Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spider-Man

4-5 senedir kullanan var mı? Garanti bittikten sonra mavi ekran ve donma sorunları çıktığı söyleniyor. Anakartlarında da kronik bir problem varmış sanırım.
    Yıl 2011
    P150hm
    İ7 2820,gtx560

Sıkıntısız çalışıyor, artık oğlumun elinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LiveStorm-TR kullanıcısına yanıt
    Derneğin adı Monster çöplüğü oldu 2. Casper vakası ama bizim millet sağılmayı sever.
  • Merhabalar geçen sene ABRA A5 8nesil i7 1050ti bir laptop aldım. 1 senedir çok güzel kullanıyorum. Bataryam %100 dolu iken yaklaşık 1.5 saaat civarı gidiyordu. Bugun farkettim ki %70de 4 saat yazıyor %68 e indi 5 saate çıktı süre. Anlam veremedim.Yeniden başlattığımda 1 saate düştü. Sizce sorun neden kaynaklıdır?

Aynı laptopun i5 işlemcilisi arkadaşımda var o da aynı durumla karşılaşıyordu daha sonra bataryası şişti ve servise gönderdi. Benimkide mi batarya şişmesiyle alakalı bir durumdur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J R R

Merhabalar geçen sene ABRA A5 8nesil i7 1050ti bir laptop aldım. 1 senedir çok güzel kullanıyorum. Bataryam %100 dolu iken yaklaşık 1.5 saaat civarı gidiyordu. Bugun farkettim ki %70de 4 saat yazıyor %68 e indi 5 saate çıktı süre. Anlam veremedim.Yeniden başlattığımda 1 saate düştü. Sizce sorun neden kaynaklıdır?

Aynı laptopun i5 işlemcilisi arkadaşımda var o da aynı durumla karşılaşıyordu daha sonra bataryası şişti ve servise gönderdi. Benimkide mi batarya şişmesiyle alakalı bir durumdur sizce?
    Windows kullanım şeklinize göre sürekli olarak tahminini değiştiriyor. Youtubeda belirli bir süre sadece video izlerseniz mesela 4 5 saat gösterebilir. Oyuna girerseniz 1 saat gösterebilir. Batarya şişmesi başka bir şey çok piliniz çok hızlı boşalıyorsa öyle bir sorun olabilir. Yeniden başlattığınızda mesela sistem en baştan hizmetleri düzgün yükleyebilmek için boost hızlarına kadar çıkar sonra sakinler. Ama siz hemen baktığınız için ağır yükte olduğunuzu düşünüp 1 saat der. Dengeli modda 3 saat diyor mesela bana. Güç tasarrufuna alıp wifi kapatırsam parlaklık kısarsam falan 6 bile gösteriyor.

• Geçen hafta notebook siparişi verdim ürün bir haftadır kargoya verilmiyor. İki kez müşteri hizmetlerine bağlandım şu gün gönderilecek dediler belirttikleri gün çoktan geçti sipariş durumu hâlâ “hazırlanıyor”. Ayrıca ön sipariş felanda değil stoklarında olan bir üründen bahsediyorum opsiyon olarakta çok birşey istemedim. İçine ekstra 8 gb ram takıp yollamak bu kadar zaman almamalı...

• Benzer sekilde benimde siparisim urun hazirlaniyor da kaldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce tekrar aradım sistemde sorun varmış önümüzdeki hafta salı veya çarşamba günü teslimat başlayacak.

• Monster Tulpar v19.3 fullhd 144hz olan modelde panelinin ms değeri tam olarak kaç bilen var mı? 9ms diye okduğum oldu fazla değil mi

• Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Selamlar, yukarida yazmistim yorumlarimda, bende de ayni durum mevcut. Batarya kullanimini azaltmak istiyorsan bir onceki yonetim uygulamasini kullanman gerek ama kesin cozum degil, yinede batarya azaliyor. Bu durumu detayli arastirdigimda, benzer donanimdaki msi bilgisayarlarda da olmaktaymis ve cozum olarak voltaj ayni ama amper fazla olan bir adaptor ile kullanilmasi yazmislar. 240w (19.5v x 12,2a) adaptorler online satis sitelerinde var ama 500~550tl arasi. Ben denemedim bu sekilde kullaniyorum, serviste bir cozum bulamadi. Siz cozum bulabildiniz mi?

