Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hdmi ile harici monitör ile kullanırken windowsu ilk açtığımda ekranın hertzinde sürekli atlama oluyor sonra bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor sorunu nasıl çözebilirim ?
    Abra a5 v15.1 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Monster fiyat olarak aşırı cazip gelse de kullanılan malzemelerin kalitesi hep bir soru işareti. Kasanın plastik olması falan önemsiz şeyler de anakartta çıkan problemler çok büyük bir sıkıntı. Abra a5 v16 larda acaba anakartta problem çıkıyor mu ? Hangi marka anakart kullanılıyorlar bilen var mi ?
    Abra A7 v6.2'yi 4 senedir kullanıyorum.
    Termal macun değiştirlmesine rağmen ekisinden daha sıcak çalışıyor. Uğraşmak derdine turboboostu kapattım. Gpu tarafında bir sorun yok.
    Alındığından beri touchpad kaynaklı arada bir mavi ekrana düşüyor. Çözdük deseler de aslında çözülmedi sadece daha az yapıyor.
    Bunun haricinde ekranda ölü piksel oluştu. Pikseller küçük olduğundan ve piksellerin konumu itibariyle günlük kullanımda fark etmiyorum bile ama sonuç olarak ölü piksel oluştu. Hem de küme şeklinde 5 tane falan.
    Pil performansı yarıya düştü. Bence iyi bile dayandı bataryası.

Bu sorunlar haricinde cihaz gayet iyi çalışıyor. Anakart ne zaman yanar bilmiyorum ama en az 2 yıl mümkünse 3 yıl daha dayanması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Abra a5 v 15.2 aldım, bilgisayarın ekran kartı modelininin max q ya da laptop olduğunu nereden anlıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schmeiblak -- 13 Eylül 2019; 4:4:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    GPU-Z den bakabilirsin.Max-q olsa zaten sitelerinde yazardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Arkadaşlar pc her açılışta böyle olup sonra düzeliyor sorun ne? Ne yapmalıyım?

Edit:Garantisi kasımda bitiyor sizce hemen göndereyim mi?
    Yaz okulunun ve stajın bitmesinin fırsatı ile anca gönderebildim.
    Ilk göndermemde bir sorun olmadığını, termal macun, toz vs bakımının yapıldığını öğrenerek aldım servisten ama sorunun ekran kartı kaynaklı olduğundan emindim. Oyunlarda grafik sapıtıyordu.
    Tekrar verdim servise ve anakart komple değişmiş yarın elimde olacak inşallah.

• Tulpar T7 V20.1 17.3" Oyun Bilgisayarı

almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar var mı
  • Tulpar T5 V19.1 almayı düşünüyorum kullanan var mı sıcaklıklar falan nasıl
  • Arkadaşlar turbo fan moduna alınca veya mesela pes20 oynarken oyun modunda turbosuz fanı açınca işlemci normal modda 80 derece ise 90 derece oluyor. Tam tersi olması gerekmiyor mu? Yani oyun modunda fanlar daha hızlı çalışınca işlemci sıcaklığı azalması gerekirken niye artıyor?

• umut666 U kullanıcısına yanıt
    ofis modunda işlemciyi daha düşük hızlarda tutuyor oyun modunda sürekli yüksekte tutuyor hele ki şarja bağlıysa tarayıcıda bile turbo boost hızında çalışıyor.

• anomaly A kullanıcısına yanıt
    Ha bu fan modu sadece fan değil işlemci frekansını da mı ayarlıyor? O zaman oyunlarda ofis modu gelişmişde yüksek fan mı ayarlayim? Nasıl yapmalıyım oyun oynarken? Bi de normal webde falan gezerken siz nasıl yapıyorsunuz ayarları web ve oyun için?

• quote:

Orijinalden alıntı: umut666

Ha bu fan modu sadece fan değil işlemci frekansını da mı ayarlıyor? O zaman oyunlarda ofis modu gelişmişde yüksek fan mı ayarlayim? Nasıl yapmalıyım oyun oynarken? Bi de normal webde falan gezerken siz nasıl yapıyorsunuz ayarları web ve oyun için?
    monster kontrol merkezinde ofis modunda eco ve sağda normal fanı ayarladım. oyun için fan ayarı yoktu galiba direkt oyun modu vardı. ofis için yüksek fana gerek yok. pes ofis modunda takılmıyorsa ofis modunda oynayın kesin çözüm :D

• iyi günler arkadaşlar monster abra a7 11.1.1 ürününü alalı bir hafta oldu. Uzun süredir laptop kullanmamış olmamdan veya oyun laptopumun hiç olmamasından kaynaklı olarak bu ses normal olabilir yanılıyor da olabilirim ancak sizin de fikrinizi almak isterim üç tane fan sesiyle ilgili video cektim hiçbirşey açık değilken fan sesi yok ama hemen bir program acınca fan başlıyor. Başlasın iyi fakat beni rahatsız eden bir fanın arkaplan sesi var düdüğü üflerkenki süreklilik gibi bu normal mi sizin bilgisayarlarınızda da var mı 3 tane toplamda 2-3 dakika edecek kısa videolar çektim lütfen izleyin yorumlayın. Duruma göre iade hakkım devam ediyor.

