Mena fiyat ile çıktı evet yine pahalı ama 17 dolar daha ucuz.. Esas konsol kısmına bakın 2800 tl düz sürüm yuhhhh... Konsol, pc tartışması bir yana ülke için oyun lüks ama konsol bazlı oyun işi bitmiş.. |
Monster Hunter Wilds {PC ANA KONU} (2. sayfa)
-
-
Açıkcası sony 60$a oyun çıkarıyor PC'ye. Millet konsolda oynamış üstünden 2-3 sene geçmiş oyunları 60$ dan çıkarıyor. Capcom ilk gün olmasına rağmen her daim regional pricing uyguluyor, TL destekliyorken de böyleydi, dolara geçince bırakmadı adamlar yine düşürüyor. Normal fiyatı 70$ oyunun yani, güzel indirim yine de bence. Bu fiyata da laf eden varsa bence oyun oynamayı ufaktan bırakmalı çünkü bundan sonrası çok daha kötü olacak bizim ülke için.
İlk gün abanacağım, ne zamandır bekliyorum. Beni endişelendiren tek şey sistem gereksinimleri. Benim cihaz önerilenin daha üstünde sorun yok da ilk defa hayatımda bu kadar ağır bi gereksinim görüyorum. 4060 medium + frame gen 1080p de 60fps için.
Umarım kafadan atıyorlardır çünkü bu şekilde ben bu oyunun optimize olduğunu sanmıyorum.
-
Monster Hunter Wilds - Official Game Overview Trailer | TGS 2024
IGNyoutubeIn this detailed Monster Hunter Wilds game overview trailer, Capcom reveals many new details from Monster Hunter Wilds, including a look at the characters in your expedition team, the Windward Plains region, the way the monster ecology works, base camps and villages, and more. Check out this new Monster Hunter Wilds gameplay. #MonsterHunter #MonsterHunterWilds #Gaminghttps://www.youtube.com/watch?si=zpejNv8v02vVQaWB&v=nq_XkPyAjyE&feature=youtu.be -
-
Oyun çıkışında Denuvo'ya sahip olacak.
-
Monster Hunter Wilds: The First 22 Minutes of the Beta
IGNyoutubeThe Monster Hunter Wilds beta is now available, if you're a PS Plus subscriber that is. Fans of PlayStation consoles who are subscribed to Sony's service can now log in to play the highly anticipated entry to the Monster Hunter Franchise. Watch as we take on the opening 22 Minutes of Monster Hunter Wilds gameplay in the beta and fight the first monster, the Chatacabra. #IGN #Gaming #MonsterHunterWildshttps://www.youtube.com/watch?si=ne34PSGBsQb_vMdn&v=4gXH9nMr8ug&feature=youtu.be -
PS5 beta deneyimi harikaydı, steam beta sürümünü heyecanla bekliyorum.. Bu oyun pc'ye fps sorunları olmadan çıkar ise sanırım 2025'i sadece bu oyunu oynayarak geçirebilirim..
-
MH topluluğu çok az Türkiye'de ya, benim en favori oyun serimdir MH serisi o yüzden heyecanla bekliyorum, beta'dan izlediğim kadarıyla muazzam duruyor. Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece açılacak betası sanıyorsam PC'de, acımadan oynayacağım . World'un üzerine çok koymuşlar her açıdan, değişikliklerin çoğu kendisini gösteriyor yani az buz şeyler değil bayağı etki yaratan değişiklikler. Parasını sonuna kadar hak ediyor ilk günden insta buy benim için. En çok sevindiğim şeylerden birisi de HUB sistemine gelen yenilik. Oyun çıktığında hub başına 100 oyuncu taşıyacakmış, muazzam bir şey. Hub'da direkt diğer oyuncuları görebilmek, specleyebilmek, etkileşime geçebilmek, parti kurabilmek vs harika yenilikler.
-
Bırak az olsun hocam. Az ve öz Türk oyuncu var. Bu oyunda karşılaştığım Türkler şeker gibi insanlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet oynayan türkler tatlı insanlar genelde, bana da kötüsü denk gelmedi ama bi topluluk arıyor insan yine de
-
Bir DC grubu var. Coop oynamak istediğimde onlarla takılıyorum genelde. Eğer isterseniz link atayım gelin siz de.
-
olur hocam.
-
Betasını 400k küsür insan oynadı ilk saatten helal olsun, bu oyun optimize ve grafiklere ayar çekerse çıktığı gün rahat 600-700k yı görecek sadece steamde.
