Şimdi Ara

monster düşük fps! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben yeni bir laptop aldım." Abra A5 V13.2.2 15.6" Gaming Laptop " çok düşük fps aldığımı ddüşünüyorum. 60 fps ile falan oyun oynuyordum. internetten baktım nvidia dan falan ayar yaparak 100-110 fps'e ulaştım. Fakat hala az olduğunu düşünüyorum. 5.000 TL verip 100 fps çok az gibi geliyor. 6 senelik bilgisayarım zaten 60-70 fps görüyordu. Yardımcı olabilecek var mı?? hiçbir yerde bununla ilgili bir şeye ulaşamadım.

Teşekkürler.

• Hocam FPS Değerin Düşük Değil Senin PC Modelinde Önemli Bir Özellik Var Kota Dostu Aynı Zamanda Mesela Atıyorum Zula 60 FPS İstiyorsa 60 FPS nin Üstüne Çıkmaz FPS Zula Oynarken Yanii Anlayacağın Gelişmiş Teknolojisi İle Oyunun Max FPS Değerine Kadar FPS Alıyor!
  • Hocam peki değiştiremez miyiz bunu ben daha yüksek istiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AAA oyunlarda 100 fps alabiliyorsan sorun yok zaten. Ancak lol, cs go gibi oyunlarda elbette daha fazla alırsın.
    Bilgisayarın fişe takılı olduğuna emin ol.
    Oyunu başlatırken sağ tık yapıp yüksek performanslı gpu ile çalıştır veya nvidia denetim masasından nvidia ekran kartını aktifleştir tüm uygulamalar için.
    Oyun içerisinde V Sync yani dikey senkronizasyonu devre dışı bırak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir laptop soğutucusu kullanmayı denemelisin. Bu soğtucu metal olmalıdır. Mümkünse yüksek güçlü olanlarından birini seç.
  • bahsettiğiniz oyun öncekinde de60 fps verdiğine göre çok ağır bir oyun değil demek ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.