlerle,

Oncelikle bilgisayar fiyatına oranla başarılı. İçini açarak baktığımda bolca soğutma kanalı ile 5v gucunde 2 fan ile soğutulduğunu gördüm. Diğer markalarda 12v fan kullanılmaya başlandı ve biraz daha iyi soğutacaktır diğerleri. Battlefield 1, battlefield 5, resident evil 2 remake, doom, devil may cry 5, gibi oyunlarda test ettim,ultrada sorunsuz oynanıyor. Cok nadirde olsa %0.1 fps degerleri 10 a dusebiliyor ama sık degil o nedenle eksi sayilmaz. Stabil bir performansi var. Samsung ssd gayet performansli. Islemci 94°C ve ekran karti 85 °C yi gecmedi, tabi bu fabrikasyon 50 undervolt ole gecerli degerler. Servis cok iyi herseyde ilgileniyorlar. T7 v19 serisinin en buyuk eksisi adaptorden enerji yetmemesi halinde pilden akim almasi. Bu nedenle 4 saatlik ultra ayarda B5 oynarken pil %93 e kadar dustu. Bu durum msi gl73 9sd sdk modellerinde de var malesef. Bu donanima 180w adaptor zayif kaliyor. Ekran cok memnun edici, cogu markada ayni sorun olan yeni nesil ips erkanlarda yasanan ekranda bleeding denilen isik sizmasi bundada var. Genel olarak bu fiyata alinabilir cihaz. Umarim uzun vadede uzmez.
    Selamlar, tulpar t7 19.3 almayı düşünüyorum, artılarıyla eksileriyle bana yardımcı olur musunuz? 8 ayda laptop sizi ne derece üzdü? yurtdışında yaşadığım için sık sık türkiyeye gidip gelmek durumunda kalıyorum, yanımda laptop soğutucusuyla gezmem gerekir mi? Profesyonel Adobe Illustrator ve Photoshop kullanıyorum, ekranı nasıl, renk doygunluğu nasıldır?

Konu başlığını okuduğumdan beri korkmaya başladım, 2015 yılında macbook pro aldığımdan beri bir kez olsun işlemci sıcaklığıydı voltaj değerleriydi sürücü güncellemesiydi uğraşmama gerek olmuyordu windows pc'lerin ne kadar nazik olduğunu unutmuşum.

ama işte oyun oynatmıyor, çıldırırsın

• Monster V15.2 kullanıyorum. Güç tuşuna 1 kere uzun 1 kere kısa basınca bilgisayar açılıyor. Bunun sebebi nedir ? Bunun bir ayarı varsa nasıl kapatılır ?
  • Ryso kullanıcısına yanıt
    Yaninda sogutucu tasimana gerek yok, fanlar yeterli, fakat oyun oynarken arka ayaklarina sigara kutusu buyuklugunde birsey koyup hava akis alanini genisletmen gerekebilir. Ekrandan ben cok memnun degilim, cok kotu degil ama renk doygunlugu gereken durumlarda uzecektir. Oyunlarda 144hz hissediliyor fakat ekranda bleeding denilen beyaz parlaklik akintisi mevcut. Genel olarak diger windows kullanimi olan buyuk markalarda da 144hz ekranlarda malesef var. (Asus rog kullaniyordum ve daha fazlaydi). Performans olarak bilgisayar cok iyi ama buyuk dosyalarda coklu calisma yapmak istersen windows kitleniyor, mac yavasliyor ama kitlenmiyor. Tabi bu yorumlar benim tecrubelerim. Benim onerim imkan buldugunda deneyerek alman. Oyun icin oneririm ama foto video isleme icin birdaha dusunurum. Seyahat konusuna gelince, hafif ve ince olmasi nedeni ile sanki 15,6 ekranmis gibi rahat tasiniyor, o konuda uzmeyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abra A5 V15.2 almayı düşünüyorum ömrü ortalama kullanımda ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: missisippi

Abra A5 V15.2 almayı düşünüyorum ömrü ortalama kullanımda ne kadardır?
    1.5 senedir kullanıyorum v13.
    Biraz şans işi.
  • emektar abra a7 v3.1 laptopuma ssd eklemek istiyorum.NVMe destekliyor mu, yoksa m.2 mi almalıyım sadece.önerileriniz var mı?
  • missisippi kullanıcısına yanıt
    Abra A5 V15.2.4 modelini gittigidiyor monster mağazasından ağustos 2019 da memnunum çok şükür.
    almadan bence forumlarda ömrünün kısa olacağını vs okumuştum ama benzer donanımda asus ve msi lar 1,5-2 lira pahalıydı.
    10 sene gitse bana yeter diye düşünüyorum.hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

Abra A5 V15.2.4 modelini gittigidiyor monster mağazasından ağustos 2019 da memnunum çok şükür.
    almadan bence forumlarda ömrünün kısa olacağını vs okumuştum ama benzer donanımda asus ve msi lar 1,5-2 lira pahalıydı.
    10 sene gitse bana yeter diye düşünüyorum.hayırlısı olsun.
    Yanlış olmasın fakat 10 sene hiçbir laptop dayanmaz. Donanım yüzünden demiyorum, teknoloji gelişiyor güvenlik açıkları bulunuyor ve windows sürümleri güncelleniyor. Windows güncellemezseniz de cihazınızın internete girmesi olabildiğince engellenmeye çalışılıyor..
  • Ryso kullanıcısına yanıt
    haklısınız 10 yıl zor.
    önceki cihazım asus k53sv 2. nesi i5 idi 2012 de almıştım.
  • Arkadaşlar WhatsApp veya telegram grubu var mı monster kullanıcıları için?

