Şimdi Ara

Monster Hunter Wilds {PC ANA KONU} (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
7
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dlss 4.0 entegre edenler görüntüden memnun hocam , bazı özel ekran ayarları yapılması gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster Hunter Wilds {PC ANA KONU}

zulada max potion 1500 tane var oynayan arkadaşlarda da durum aynı mı

Monster Hunter Wilds {PC ANA KONU}
  • Betaya ozel hocam o, oyun ciktiginda hicbir sey olmayacak chestte

• Monster Hunter Wilds {PC ANA KONU}Bluntyyoutube
    Monster Hunter wilds is "grey" or "washed out" or "Muddy" looking? NOPE it's really not. you're just making a mistake, or being tricked! Help Support https://www.patreon.com/BluntNate https://www.twitch.tv/bluntnate/ - youtube.com/BluntNate #MHWilds #MonsterHunetrWilds #MonsterHunter Bad settings, BEST settings, Bad gameplay capture? BEST gameplay capture! the Mistakes some Content Creators are making that TRICK YOU!
    https://www.youtube.com/watch?v=UHlDva_w87w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 14 Şubat 2025; 23:7:18 >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

xbox da 10 kat daha iyi duruyor, Dolby vision in falan da etkisi var sanırım

konsol çözünürlük ayarında 60fps verse valla iade edip ordan alacaktım arada 1k fiyat farkı olmasına rağmen

pcde fsr di frame gendi bilmem ne derken görüntü zaten çamur oluyor birde üstüne ghosting falan iyice mide bulandırıyor

• bundan çıkıp world e girince dünya varmış diyor insan çok daha smooth temiz bir görüntü ile

• dlss dosyalarını değiştirdim smooth gitti oyundan (oyun çıkışında dlss 4.0 resmi olarak gelecek zaten ) ve hdr ayalarını yaptım gayet iyi oldu

telefon monitörü titreyecek çekti malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 16 Şubat 2025; 1:0:30 >
  • Oyun dosyalarından VolumetricFog'u tamamen kapatabiliyormuşuz, kişisel olarak denedim oyuna çok daha fazla canlılık katıyor renk olarak ama uzaktaki görüntünün içine ediyor tamamen. Renk konusunda problem yaşayan varsa deneyebilir;

Oyun içinde config.ini dosyasını bulun > F3 Arama kısmına VolumetricFog yazın > VolumetricFogControl_Enable=True yazan kısımdaki True yazı yerine False yazın ve kaydederek çıkın > Dosyaya sağ tıklayıp özelliklerden salt okunur kutucuğunu tikleyin.

Bu kadar, beğenmezseniz işlemi aynı şekilde yaparak kapatabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.