Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun end-game'i muhtesem. Yani yine Destiny ile kiyaslayacagim ama gercekten benziyorlar ama Monster Hunter bu noktada Destiny'ye "dur o isler oyle olmaz boyle olur" demis tam anlamiyla.

Augmentation acildi. Simdi de tempered investigationlardan Streamstone toplamak gerek. Son rarity'ye ulasmis parcalarinizi bunlarla Augmentation yapiyorsunuz. Bu ne demek ekstra ozel skill ekleyebiliyorsunuz. Life on hit, +10 affinity, attack defense vs.vs.

Ama konu su ki her Streamstone belli bir silaha ozel. Mesela bana Great Sword Streamstone dustu ama ben Insect Glaive kullaniyorum yani bana uygun degil. Ve epey zor dusuyorlar.

Oyunun son noktasi su anda Tempered Elder Dragonlar gibi gorunuyor. Ama tek vurusta indiriyorlarmis. O yuzden simdi streamstone farmlamak gerek. Ve hatta ki Gleaming Streamstone gerekecek. Armorlarda streamstone kullaninca armorun upgrade level capini kaldirmis oluyoruz. Daha yukari seviye upgrade edilebiliyor.

Streamstonelar da sadece High Rank (Hiiiigh Rank 50 gibi diyeyim yani) Tempered Investigationlardan dusuyor. Yani Destiny'nin Raidi mi diyelim. Aslinda onlar Tempered Elder investigationlar olur. Tempered investigationlar da ayri bir psikopatlik seviyesinde. Rathiana daliyoruz Bazel geliyor, Diablosa daliyoruz Bazel geliyor. Abi Diablosun magarasina girdik Bazel oraya bile geldi. Oha dedim gorunce gel cebimize gir yani. Baya magarada ucuyor hayvan. Iki bazel oldur gorevi var yukardan bombalar kesilmiyor iki manyak ucuyor birbirine daliyor vs. karinca gibi izliyoruz asagidan. Ortalik oyle boyle karismiyor. Oyun bambaska bir deneyim sunuyor. Destiny'yi de endgame sonrasi yuzu geckin saatlerce oynadim ve hani yazik etmisim o bombos farmlara verdigim saatlere oyle diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Şubat 2018; 6:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın söylediği daha ilk upgradelerden di, spoiler olmasın diye isim vermedim. Kendi tanışsın yeri gelince:)

@Dante
    Bazel yüzünden bir kilo tezek ile dolaşıyorum resmen. HR arttıkça bela oldu şerefsiz. Onu kesmeye başladım artık görevlerde.

Bu arada en gıcık olduğum Kirin, onu avlamam gerektiği zaman bow a veya bowguna geçiyorum.

Bu da heavy bow gun kullanmadan önce çekilen resmim.

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 8 Şubat 2018; 9:30:49 >
  • oyun düzeldimi acaba büyük hevesle açık betayı indirmiştim rezildi iimdi düzeldimi ?
  • Bu oyuna karşı inanılmaz bir önyargım var.Nedense Destiny 2 de düştüğüm duruma düşecek gibi hissediyorum.Oyun 2 ayda kendini bitirecek ödüllendirici veya oynamaya devam etmek için sebep bulamayacagım gibi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna bir hafta içerisinde başlıyorum PSN: YIGGY05 ekleyebilirsiniz
  • bende siparişimi verdim bekliyorum kargoyu. hangi silahların kullanımı daha basit başlangıç için ne öneriyorsunuz.
  • Beyler hr11 im.silah agacinda soru isareti kaldi bitane heryeri gezdim.ama acamadim.bu soru isaretleri nasil kalkacak nasil ogrenirim hangi parcayi istedigini ?

• emreql kullanıcısına yanıt
    Her silah lazim oluyor.mumkunse her silahtan 1 er tane upgrade etmek gerek.ben genelde menzilli kullaniyorum daha cevik oldugu icin fakat arkadaslarimdan biri menzilli kullanirsa ben hammer veya insect glaive kullaniyorum.