• Merhabalar şu an mevcut olarak asus tuf fx 505 dt kullanıyorum. Cihazım ryzen 5 3550h işlemci ve 1650 ekran kartlı model.
    Şimdi sorum şöyle yeni çıkan abra serisi monsterlar özellik olarak kağıt üzerinde çok güzel duruyor. Sizce Asus ile monster arasında piyasada söylendiĞi kadar malzeme kalitesi farkı var mı.
    İkinci sorum ortalama 1500 tl bütçem var bilgisayarımı satınca üzerine ekleyecek sizce i5 10300h 1650ti ekran kartlı modeli mi alayım. Yoksa i7 10750h 1650 ekran kartlı modeli mi.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • Tulpar t7 19.3 ile aranızdayım. Bu makine hakikaten canavarmış
  • Abra serisi 17inç modelleri kalmamış, ne zaman stoklara girer bilgisi olan var mı

• Merhabalar daha önce monster tulpar T7 v19.3 modeli almıştım. Ekranda olupiksel çıktı ve geri gönderip 15 gün hakkından iade işlemi sağladım. Bu süreçte rtx2060 10nesil i7 modeli çıktı ve 10.299 fiyatı görünce hemen sipariş verip cihazı aldım. Bugün de yeni cihazlar çıktı ve batarya ve adaptör farkı gördüm. açıkçası ışıl ışıl LED'li falan olması benim işime yaramıyor. Hatta sevmiyorum. Ama bu batarya ve adaptör farkı performans da bir fark yaratır mı performans için ?? Daha uzun süre gitmesi dışında bir fark yaratmaz ise önemli değil benim açımdan. Her batarya bir gün ölümü tadiyor çünkü. 1500 TL fark için değmez.
     MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgly -- 1 Mayıs 2020; 17:26:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onrgly

Merhabalar daha önce monster tulpar T7 v19.3 modeli almıştım. Ekranda olupiksel çıktı ve geri gönderip 15 gün hakkından iade işlemi sağladım. Bu süreçte rtx2060 10nesil i7 modeli çıktı ve 10.299 fiyatı görünce hemen sipariş verip cihazı aldım. Bugün de yeni cihazlar çıktı ve batarya ve adaptör farkı gördüm. açıkçası ışıl ışıl LED'li falan olması benim işime yaramıyor. Hatta sevmiyorum. Ama bu batarya ve adaptör farkı performans da bir fark yaratır mı performans için ?? Daha uzun süre gitmesi dışında bir fark yaratmaz ise önemli değil benim açımdan. Her batarya bir gün ölümü tadiyor çünkü. 1500 TL fark için değmez.
    Güzel batarya ama o farka değmez. Zaten bilgisayarı pilde kullanmaya gerek yok , sadece zor zamanlarda kısa süreli pilde kullanırsınız.

• son tulpar bomba gibi görünüyor ama bu paraya olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baser kullanıcısına yanıt
    Yok zaten bana tahtadan olsun ucuz olsun ama acaba voltaj, watt, amper gibi değerler performansı etkiler mi? Hani benim için 5-10 FPS bile yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: onrgly

Merhabalar daha önce monster tulpar T7 v19.3 modeli almıştım. Ekranda olupiksel çıktı ve geri gönderip 15 gün hakkından iade işlemi sağladım. Bu süreçte rtx2060 10nesil i7 modeli çıktı ve 10.299 fiyatı görünce hemen sipariş verip cihazı aldım. Bugün de yeni cihazlar çıktı ve batarya ve adaptör farkı gördüm. açıkçası ışıl ışıl LED'li falan olması benim işime yaramıyor. Hatta sevmiyorum. Ama bu batarya ve adaptör farkı performans da bir fark yaratır mı performans için ?? Daha uzun süre gitmesi dışında bir fark yaratmaz ise önemli değil benim açımdan. Her batarya bir gün ölümü tadiyor çünkü. 1500 TL fark için değmez.
    Herhangi bir performans farkı olmayacaktır kas gücü olarak baktığımızda ama ne farkeder derseniz netflixde film izlerken 2 kata yakın daha uzun süre dayanır artan pil boyutundan dolayı. Olacak fark bu fiyat farkı verip değiştirmeye değmez diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.