Benim deneyimlerim sonucu, gameplay açısından çığır açmış özellikle combat muazzam olmuş. Longsword denedim mainleyeceğim direkt zaten, world'a göre çok daha smooth, fluid olmuş. Comboları çok güzel hissettiriyor özellikle helm breaker dan sonra eklenen yeni combo çok güzel hissettiriyor. Animasyonlar, focus modu, movement, binek, lobi sistemi, open world sistemi vs gerçekten müthiş olmuş FAKAT böyle bi grafik ve optimize kabul edilemez. Her şeyi high'a aldım, oyunun özellikle texture(doku) kalitesi lowdaymışım gibi görünüyor, ona rağmen oyun bir de müthiş fps vermiyor yani. Abartısız World çok daha iyi görünüyor ve çok daha iyi performans veriyor, oyun güzel görünse ve 60-70fps verse anlarım ama oyun hem kötü görünüyor hem 80-90fps veriyor bazen 65 lere düşüyor bu kabul edilemez. Daha oyunun çıkmasına çok var, bunu düzeltmeleri şart yoksa negative alırsa bir tek bundan alacak.
-
World ile arasında ki farklı yazabilecek var mı ?
-
Bu oyunun amacı ne tam olarak? Karakter devamlı güçleniyor mu, grind olayı var mı? Rise alınır mı sizce?
-
Olay sadece yaratik kesip, onlarin materyalleriyle armor ve silah craftlamak. Cesit cesit armor ve silah var, meta buildler oluyor, kimisi kendi build yapiyor vs. Basit gorunebilir ama degil, biraz live service tadinda bir oyun. Neresinden baksan zevk veriyor, yaratiklarin cogu zorlasiyor cunku, genel olarak insanlarin en buyuk amaci her yaratigi solo kesebilecek kadar iyi oynayabilmek. Buildini fullemek bir de kolay degil, bayagi grind gerekiyor. Talisman, rune, decoration vs derken is uzuyor. Ozellikle decoration sistemi, kisaca belli bi seviyeden sonraki huntlarda dusmeye basliyor. Bunlari zirhina takip buildini guclendiriyorsun. Decorlar tamamen rng, zibilyon tane hunt yapip aradigin onemli ve rare bir decoru dusuremeyebilirsin. Ve genel de bir tane de degil birkac tane gerekiyor. Sanirim wilds Ile grind isi biraz daha uzuyor ki bu oyuncular icin guzel bir sey, herkes grindine oynuyor zaten. Sanirim talisman vs de rng olucakmis.
Onun haricinde bir silah buildini bitirsen bile diger silahlar vs var. Cogu oyuncu tek karakterle oynayip her silah icin build yapiyor. Hicbir amacin kalmasa bile zevkine oynuyor cogu insan sonrasinda. Bir de oyun bedava guncellemeler aliyor dlc harici, oyuna bircok zor yaratik ekliyorlar, bazen raid tadinda yaratiklar ekleniyor, bazen event seklinde ekleniyor belli bi sure acik oluyor, sonra o yaratiklarin silahlarini upg etmek icin grindliyorsun daha farkli bi sisteme sahip olabiliyorlar vsvs.
Rise onermem, rise daha cok arcade bi monster hunter, cok basit ve aktif. Ana monster hunter oyunu world gibi olan oyunlaridir. World+iceborne oneririm ozellikle iceborne dlc'si cok cok saglam bir dlcdir. Rise'a para vermeyin, wilds cikinca da wilds a gecersiniz.
Wilds, tamamen World'un ustune koyulmus bir oyun, umarim performans sorunlari duzelir. Bugun twitterda ana oyunun, betadan cok daha iyi durumda oldugunu soylemisler tepkiler sonrasi, betayi guncellememisler amacimiz server testi suan demisler bilmiyorum bakalim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
oyunun daha önceki serilerini severek oynayan biri olarak daha önceki oyunların havasına sadık kalması için yada konsoldan geldiği için oyunu görüntü kalitesinde bir tık sıcak bir sismi hakim yani tam net değil cevre
-
Oyunun beta deneyimi güzeldi eklenilen yenilikler harika, 2025 çıkışı o yılı sadece bunun ile geçirebilirim havası aldım. Bunlar haricinden optimize kısmı sıkıntılı Dlss+FG ile bazı yerlerde fps saçmaladığı oldu ve kartım Rtx 4080.. DD2 yaşattıkları saçmalık yok ama yine de çıkış zamanına kadar elden geçmesi şart.
-
yav aynı oyunu yapıp bu kadar optimizasyon özgürlüsü bir şey yapmayı nasıl başarmışlar, aynı çamur grafiklerle birde eldeki optimizasyondan olmuşuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X