Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Bloodborne da bossları ortalama 5 10 dk da kesiyorsun. En sorunu bile :) bunda ortalama 30 dk sürüyor canavarlar o yüzden zorlu.

Evet savaşlar uzun ama kesinlikle bloodborne veya dark souls bossları kadar zorlu değil. Orphan of Kos ile yarım saat savaştığınızı düşünsenize Zaten monster hunterın kalitesi de buradan geliyor sanırım. Ortalama zorlukta bosslar fakat uzun sürüyor ve böylece oldukça tatmin edici savaşlar ortaya çıkıyor.
  • ole lukoje kullanıcısına yanıt
    Belki haklısınız hocam ama öyle zorlu düşmanlar varki oyunda 2 3 gün uğraştırabiliyor. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ole lukoje kullanıcısına yanıt
    MHW de haksız zorluk diyebileceğimiz şeyler yok. Zorlaştırmak için saçmalamıyor, bu öncekine göre ufakmış dediğiniz canavar sizi 2 vuruşta yere serince bir "Helal olsun abime" hissiyatı oluyor bende.
    Souls oyunlarında ise zorlaştırmak için arada saçmaladığı oluyor.
  • prodaki grafik modlarından hangisi iyi, modların açılımını yapabilecek arkadaş varmı? şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 5 Şubat 2018; 11:38:41 >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Ben üç moddan framerate olanı kullanıyorum. 1080p de ortalama 45 fps veriyor. Resolution modu 4k (upscale) ve ortalama 33 fps veriyor ama canavarla kapısırken yer yer 30 lara düşüyor boş alanlarda 40 civarı. Graphics moduda ortalama 35 fps veriyor 1080p de, grafikleri artırıyor. Gölgeler, antianalising, çizim mesafesi ve daha çok detay oluyor. Resolution dan daha iyi duruyor grafik modu fpsler aynı nerdeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro'da ben grafik oncelikli oynuyorum. Cunku frame ve cozunurluk onceligine gore cok daha detayli grafikler veriyor. Tas uzerindeki yansimalara kadar fark var. Pcde medium-high diyecegimiz kadar fark olmus. Bunu gercek zamanli gecis yaparak gorme sansi vermisler oyunda farkli yerlerde test ettim grafik modu epey onde duruyor.

Cozunurluk modunu da denedim ama frame inanilmaz dusuyor. 20 kusur seviyelere dustugu oldu cok rahat. Degmez.

Frame rate oncelik de cok guzel aslinda. Yag gibi oluyor. Ama grafik moduyla farki bu kadar buyuk olunca grafik mldunda devam ediyorum. Grafik modunda frame degerleri cozunurluk kadar dusmuyor cok daha stabil en zorlu savaslarda bile. Cozunurluk modunda ortalik karisinca oyun teklemeye basliyor henuz optimize olarak cok uzerinde durulmamis bu modda.

Oyunun zorlugu.. biraz ilerleyin de zorlugu gorun diyeyim. 4 kisi girmeden kolay kolay gecemeyeceginiz cok canavar var. Veya bir canavari gecemeyince saatlerce ona uygun armor silah farmlamaya cok ugrasacaksiniz. Dark souls zorlugu sabirdan ileri gelen bir zorluk. Ölünce 39592 saat once yaptigim seyleri yapmak cok sogutuyor beni dark soulstan. Mhw de boyle aslinda bir yerde cunku takimda toplam 3 kere (gorevine gore) öldügünuzde (herkesin toplami, kisi basina 3 degil) gorev biter. Yani sen olmedin ama baskalari öldü yine gorev biter. Bu cok guzel dusunulmus insani daha dikkatli oynamaya zorluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Şubat 2018; 15:8:52 >

• Dante kullanıcısına yanıt
    Hocam o grafik modu benide arada bırakıyor ama bazen(özellikle 4 kişiyken) grafik moduda 30 un altına iniyor gbi kapısmalarda :/ ilerde tahminim frame rate modu 60 ı görecektir patchler ile. Tek takılırken grafik party varsa framerate tercihim oldu suan :)

• Yüksek level olan biri varsa yardıma ihtiyacım var.

• abi beni kas :):)
  • BlackEagle_03 kullanıcısına yanıt
    :) akşama kasarım.

• YouTube
    Monster Hunter World
    https://youtu.be/Mxv9AM397Y8

• Monster Hunter: World | Övgü Fragmanı | PS4

• Arkadaşlar oyunda DS4 yöntemi çalışıyorum?

• Oyun hakkını vermiş. Silah sistemi içinde kayboldum, her biri ayrı ayrı çok keyifli, teknik silahları çok beğendim, özellikle charge blade favorim oldu.

• Main story bitti, bir tuhaf oldum...
  • Az once kazanilanlarda horizon zere down simdi etkin dedi nerden aliyoruz ögrenen oldumu

• MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU-

Rathalos'a son vurus ekrani fena cikti. Insect glaive oynanisina hayranim yere hic inmiyorum nerdeyse bazen rathalos havalaniyor ben de vura vura havalaniyorum havada catisiyoruz diger 3 kisi yerden bizi izliyor

• ps2 zamanında oynardım, serinin kaçıncı oyunu olduğunu Allah bilir :) o zamanlar, hayatımda oynadığım en zor ve bitiremediğim tek oyundu :)
  • Oyunun en cok gaza getiren taraflarindan biri, her müzigi ayri güzel gerci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oida -- 6 Şubat 2018; 0:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

Oyunun en cok gaza getiren taraflarindan biri, her müzigi ayri güzel gerci.

Nergigante theme'e bayildim ben. Hele kristal duvari parcalayip dumanlar arasindan kukredigi an muzikte aksiyon basliyor herkes girisiyor filan derken oyunlardaki en muazzam anlardan biri olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Şubat 2018; 1:17:18 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.