Şimdi Ara

Monster ile Canavar Hareketler - Bölüm 72 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BSC malesef kalite kaybediyor özellikle ana sayfasından. Twitchte sıkıntı yok.

Alkan'ın olmayışı, Ersin'in gönderilişi kesinlikle en büyük etkenler. Gökhan onlar varken daha aktifti daha iyi işler çıkarıyordu. İş yükü sanırım ona bindi.
  • Alın size ''multiplayerde yapılmış'' capcanavar hareketler :) Ne demek istediğimi malum kişi anlar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hala aynı muhabbet dönüyor. Daha iyisi yoksa adamlar ne yapsın ?

Bir video'da heli pilotu vurulmuş, diğer bf video'sunda zoom aç kapa ile geçen 4 dk, sonra neden dereceye giremedim. Ya siz bf'yi bilmiyorsunuz ya biz!
  • Arkadaşların abarttığı kadar kötü bir bölüm yok ortada ama sıralamada hata var.Üçüncü sıradakı montaigne kullanan arkadaşın hakkı yenmiş.
  • gökhan reyiz bağımsız la fps gecesi geri dönsün artık!

• Hocam lütfen şu siteye özgü videolar geri dönsün artık (Oyundayız, Oyun Muhabbeti, Bağımsız...) Benim anlamadığım birşey var. Siteye içerik yüklemek size bir külfet olarak mı geliyor artık? Twich gibi saçma sapan bir işle ekibin çoğu vaktini öldürüyor ama siteyle ilgilenen ekipten ise; neredeyse hiçbir dişe dokunur içerik gelmiyor. Bir Dayz bölümü 5 ayda bir geliyor. Hele ki bir ara "Age of Empries II Oyundayız" bölümü çekmiştiniz, BSC tarihinin en iyi videosuydu ama 2. bölümü bile gelmedi. Sitede artık cidden konsantre, kaliteli içerik bulmak imkansız hale geldi. Ben ve birçok kişi canlı yayın değil, emek verilerek montajlanmış videolar görmek istiyor. Umarım bu durum kısa sürede düzelir, iyi çalışmalar...

• erkan aşmış kendini helal
  • Atak jet videosu çok daha başarılıydı

• boşuna izledim boş video olmuş

• 4 ocakta video yolladim size cok heyecanlanmistim cikicak dige 72.bolumde goremedim acaba bu bolumde cikarmi yoksa unutuldumu ?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.