• Eamil E kullanıcısına yanıt
    Çözüm yok hocam öyle kullanıyorum tekrar dolduğu sürece sıkıntı etmedim
    93 den tekrar dolduruyor ama bende sadece battlefield 5 de düşüyor.

Resident evil 2 remake, metro vb yuksek grafik isteyen oyunlarda, grafikleri koklersen dusuyor batarya. Hatta csgo da bile koklediginde dusuyor uzun sure sonra. Aynen devam boyle kullanmaya

• Eamil E kullanıcısına yanıt
    Hocam arkdaşım 1 senedir öyle kullandığını söyledi hiç bi şey olmuyor dedi.
    Sadece batarya performansı ilk kullanıldığı gibi değil dedi
    Oyuna bir etkisi yok sadece düşüyor tekrar doluyor.
    Monsterla görüşme sağladım pil koruma teknoloji dedi bana inandırıcı gelmedi.

Tesekkurler bilgi icin, 1 senedir kullanan varsa icim rahatladi biraz.

• Monster eski monster'ını getirip üstüne para koyup yenisini alma gibi bir olayı oluyor mu ?
  • Yeni monster kontrol merkezini kuran var mı yeni bir göremedim hiç garibime gitti ne değişti ki bu güncelleme ile.
  • Abra A5 V15.2.2 modeli ile asus fx 505 arasındayım tarafsız yorum yaparsanız sevinirim

• Spariş vereli bugün 4.gün stokta var görünen ürünü bile hala gönderemediler.Bu sabah sorduğumda gün içinde kargolanır demelerine rağmen. Oysa bir çok ciddi firma sparişlerini aynı gün bilemedin ertesi gün kargoya vermiş oluyor. Zannerdersin bütün parçaları tek tek el işçiliği ile yapıyorlar.
  • arkadaşlar selam. 15 şubatta tulpar t7 v19.5 almış bulunmaktayım. kabaca internette modeli aratırken ısınma sorunları throttle sorunları ( bu ne oluyor) falan okudum. normalde masaüstü kullanıcısıyım fakat artık laptopta geçiş yapma vakti geldi masaüstü yer kaplıyor vs.

bugun pubg oynarken sıcaklık değerlerini ve fps değerlerini kaydediyim dedim daha iyi olabilirmi yada yeterince iyimi bilemediğimden. sizce sonuçlar nasıl ?

çöünürlük 1920x1080 ayarlar orta ayarda throttlestop kurdum -50 yi -0.80 e çektim çalıştırabildimmi ondanda emin değilim gerçi. neyse ekran resmini atıyorum yorum yapmanız için

csgoda da yüksek ayarlarda işlemci 70 dereceyi geçmiyor şu haliyle fps 160 180 arası. turbo mod açık. sizce nasıl ?

• badsay kullanıcısına yanıt
    Hocam throttlestop ayarlarınızın resmini koyabilir misiniz? Ayrıca throttle olmuş gibi işlemciniz 3290mhz de çalışıyor(muhtemelen güç limitlerinden dolayı) Ama bence oyun için daha fazlası gerekli değil ben kendi işlemcimi de(i7-8750h sizinkiyle neredeyse aynı sayılır) oyun oynarken 3200de limitliyorum ısınmasın boş yere diye. Benchmark yaparken 3900 e kitliyorum sadece. İşlemci kullanım yüzdesini açıp kontrol edin yüzde 40'ı geçeceğini sanmıyorum oyunda. Eğer ekran kartının kullanımı %90 dan aşağı düşüyorsa o zaman işlemcinize bakmak gerekir. İmzamdaki konuda throttlestopla ilgili bir kaç şey yazılı ama üstünkörü yazmıştım eksikleri yanlışları olabilir. Elinizdeki işlemci çok şanssız değilseniz -125mv felan inebilir gibi.

• y-prime Y kullanıcısına yanıt
    bugün de test ettim bugün sıcaklıklar yüksek cpu ara sıra 97 98 lere çıkıp indi genel olarak 80-90 arasındaydı cpu tekrar atıyorum hepsini. bu arada gpu kullanımı dikkat etmedim ama ss de %60 ta kalmış.

• 
Sayfa: önceki 707708709710711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.