ikinci olarak fps sürekli yüksek 60larda geziyor fakat yine de ekran tıkanıyomuş gibi hissediyorum bu psikolojik olarak düşündüğüm birşeymidir. Ürünümden menmunum ama yine de insanın kafasına birşeyler takılıyor yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
    1. video
    2. video
    3. video
    Vimeo
    Abra fan 3 sonda rahatsiz eden zayif fan sesi
    https://vimeo.com/362326777

• Arkadaşlar,

Puset V5 Gaming Mouse kullanan varsa sitede yeni yayınlanan sürücüde sıkıntı var, boşana yüklemeyin. Ayrıca ilk sürücü olan varsa paylaşabilir mi?
  • janerbaba J kullanıcısına yanıt
    Hocam normal sesler fan devir düşürüyor o ses çıkıyor

• Merhaba iyi günler herkese bir sorunum için çözüm aramaaktayım o yüzden danışmak istedim.Monster laptopım da bir sorunla karşılaştım ve aşamıyorum en son çare İstanbula teknik servise gitmeyi düşünüyorum.Sorunuma gelicek olursak laptop sürekli kendini başlatıyor oyuna girdiğim anda,ısı değerleri normal bir iki kere de masaüstündeyken yeniden başlattı format attım ama bir çözüm olmadı,öncesinde kitleniyordu laptop kendim başlatmak sorunda kalıyordum,ilk açılışarda laptopı açınca siyah ekranda kalıyor defalarca açmayı deneyince anca ekrana görüntü veriyor bazen ekran kartını görmüyor tekrar kuruyorum.bazen de denk gelirse bi kerelikte olsa sorunsuz saatlerce oyunda oynatıyor.Youtube dan vidolara baktım ama bir çözüm bulamadım.Garanti süreside bitti monster tulpar t7 v7.1.2 işlemci intel core i7 6700hq ekran kartı gtx1060
  • merhabalar. bilgisayara ssd takmak istiyorum. almak istediğim ssd benim bilgisayara uygunmudur?
    akakce.com
    Samsung 1 TB 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-1-tb-970-evo-plus-mz-v7s1t0bw-m-2-pci-express-3-0-fiyati,424869741.html

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

• quote:

Orijinalden alıntı: yagiz456

merhabalar. bilgisayara ssd takmak istiyorum. almak istediğim ssd benim bilgisayara uygunmudur?
    https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-1-tb-970-evo-plus-mz-v7s1t0bw-m-2-pci-express-3-0-fiyati,424869741.html

hocam uyar 2 tane m2 ssd yuvası boş görünüyor

bu arada aldiniz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 9750h 1660ti 1 7 inç tavsiye eder misiniz 8-9 bin para vercez çöp olma durumu var mı
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Hocam siz biliyor gibisiniz bir soru soracağım. Bu laptopdaki turbo tuşuyla ilgili bi sıkıntım var. Turbo tuşuna bastığımda ilk oyun modu, bir kere daha bastığımda turbo moda geçiyor. Ancak turbo modda fanların tam devirde çalışması için illa turbo modun altındaki turbo fan kutucuğu seçili olması gerekiyor. Onu seçili bırakıp oyun moduna dönünce onda da turbo fan kutucuğu seçili oluyor yani oyun modunda fanlar tam devir dönmeye devam ediyor sonra oyun modunun altındaki turbo fan kutucuğunu kapatıyorum turbo modunda da kapanıyor yani turbo tuşu işlevsiz kalıyor. Benim istediğim oyun modunda turbo fan kutucuğu kapalı kalması sadece turbo modunda açık kalması ama onu yapamıyorum. Yanlış yaptığım şey ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 21 Kasım 2019; 1:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vexra

Hocam siz biliyor gibisiniz bir soru soracağım. Bu laptopdaki turbo tuşuyla ilgili bi sıkıntım var. Turbo tuşuna bastığımda ilk oyun modu, bir kere daha bastığımda turbo moda geçiyor. Ancak turbo modda fanların tam devirde çalışması için illa turbo modun altındaki turbo fan kutucuğu seçili olması gerekiyor. Onu seçili bırakıp oyun moduna dönünce onda da turbo fan kutucuğu seçili oluyor yani oyun modunda fanlar tam devir dönmeye devam ediyor sonra oyun modunun altındaki turbo fan kutucuğunu kapatıyorum turbo modunda da kapanıyor yani turbo tuşu işlevsiz kalıyor. Benim istediğim oyun modunda turbo fan kutucuğu kapalı kalması sadece turbo modunda açık kalması ama onu yapamıyorum. Yanlış yaptığım şey ne?
    Turbo modunu ayrı bir mod olarak atamamışlar. Ofis modu ve oyun modu var ve turbo oyun modunda bir özellik. Program pek kullanışlı değil zaten pek anlamadım bende.

• 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.