Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.743
Cevap
116
Favori
967.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Celevo nün sitesinden sizin modelin karşılığı olan model hangisi ise güncel ekran kartı sürücüsünü bulma şansınız var. Oradan doğru sürücüyü yüklerseniz özellikleri kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün sınavdan çıktım pc vardı yanımda sınavdan çıkmıştım, pc çok tozlu ve ısınmaya başlamıştı biraz 7. Ayı falan dedim götüreyim bi bakım yaptırayım hem denemiş olurum. Kadıköy monster a götürdüm üst tarafa yeni bir bina yapmışlar teknik servis için aşırı güzeldi. Banla sistemi gibi olmuş. İçecek ikram falan ediyorlar, sıram geldiğinde girdim ismini tam hatırlamıyorum 3. Kapıydı sanırsam baya ilgiliydi. 2 saate aldım pc yi tertemiz yapmışlar macun çekmişler falan ilk günkü hali gibiydi. Bakım konusunda gayet memnun kaldım. Garantiye vermedim garantilik bir sorun yok su anlık. Mic kısmında bir sıkıntı var galiba ses cızırdamask yapıyor ama şu an için pek gerekli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Monster notebook 1.5 yıl önce aldım abra a5 v.12.1 modelini.O gün fredos olarak aldım işletim sistemi yüklettirmedim kendim kurarım diye...fakat sonra internetten aldıgım korsan windows 10 u yükledim ve bilgisayarım aniden donmalara çökmelere başladı bundan dolayımıdır bu?Teknik servis korsan yazılımdan ötürü dedi.Orjinal windows 10 da cok pahalı siz ne yapmamı önerirsiniz ?
  • lars ulrıch kullanıcısına yanıt
    Orijinal Windows 10 Home Basic x64 yükle. Windows sitesinden. İSO uzantılı dosyayı USB bellek ile kur. Öyle kullan. Eğer Windows Etkinleştirme uyarıları çok fazla rahatsız ederse en güncel KMS programıyla kır. Orijinal satın almadan pek farkı yok bu şekilde, güncellemeleri de kapatırsan daha iyi randıman alırsın.

Edit: Bu arada güncellemeleri kapatmadan önce Monster sitesinde önerilen versiyona kadar güncel tut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueShepherd -- 22 Haziran 2019; 15:43:8 >
  • Merhabalar

2 gün önce sahibindende Monster Tulpar T7 V2.6 aldim.

Klavyede sorunlar var. Z tuşu basılı kalıyor bazı tuşlar problem yaratiyor.

Usb klavye taktım sorun düzelmedi.

Sizce ne yapmaliyim.

Satıcınin telefonu kaoali

• Merhaba Arkadaşlar

Bu modele hangi CL'ye sahip rami takıyorlar.(Cas Latency)
    Elinde olan bakabilir mi. Bende windows yok.
    ABRA-A5-V13-2
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar link de verdiğim modele 16 GB Ram taktırıp aldım. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Şimdilik herhangi bir oyun testi yapmadım lakin GTX 1650 den şüphem yok. Size de öneririm.
    Bende laptopları inceliyorumda monster laptoplar dendiği kadar kötümü kasa kalitesi hoparlörleri nasıl sizce birde sıcaklık değerleri nasıl ?
  • Eyeless E kullanıcısına yanıt
    Şu an elimde belirttiğim cihazdan size yazıyorum ve belirtmem gerek ki kasa kalitesi aham şaham değil lakin denildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. E birde ne kadar ekmek o kadar köfte olayı olduğundan 6300 tl'e İ7-9750H ve GTX 1650 ekran kartlı bir PC şu an için piyasa da yok. İsterseniz de ya işlemcisinden ya da ekran kartından kısmanız gerekecek üstelik kıstığınız halde ismi geçen markalar da (Casper, HP vs) Monster dan daha kötü karnelere sahip markalar özellikle havalandırma olarak. Evet MSI'larda var ama onlarında genellikle işlemcileri bir nesil öncesinde oluyor bu fiyat aralığında. Dediğim gibi bu biraz da verdiğiniz parayla alakalı. Şahsen bakılmayacak kadar kötü olduğunu da düşünmüyorum. Sıcaklık değerleri ise şimdilik oyunlarda deneyemediysem de masaüstünde oldukça sessiz ve bir o kadar da soğuk. Tabi sıcaklık değerleri sizin bulunduğunuz ortama göre de pek tabi değişebilir.

