Şimdi Ara

monster dizüstüler hakkında anlaşılan bugün kimse cevap vermek istemiyor :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• BENCE HIC GIRME MONSTERE PRO200
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuralp78

BENCE HIC GIRME MONSTERE PRO200

+1
  • Bu ne biçim topic yahu.. Topic kirliliği olmasın diyoruz, açılan topic'e bak..

• bu yorumlara hiç girme arkadaşım git gör al bence böyle hiçbirsey bilmeyenlerle bu iş olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_adakoglu

bu yorumlara hiç girme arkadaşım git gör al bence böyle hiçbirsey bilmeyenlerle bu iş olmaz

ewet bööle hiçbirşey bilmeyenlere deil şu topic e:( http://forum.donanimhaber.com/m_3781840/tm.htm ) bak da sana anlatsın bu topic özellikle servisle olan muhabbetlere bak kimin ne bildiği anlaşılsın ucuz etin yahnisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesnight -- 5 Eylül 2005, 0:35:38 >
  • kacın pro 2000,monster,datron geliyo tabiki bu bnm sahsi gorusum....ucuz etin yahnisi +1
  • Niye aynı konuda iki topic acıosun???
  • kardeşim git mağazaya bak beğenirsen al
  • elhamdülillah toshiba
  • o zmn forumun bu bolumunu yırtıp atalım bilgi vermek icin varız burda.......
  • olabilir bir tane ürün arızalı cıkmışsa senin dell toshiba hiçmi arızalanmıyor kardesim
    senin makinan hiçmi bozulmadı hem burdakı makına pro2000 dikkatini cekerim ne var ki bunda diyeceksin ikiside aynı
    söyle bir şöz vark anlayana davul zurna az anlamayana sivri sinek saz anlayana anlıyormusun beni

quote:

Orjinalden alıntı: bluesnight

quote:

bu yorumlara hiç girme arkadaşım git gör al bence böyle hiçbirsey bilmeyenlerle bu iş olmaz

ewet bööle hiçbirşey bilmeyenlere deil şu topic e:( http://forum.donanimhaber.com/m_3781840/tm.htm ) bak da sana anlatsın bu topic özellikle servisle olan muhabbetlere bak kimin ne bildiği anlaşılsın ucuz etin yahnisi...

• quote:

olabilir bir tane ürün arızalı cıkmışsa senin dell toshiba hiçmi arızalanmıyor kardesim
    senin makinan hiçmi bozulmadı hem burdakı makına pro2000 dikkatini cekerim ne var ki bunda diyeceksin ikiside aynı
    söyle bir şöz vark anlayana davul zurna az anlamayana sivri sinek saz anlayana anlıyormusun beni

quote:

Orjinalden alıntı: bluesnight

quote:

bak dikkat edersen teknikservis kalitesi pro2000 de iyi deniodu ben onu canlı bir kişliden aktarmak istedim we ek olarak hala bazı şeyleri halletmeden alınacak makine oldukların düşünmüyorum

• bence git oraya gör ve al en iisi bu ???

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle_of_kafkas

bence git oraya gör ve al en iisi bu ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.