Dünyanın en iyi oyunlarından biri olmuş, deli gibi oynuyorum |
Monster Hunter Wilds {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (6. sayfa)

-
-
Oynarken çok eğleniyorum baya iyi oyun
-
Ana görevi bıraktım gönüllü soslara yardıma gidiyorum dün 33 dakika uğraştım baya keyifli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seviyeli küfürsüz ortam isteyen arkadaşları discordumuza bekleriz .
https://discord.gg/mgf5S5Bv
-
Capcom, MH wilds'in 8 milyon satisi astigini acikladi
capcom |
The New Monster Hunter Wilds Roars Past 8 Million Units Sold with Ferocious Speed!– Global initiatives help Capcom clear sales milestone in just 3 days, a company record – | Press Release | CAPCOMhttps://www.capcom.co.jp/ir/english/news/html/e250304.html
Daha 1 hafta olmadi, helal olsun muazzam bir basari acikcasi. Keske performans sorunlari olmasaydi abartisiz 10-12 milyonu gorurlerdi suana kadar. PC de fazla donanim gerektiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 4 Mart 2025; 12:30:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Capcom'un yeni en çok satan oyunu belli oldu
-
Oyun piyasasının böyle oyunlara ihtiyacı vardı, normal. Oyuna girdiğin gibi direkt av başlatıp yaratık avlıyorsun bu kadar basit bi sistemi var, insanı yormuyor. Böyle oyun kalmadı, hepsi ya dialog yuvası ya da kocaman open worldda boş boş koşup duruyorsun. Açıkcası MH'a rakip lazım, bugüne kadar bir tane rakibi oldu o da dauntless, kapanıyormuş yakında. Herhangi bir AAA firmadan benzeri rakip gelmemesi çok garip. EA'den Wild Hearts vardı sanırım bi o da gram tutmadı. Gerçi böyle diyince şimdi
2 tane rakip saydım ikisi de başarısız oldu. Yapıyorsa yine capcom yapıyor be.
-
Çok sattı evet ama teknik sorunları yüzünden eğlenemiyorum oyundan. Stutter yok ama genel anlamda frametime berbat ötesi. 120 fps (FG ile) oyun 30-35 fps hissi yaşatıyor. Canavarların saldırı animasyonları bile kasma hissi yaşatıyor.
Betadan beri uzun zaman oldu. Bu kadar zamanda adam edemediler ve umudum da yok.
Shader yükledi sonra yeni sürücünün olduğunu fark ettim, sürücü kur sonra yine shader ve karakter yaratma vs 3 saat oldu; iade hakkım kalmamıştı zaten. Neyse devam edeyim dedikçe oyun iyice gözüme batmaya başladı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hikayeyi bitirdim. keyifle oynadım. basit ve sade şekilde vermesi gerekeni yormadan sana veriyor. optimizasyon sorunu var ama fg+ dlss ile 100 fps civarı oynadım ama ateşli map hariç.orada baya drop yaşadım. önceki oyuna göre daha akıcı olmuş oyun.
-
Oyunu türkçe yapmanın bir yolu var mı arkadaşlar. Yama, yapay zeka vs.
İlk kez bu tarz oyun oynuyorum dil çok ağır ve oyun seçenek deryası.
Bir rehber site vs de olabilir.
-
Capcom Franceyoutube
Monster Hunter Wilds Showcase | Mars 2025https://www.youtube.com/watch?si=P2Zy0ltySP8vReSP&v=YF0TMmgneo4&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinnerclown da yaması var şu an ama erken erişimde. Önümüzde ki 1-2 ay içinde erken erişimden çıkar, oraya bakın derim.
-
-
oyun iyi guzel ama bu kadar satisa bu kadar kotu grafik ve performans? gercekten akil alir gibi degil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X