Cevabınız için sağolun hocam güle güle kullanın.
  • 4 yıl önce aldığım Tulpar T7 v3.1 ekranının birçok yerinde ölü piksel meydana geldi. Monster'a yazdığımda sanırım miksroskop ile çekmemi bekleyip ölü piksellerin fotoğrafını isteyip, ekranın modelini öğrenmek istediğimde servise yollayın dediler. Ekran modelini nereden öğrenebilirim ?
  • Merhabalar,

v15.2.1 cihaza sahibim. Genel olarak cihaz beni tatmin etti diyebilirim.
    Sadece bekleme durumundaki fan sesi beni biraz sıktı diyebilirim.
    İşlemci boşta iken 55-60 derece arasında gidip geliyor ve biraz fan sesi yapıyor.
    Sizin cihazlarda da aynı durum var mı ? Normal değilse iade etmeyi düşünüyorum.
    9300H işlemcili versiyonuna sahip olanlar sıcaklık değerini paylaşabilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 11 Temmuz 2019; 15:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: willerdem

Merhabalar,

v15.2.1 cihaza sahibim. Genel olarak cihaz beni tatmin etti diyebilirim.
    Sadece bekleme durumundaki fan sesi beni biraz sıktı diyebilirim.
    İşlemci boşta iken 55-60 derece arasında gidip geliyor ve biraz fan sesi yapıyor.
    Sizin cihazlarda da aynı durum var mı ? Normal değilse iade etmeyi düşünüyorum.
    9300H işlemcili versiyonuna sahip olanlar sıcaklık değerini paylaşabilir misiniz.
    Fanı Control Center'dan sıcaklık-yüzde grafiğinde istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
  • Mèrt M kullanıcısına yanıt
    Yeni yazılımda ayarlama imkanı yok.
    Dün undervolt yaptım 45-50 derecelerde geziniyor ama fan sesi yine eksik olmadı.
  • Ankarada Monster Tulpar T7 V5 laptopu olan var mı ? Yada aşağıdaki pili laptopuna takıp sağlam mı diye deneyebileceğim bir hayırsever :))

• Abra A5 V16.1.1 kaç bit beyler ? Ben Ram ini 16 GB yapıp alıcam da piyasadaki çoğu oyunu 60 fps ile oynatır mı Medium da Low da falan ?
  • Abra v15.1 veya v15.1.1 kullanan var mı ? Cihaz hakkında yorumlarınızı yazabilir mi ? almayı düşünüyorum.

• Selamlar arkadaslar, donanimhaber de iyi bir yazici olmasamda iyi bir okuyucuyumdur. Ben internette cok kaynak bulamadigim icin, merak eden arkadaslara yardimci olmak icin artik yazayim istedim. 15 gun once T7 v19.3 aldim, sormak istediginiz olursa, elimden geldigince cevaplamaya calisirim. Gecmisi okuyamadim, var mi daha oncedeb yazan bilmiyorum, 700 sayfa gecmis :D

• www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V15.1.2 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V15-1-2.html

Ne dersiniz? i5 9. nesil, yeni oyunlar için akıcı olur mu? 8 gb ram ve 1tb hdd de eklemeyi düşünüyorum.

Monster'da oyundaki diyalogları duyamayacak kadar çok fan sesi çıkıyormuş, diye duydum. Bu doğru mu?

Ayırca bir de şu var.

Sonuç olarak Monster önerir misiniz? Varsa dezavantajları nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 8 Ağustos 2019; 2:28:13 >

Güle güle kullanın. Bir an önce ağır oyunlar ile test ederseniz memnun oluruz. Monster notebookların fan sesi ile ilgili oyundaki sesleri, diyalogları bastırdığını yazmışlardı. Buraya da dikkat ederseniz güzel olur. Birkaç yerde Monster notebookların 480 gb ssdlerinde sorun olduğunu duyduğum için A5 V15.2 versiyonunu da ben düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.