Bildirim
MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Canavarların, özellikle güçlü olanların "tanıtım videoları" acayip hoş olmuş zaten. İyi reklam yapıyor ahlaksızlar -
-
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
Canavarların, özellikle güçlü olanların "tanıtım videoları" acayip hoş olmuş zaten. İyi reklam yapıyor ahlaksızlar
Ya bu oyunun her turlu reklami yapilsin zaten hakkidir. Satislari da cok iyiymis sanirim DMC 5'e iyi para toplamistir capcom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Big gang squadi kurulmuştur :)
Herkesi beklerim
Psn: Nofearlove1
Bende hikaye görevlerini yaptıkça , yaratık kestikçe yeni silahlar geliyor biliyordum . Neyse öğreniyoruz ..
arkadaşlar ben şizofreni hastasıyım. içtiğim ilaçlar yüzünden tepkilerim reflexlerim biraz ağır kalıyor. bu oyunuda alıp oynamayı çok istiyorum. oyun zor mu yada bana çok zor mu gelir? -
denemekten zarar çıkmaz en kötü ihtimal satarsın oyunu.
oyun normalde baya zor hocam bilginize. -
Ufak ufak aydinlatici bilgiler:
- Yemek ekranini start tusuyla gecebilirsiniz.
- Canavar olurkenki animasyonu da ayni sekilde.
- High rank olunca Powercharm ve armor charm gelecek provizore. Bunlari alin. Ilerde bazelgeuse kestiginiz zaman talonlar dusecek. Bu talonlarla power ve armor charmlari upgrade edip power ve armor talon olusturuyorsunuz. Item poucha atip oradan upgrade edin. Sonra item box a geri atin. Sonra da provizore gidip tekrar charm satin alip item box a atabilirsiniz. Bu 4 u stack oluyor. Ama 4 tane talon olmaz bir daha upgrade etmeye kalkmayin.
- delivery gorevleri research point vermiyor, aliyor. basta siz de bu yanlisa dusmeyin benim gibi
- agaclarin ucunda bocekler var, l2 ve yuvarlak ile onlara halat atip sallanip kendinizi cekebiliyorsunuz.
- smith'te armor forge ekraninda start tusuyla uzerinizdeki armor setin renklerini degistirebilirsiniz.
- gorev baslarken sandiktan aldiklariniz bedavadir alin kullanin. 2 veya daha fazla kisi olursaniz daha cok item dusuyor kisi basina.
- her gorevden once yemek sart. Campta yiyin.
- nullberry butun etkilendiginiz statuslari siler. Yanmak, donmak, bleeding, zehir vs.
- ig oynayanlar canavarlarin ustune ucgen atagiyla daha yuksek ihtimalli biner. Her binisten sonra binme ihtimaliniz azalmaya baslar. Ben max 4 kere binebildim kesmeden once.
- flash pod en buyuk dostunuz. Cantada 3 tane tutun.
- dekorasyon olaylari ilginc. Yuksek level dekorasyon, verdigi skillin levelini dekorasyonun levelinde vermiyor. Verdigi skillin levelini artirmak icin baska slotlara da ayni dekorasyondan takmalisiniz. Ama yuksek level dekorasyon olunca diger slota ayni dekorasyonun farkli levelini takinca ne oluyor henuz bulamadim cunku ayni dekorasyonun farkli levellari gelmedi henuz elime.
- oyun cok guzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Şubat 2018; 22:12:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ana hikayeyi bitirdim. Oyun şimdi başlıyor sanırım -
Ana hikayeyi simdi bitirdim ben de 120 saatte bitmis tabii cok yan gorev ve materyal farming yaptim.
Inanilmaz bir oyun olmus bitisi ara videolari muzikleri muazzamdi ki oyun gercekten de daha yeni basliyor. Bende gecen neslin Lost Odyssey tadini birakan bir oyun oldu MHW kalite olarak. Japonlar oyun konusunda cok ileri seviyedeler gercekten.
