Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün oyunu beraber aldığım arkadaşımla aynısını konuştum, tabi destiny nin yeri ayrı, raid yaparken 6 kişinin kordine olup bölümün bitmesi için kişi başına düşen görevini yerine getirmesi gerekiyor, tabi takım kordinesi içinde takımın birbirini tanıması gerekiyordu, çok entresan muhabbetlerin geçtiği zamanlara şahit oldum o oyunda. Henüz Mhw yeni başladım. İlk saatlerinden itibaren oyun kendisini sürekli oynatmayı başarıyor ve kolay bir şekilde kesemediğin canavarı sos ( sos : acil yardım çağrısı ile oyuncu çağırmak ) ile kolaylıkla kesebiliyorsun. Destiny ile kıyasladığımda sadece şunu diyebilirim ; İkisini yer değiştirsek, Mhw değilde destiny oynuyor olurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coop ve squad mantığını anlayan arkadaşlar kısaca anlatabilir mi? Arkadaş ile birlikte oynamak için kaç saat uğraştık. Oyun daveti atıyoruz birbirimizi menü playlist kısmında görüyoruz ama squad a izin vermiyor. İşlem sırasını falan yazarsanız çok sevinirim

• Ya arkadaşlar bu Sos dediğiniz Start butonuna basıp signal yazan kısma basmak mı. Ben ne zaman bunu yapsam Sos çağrısı yaptığımı düşünüyorum ama kimsenin gelip gittiği yok.ekleyin oynayalım

psn : merkintr

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkingtr -- 4 Şubat 2018; 12:3:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkingtr

Ya arkadaşlar bu Sos dediğiniz Start butonuna basıp signal yazan kısma basmak mı. Ben ne zaman bunu yapsam Sos çağrısı yaptığımı düşünüyorum ama kimsenin gelip gittiği yok.ekleyin oynayalım

psn : merkintr

.

Options sonra "Send sos flare" fisek atma animasyonu ciktiysa tamamdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

Coop ve squad mantığını anlayan arkadaşlar kısaca anlatabilir mi? Arkadaş ile birlikte oynamak için kaç saat uğraştık. Oyun daveti atıyoruz birbirimizi menü playlist kısmında görüyoruz ama squad a izin vermiyor. İşlem sırasını falan yazarsanız çok sevinirim

squadi henüz incelemedim, ama co-op icin squad sart degil. Sen simdi mesela bi oyuna baglandin , baglandigin serverin ismi oyuncu listesinde sag üstte gözüküyor, arkadasina bu serverin ismini veriyorsun, o da baglanma secenekleri arasinda server ismi girerek baglan diye bir secenek var ismini giriyor ve ayni servera baglanmis oluyorsunuz. Devaminda zaten yeni quest falan aciyorsan direk join questten katilabilir sana.

• mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Ek bilgi;

Bölüme ortak girilecekse herkesin ayrı ayrı o bölümdeki cutscene i izlemesi gerekiyor. Yani cutscene gelene kadar solo oynanacak cutscene geldikten sonra. Artık sos gönderebilirsin uyarısı gelince diğer arkadaşın kendi görevinden abondan mission diyerek ayrılıp sana join atabilir. Görevi bitirdiğinizde her ikiniz de görevi yapmış sayılırsınız.

• karikaturizma kullanıcısına yanıt
    Oida kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Oyun ile ilgili rehber varmıdır özellikle craft sistemi hakkında çok karışık geldi

• mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Aslında rehber vs okumak yerine yaşayarak çözmek daha iyi bence ama tabi böyle ortamlardan da bilgi paylaşımı çok faydalı oluyor. Bence monster hunter ile ilgili bir whatsapp grubu kursak birlikte oynamak ve bilgi paylaşımı yapmak için iyi olur.

• Nergigante armor muthis skiller veriyor. Ben 3 set yapiyorum ranged oynamadigim icin ama ranged olanlar 5 setten cok yarar gorurler. Diablostan 2 Nergiden 3 set combine icin bu iki abimizi farmliyorum. Kombinasyonlardan cilgin buildler cikiyor.