• Selam herkese, bu oyun Destiny gibi internet bağlantısı - plus vs istiyor mu yoksa baştan sona single modunda oynama imkanımız var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Single bir yere kadar gidebilirsiniz sonra zorluyor oyun coop oynamaya. Coop çok daha keyifli açıkçası. Plus zorunlu online oynayabilmek için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Bağlantıya gerek yok, net olmadan da oynanabiliyor.
  • oyunla ilgili bir sorum olacak

x canavarına tek olarak savaşa girdiğimiz ki canı 4 kişi olarak girdiğimizdede aynımı yoksa dahamı fazla oluyor kişi sayısına oranla
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Kişi sayısına göre fazla oluyor.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Tm hocam anladm :D

• MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU-

• Şimdilik tüm çeşit rarity4 hammerlarımı hazırladım. Önüme çıkacak canavarın zaafı neyse ona göre elime alacam hammerı:)
    Kirisi tekte kesen var mı? Bu hayvanoğlu çok fena ya. Elektrik resimi max a çektim, fire a zaafı varmış fire hammer ile gittim yok yahu olmuyo, acayip zor geldi bana.

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Bikaç kez denemelik point bile içmeden diablos naapıyo ne ediyo diye takıldım. Sonra adam gibi oynayınca ölmeden hallettik hocam. Çok korkutucu gözükmesine ragmen bi haltı yokmuş, aynen sizin dediğiniz gibi uzakta kal sonra gel yamacına yapıştır buzlu çekici:)
    Hocam şey sorcam şu an oyunun yarısını falan geçmiş miyimdir ana hikayede?
    Bi de sonuçta çekiç kullandıgımız için yakın dövüş olduğundan armor set ne önerirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ir0n MaideN -- 8 Şubat 2018; 15:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishkebap

Beyler hr11 im.silah agacinda soru isareti kaldi bitane heryeri gezdim.ama acamadim.bu soru isaretleri nasil kalkacak nasil ogrenirim hangi parcayi istedigini ?

Ana hikayede ilerleyin acilacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

oyunla ilgili bir sorum olacak

x canavarına tek olarak savaşa girdiğimiz ki canı 4 kişi olarak girdiğimizdede aynımı yoksa dahamı fazla oluyor kişi sayısına oranla

Iki ve uzeri girdiginizde 2.6x oluyor. 2 kisiden itibaren degismiyor 3 ve 4 te de ayni.

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Kirin e karşı akıl sağlığı için menzilli silahları öneririm. İleride üzerinde elder seal olan silahlar çıkacak onları kullanabarak yakın dövüşte rahat kesebilirsin.
    Daha çok var yarısına :P Belli bir görevden sonra High Rank(HR) haritalar ve görevler açılacak. Aynı düşmanların daha zor versiyonları çıkacak, farklı renkte, daha büyük ve agresif. High Rank te rank yükseldikçe yeni düşmanlarda açılmaya devam edecek. Ana hikaye bitse bile yan görevler ve daha yüksek rank isteyen canavarcıklarımız var.

HR den sonra asıl güzel zırhlar, charmalar ve silahlar açılıyor. Ondan öncesinde Bone Armor yeter. HR nin bile başlarında bir süre idare eder HR armor.
    Setleri karıştırmak gerekiyor bir süre sonra özellikler ve elemental defans için.
    Hammer için en güzel skiller şunlar sırasıyla (genel kanı, tartışmalar hala sürüyor :D)

Weakness Exploit,
    Critical Eye,
    Handicraft, (silah maksimum keskinlikteyse gereksiz)
    Razor Sharp,
    Earplugs
    Attack Up
    Slugger ( Düşük seviyede kral ama yüksek HR lerde canavarlar yere düşmeye direnç kazanamaya başlıyorlar ve güçleniyorlar, o yüzden popülerliği kayboluyor bunun)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.