Simdi onemli olan Hunter rank artik sanirim. HR 50-60 seviyesinde olan canavarlar oldugunu okudum. Daha yapacak cok sey var.
Güzel DLC lerde gelecektir diye umuyoruz artık, satışlarda böyle iyi olunca hele ki. Üstelik bedava !
Eski düşmanlarızdan bir kaçını ekleseler yüksek HR seviyelerine süper olur. -
ilerde godzilla ve king kong un gelmesini bekliyorum japonlar bellimi olur getirirler -
Selamlar herkese. Uzun zamandır böyle tat veren oyun oynamamıştım valla oyun ilaç gibi geldi, verdiğimiz paranın son kuruşuna kadar helal olsun adamlara diyorum. Ya bir sorum olacaktı.
Oyunun baya ilersinde olanlar ya da bitirenlerde açılmıştır zaten, wikiden baktım yok yanlış söylüyor.
Blazing hammer II için en üstte duran metaryal nedir? Wikide birisi yorumlarda Rathalos marrow demiş ama o parçayıda kabul etmedi. Teşekkürler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anjanath parçaları gerekli diye hatırlıyorum. Nosebone veya tail gibi zor düşen parçalardan olabilir.
Edit: Bu arada o seviye silahlara geldiyseniz yavaştan "Iron hammer" lara geçmenizi öneririm. Bone lar zarar olarak daha yüksek olabilir ama çabuk köreliyorlar ama iron lar ekstra keskinlik kazanıyor. Son seviye Iron hammer da süper ek ok olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 7 Şubat 2018; 10:27:15 > -
Hocam elimde bin tane anjanath nosebone ve taili oldu, tamam onlardan da istiyoda en üstteki metaryal hala kapalı, ne istiyo bilemedim.
Evet bonelerin dpsleri süper ama paso bileylemek gerekiyo:) bi iki tane iron hammer yaptım. İkisi arasında kaldım. Poison mı yoksa sleep mi? Sizce hangisi? Canavarların genelde ikisindende zaafları var. Poison daha baskın gibi geliyo bana. Hammer oynayan çok yok ama ben bayıldım hammer silahına ya.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunda devamlı aynı şeyi yapmak sıkıcı oluyor mu arkadaşlar henüz almadım ama canavar kesmek harici bişey var mı? -
Daha karşılaşmadığınız bir eleman o zaman, daha güçlü versiyonu olabilir veya başka bir ateşli arkadaş olabilir. Eve gidince bakabilirim anca. Ateşli de fazla yok aslında. Anja, Rathalos ve Rathian avladıysanız HR versiyonlarından gerekiyor olabilir.
Hammer çok güzel, favori silahım benimde. Ama status effect denilen o şeyleri çok iyi veremiyor düşmanlara hızlıca. Bu yüzden poison veya fire yerine sleep, paralyze ve blast tavsiye ederim. Iron ın en üst tarafından gittiğiniz bir hammer olsun mutlaka, blast geliyor ondan zaten.
Hammer ile switch axe arasında gidip geliyorum bende. Expedition ve investigationlarda SA ile takılıyorum, geri kalan her şey için çekicim durmuyor :)
@Diwanji
Adı üzerinde olay direkt canavar avı. Ama hep aynı şeyi yapmıyoruz kesinlikle. Aynı canavarı aynı haritada avlamaya çalışsak bile olaylar değişiyor.
Kovaladığımız Kulu-ya-ku, Pukei Pukenin olduğu yere girince ikisi hem kendi aralarında hem de bizle kavagaya giriyor. O sırada oradan geçmekte olan Anjanath ta bize dalıyor. En son tepeden geçen Bazelgeuse herkese dalıyor ayrım yapmadan. Herkeste ona dalıyor.
-
Hocam rathalos morrow muş ya. Az önce kestim şimdi onun parçası açıldı tamamdir. Yalnız rathianı önceden kesmiştim hiç zorlamamıştı fakat rathalos acayip zorladı. Diablos var sırada(ana hikayede) bunu tek başıma kesebilir miyim bilmiyorum:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X