Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de beğenmedim programı neyse sağ olun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 5 Aralık 2019; 3:1:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, biraz alakasız olabilir ama bir sorum var. Monster teknik servisinde kullanılan parfümün adı nedir?
  • 19.4 modelini almayı planlıyorum RTX2060'lı. Kullananlar memnun mu acaba?

Bir de şuan stokta görünmüyor ne zaman gelir?
  • Oyun oynarken prizde 100 de 100 doluykan jarjı 93 e kadar düşüp tekrar dolan var mı
    Çözüm varsa söyleyebilirmi

• Merhaba Monster severler. Yeri mi bilmiyorum fakat sormak istedim.

Arkadasima ait bir Monster Abra A7 V5.4 var. Tek sikintisi bataryasi. Satmayi dusunuyor. Piyasasi nedir ? Konu hakkinda bilgilendirmenizi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 30 Kasım 2019; 17:19:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Videoda gösterdiğim gibi işlemci hızı oyuna girişte 2.49ghz'e sabitleniyor. Oyundan çıktığımda 3.5ghz'e yükseliyor.
    Model : Abra A5 v12.1
    Yüksek performans seçili. Oyuna girdiğim zaman RealTemp uygulamasında Disable turbo işaretli oluyor.

Oyundan çıktığım zaman işlemci hızım yükseliyor. Konu ile ilgili throttestop programında çözüm oluyor fakat ben asıl problemin ne olduğunu öğrenmek istiyorum

• Monster laptopların mevcut ses kartları nasıldır? İyi Stereo kulaklıkla verim alınır mı?
  • 2070 gereksizmi 1660ti al diyor arkadaş ben diyorum 4 5 yil her oyunu calistirsin diyer yandan online oyun bagimlisiyim bilemedim🤢🤕 sizce

• 34cengiz kullanıcısına yanıt
    guzelll bende sevdim

• 4-5 senedir kullanan var mı? Garanti bittikten sonra mavi ekran ve donma sorunları çıktığı söyleniyor. Anakartlarında da kronik bir problem varmış sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

4-5 senedir kullanan var mı? Garanti bittikten sonra mavi ekran ve donma sorunları çıktığı söyleniyor. Anakartlarında da kronik bir problem varmış sanırım.
    Uzun süre kullanan da var 1 yıl kullanan da var belli olmuyor malesef o işler.

Çok sağlam birşey arıyorsanız lenovo ya da dell e bakmalısınız.
  • Monster tulpar serisi 1070 ekran kartlı model kullanıyorum. Geçen cumartesi bakıma verdim. Normalde odamda bile wifi full çekerken şuan adsl nin yanında 2 çizgi çekiyor. Ne olmuş olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Monster tulpar serisi 1070 ekran kartlı model kullanıyorum. Geçen cumartesi bakıma verdim. Normalde odamda bile wifi full çekerken şuan adsl nin yanında 2 çizgi çekiyor. Ne olmuş olabilir?
    Monsterın sürücü sitesinde yeni bir wifi sürücüsü var mı diye bakabilirsiniz belki windows güncellemesinden sonra wifi sürücüsü sapıtmıştır durduk yere olacak bir şey değil.
  • quote:

4-5 senedir kullanan var mı? Garanti bittikten sonra mavi ekran ve donma sorunları çıktığı söyleniyor. Anakartlarında da kronik bir problem varmış sanırım.
    Gtx1070’li Tulpar T7 8.2 modelini kullanıyorum, bu ay 3. senesi doluyor. Şükür bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 16 Aralık 2019; 18:38:11 >
  • quote:

5 seneyi biraz geçti...anakartında ağır arıza çıktı şarj soketinden dolayı .... 500 tl civarı masraf çıkardı....Biraz yavaşlama var klavyede bazı harfler iyi basmıyor...onun dışında sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: baser

Uzun süre kullanan da var 1 yıl kullanan da var belli olmuyor malesef o işler.

Çok sağlam birşey arıyorsanız lenovo ya da dell e bakmalısınız.

Alıntıları Göster
    dell neyse de lenova neden? monster daha iyi ondan....MSI hepsinden daha iyi ama pahalı
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    pek güncellemiyorlar sürücüleri. Ben intel driver support assistant kullanıyorum updateler için tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y-prime

pek güncellemiyorlar sürücüleri. Ben intel driver support assistant kullanıyorum updateler için tavsiye ederim.
    dahili gpu ve rst sürücüsü güncel değilmiş güncelliyorum teşekkürler.
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Her şeyi gincelledim ama yok hala az çekiyor

• Monster artık büyük bir şirket olduğu için buraya uğramıyor galiba.
  • 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.