• Oyunu sadece single oynamak mümkün mü? Yani aşırı zor mu olur?

• Black Diablos'un yer altindan cikmasi ne muthis olmus. Toz toprak grafikler animasyonlar o nasil bir sey muthis sahneler oluyor hayran hayran izlemekten vurmayi unutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Şubat 2018; 18:6:42 >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Evet :) bir yere kadar tek gidersin ama ilerde yardım gerekiyor. Yardım şu açıdan iyi düşmanlar çok hareketli olduğu için sana nefes aldırmıyor. Başkaları gelince onlara odaklandikları için rahat savaşıyorsun. Bunun sonucunda bir miktar zorlukta artıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Evet :) bir yere kadar tek gidersin ama ilerde yardım gerekiyor. Yardım şu açıdan iyi düşmanlar çok hareketli olduğu için sana nefes aldırmıyor. Başkaları gelince onlara odaklandikları için rahat savaşıyorsun. Bunun sonucunda bir miktar zorlukta artıyor.

Bloodborne'da da vardı ama tek şekilde bitirmek çok da zor değildi. Yine de alıp oynamak istiyorum. RPG olunca dayanamıyorum

• Hiç bow kullanan yokmu beyler?

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Bloodborne da bossları ortalama 5 10 dk da kesiyorsun. En sorunu bile :) bunda ortalama 30 dk sürüyor canavarlar o yüzden zorlu.

• Baba Yorgun 10 B kullanıcısına yanıt
    Var var :) bugün bastım rarity 7 kadachi ..

mainim zorah hammer aslında setim de ona yönelik o yüzden bow için thunder attacklı ekstra bir set dizeceğim , her zaman melee oynanmıyor bazen ranger olmak da keyifli.

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Bloodborne oynamış hayran kalmıştım bu oyun o tarz bir oyun mu arkadaşlar ? Birde şu an 209 tl hiç indirime girdi mi?

Pri 105tl sec 75tlye alabılırsın monster hunter world'ü. 200 300 veren kaldımı oyunlara.

• Sonunda 4 elder dragon görevi bitti, en cok zorlayan Nergigante oldu, hepsinde püf noktalar var aslinda ama Nergigante icin püf noktalari gerceklestirmek en zoru. Görevi gecmekte zorlanan arkadaslar icin bir önbilgi, yaratigin üstünde dikenler var bu dikenler yaratik agresiflesip attack yaptikca etrafa sicriyor, size geldigi zaman direk sizi bayiltiyor, bundan uzak durun, devaminda beyaz renkli dikenler cikiyor üstünde bu beyaz dikenler siyahlasmadan önce kesmeniz gerekiyor yani hedefiniz direk beyaz dikenler olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

Bugün oyunu beraber aldığım arkadaşımla aynısını konuştum, tabi destiny nin yeri ayrı, raid yaparken 6 kişinin kordine olup bölümün bitmesi için kişi başına düşen görevini yerine getirmesi gerekiyor, tabi takım kordinesi içinde takımın birbirini tanıması gerekiyordu, çok entresan muhabbetlerin geçtiği zamanlara şahit oldum o oyunda. Henüz Mhw yeni başladım. İlk saatlerinden itibaren oyun kendisini sürekli oynatmayı başarıyor ve kolay bir şekilde kesemediğin canavarı sos ( sos : acil yardım çağrısı ile oyuncu çağırmak ) ile kolaylıkla kesebiliyorsun. Destiny ile kıyasladığımda sadece şunu diyebilirim ; İkisini yer değiştirsek, Mhw değilde destiny oynuyor olurdum.

