Bildirim
Monster'da Bu Hafta - CS: GO
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçen hafta cs go indirdim beleş oldu diye , bebelerin alayı hile yapmış oyunun içine etmişler. elemanlar duvarın arkassını gören hile yapıp oynuyorlar. Bu şekilde artık cs efsaneside bitmiştir. -
prime'da bile yapıyorlar hile. adamı nokta kadar görüyorum tabanca ile tek atıyor. evime sunucu kurdum, arkadaşlarımla oynuyorum hilesiz hurdasız.
-
O zaman şikayet edeceksiniz. Benim şikayetlerim ile 1 haftada 2 kişi banlandı.
-
Bu ne la? GT1030'da 170fps veriyordu bu oyun. Benim masaüstü 1050Ti'ımda 250 fps alıyorum dust2'de.
-
Hacı oynayamıyorsun işte, daha basit bir oyun seçseydin keşke
-
sabit o fps yi vermez bu kartlar. Bendede var 1050 arasıra 1800 civarına çıkıyor .
-
Alıyorum derken ortalama 250, max değil.quote:
Orijinalden alıntı: ARTHUR.
sabit o fps yi vermez bu kartlar. Bendede var 1050 arasıra 1800 civarına çıkıyor . -
Ne sies go su ya?
40 yıllık cese(cs) sies mi oldu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CS:GO bu ayarlarda oynanmaz. Doğru ayarlarla minimum 130 fps lerde oynanabilir.
-
90 fps mi?
Full ayarlarda cs oynamak mı?
Abicim siz bu oyunu test etmeyin. zira 130-140 fps nin altında bu oyunu oynamak kendine işkencedir.
kaldı ki dust 2 en yüksek fps veren map dir. cobblestone veya inferno da bu fps yi bile alamayacak.
Hatta benim evdeki amd 8350 bile dust 2 de ortalama 200 fps alıyorken sizin bu makineyle 90 fps almanız büyük skandal. Bence tekrar deneyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X