Oyunun biraz ortalarina geldiginizde (ki sanirim 80-100 saatlerde) isler cok dallanip budaklaniyor ve bitmiyor ne yapacaginizi hangi armor hangi silah hangi tree gideyim hangi itemleri toplayayim trap olaylaridir potionlar vs. derken oyun oyunciyu altinda eziyor resmen. Bu bana gore muhtesem bir sey yapacak cok sey olmasi ve cok cok yaratici sekilde olmasi. Destiny'yi de uzuunca sure oynamistik ama Destiny o kadar tekrara bagliyor ki. Karisik kuruyemisten surekli leblebi cikmasi gibi olmustu Destiny hani artik bayma konusunda boyle ornek vereyim. MHW mesela karisik kuruyemisten surekli farkli seylerin cikmasi anlamina geldi bizim icin.

Biraz ilerlediginizde bir 60 saatlere yaklastiginizda High Rank olaylari acildiginda da goreceksiniz oyun cok zengin. Ve benim aisl bayildigim nokta bu kadar zengin olmasinin yaninda 4 kisi girdiginiz investigationlarda olusan sahneler muazzam ki ne muazzam. Bir girdiginizde bir sey diger girdiginizde bambaska sey oluyor. Iki epik canavarin birbirine dalmasini izliyorsunuz mesela ve her sey random ve hepsi de ozene bezene yapilmis. Vurmayi unutup agzimiz acik iki canavarin birbirine girismesine bakakaldigimiz sahneler oluyor. Oyun bu kadar derinlik ve zenginligin yaninda cok iyi bir grafik ve animasyon kalitesi de sunuyor bu yuzden zaten muazzam sahneler oluyor. Wildspire'da ogle vakti 4 kisi Diablos savasinda gorulen seyler harika mesela.

Destiny'nin en buyuk kaybettigi nokta kendini inanilmaz tekrar etmesi ama ayni zamanda da farming yapmaya zorlamasi. Burada oyundan bayiyorsunuz farming sizi oynamaya zorluyor. Bunu MHW de yapiyor ama suan 105 saate ulasmis olarak soyleyebilirim ki oyun kendini henuz tekrar etmiyor. Strike/raid kafasinda dedigimiz investigationlara mesela ayni canavar icin 20 kere girdigim oldu materyal icin. Ama hepsinde bambaska builde sahip oyuncularla girdigimiz icin ve bambaska random olaylar oldugu icin hepsi farkli gorunuyor. Destiny bu noktada patladi iste. Raid'den baska tutuanacak dali kalmiyor Destiny'nin ki raid'deki muhtar gibi adam toplama zorunlulugu zaten hic sevdigim bir sey olmadi Destiny'de.

Su an Witcher 3 ve Destiny ile birlikte PS4te en cok oynadigim oyun oldu MHW ve bu oyunsuz donemde nasil ilac gibi geldigini anlatamam. Witcher'dan sonra da oynadigim en iyi oyunlar arasina girdi bile benim icin. Tek eksi gordugum sey Astera'da (Destiny'nin tower'i diyelim) oyuncu havuzunun birbirini gorememesi. Sadece Gatheringde gorebiliyoruz ki ben oraya bir kere gittim en fazla. Keske Destiny gibi Astera'da da birbirimizi gorebilseydik daha sosyal his verirdi. Sonucta oyuncu matchmaking mantigi tamamen ayni Destiny gibi 15-20 kisi havuzda olan session'lar oluyor Astera'da (16 max burada, Destiny'de kacti bilmiyorum). Bence guncelleme ile yapilabilir bir sey bu. Bir de hikaye modunda cutscene izlemeden matchmaking yaptirmamasi eksi. Destiny gibi oyuncuyu birbirinden koparmadan devam ettirebilirlerdi. Her ana gorevde bastan bir kisi post quest digeri join quest yapmasi veya sos flare atmasi bosu bosuna puruz olmus. Ama alisinca oyun elinizin altinda yag gibi akiyor. Yilin oyununa cok buyuk aday oldu benim icin ama daha yilin basindayiz bakalim.

Bir de sevdigim nokta oyunda araplar yok :) habire Japonlarla giriyoruz cok sirin keske araplardan uzak tutsa her oyun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Şubat 2018; 3:17:3 >

• Eso ile benzerliği var mı?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.